O rasa germana...in fotografii

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 17 Noi 2010, 20:58

edâ„¢ scrie:rnicolescu potzi sa imi recomanzi niste puii ptr anul viitor(vreau la sfarsitul lui feb,sau martie),e gata, imi iau lup,s-a ajuns la un rezultat in familie si lupul a placut tuturor mai ales dupa ce ai pus pozele
Da (pe privat, sa nu se considere reclama). Cat esti dispus sa te deplasezi ca sa iei puiul? Sa stiu ce canise iti recomand.

Si inca un 'video': Ziua Ciobanescului German la Ringstar Club

http://www.youtube.com/watch?v=vPblQn1W ... r_embedded

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 17 Noi 2010, 21:16

ma intereseaza sa aiba mai mult negru,adika mai inchisi la culoare,si sa fie in tzara,aveam pe cineva la scoala de caini de la sibiu si nu mai pot sa iau de acolo de asta te intreb,potzi pe pm sa imi trimitzi recomandarile

multzumesk mult,asta o sa fie cadou ptr ficamea de ziua ei

de fly dogs de la sibiu ce stii??

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Noi 2010, 22:48

cautand pe "gogu" am dat peste o firma care aduce la comanda catei din 50 de rase. Am impresia din ce am citit ca ei colaboreaza cu diverse canise. Cu toate garantiile pe care scriu ei ca le ofera, am retineri la acest gen de comenzi.
"Optional se ofera Pedigree, Pasaport si Microcip" adica dau niste bani pe un catel si doar optional obtin pedigree?? Ce parere aveti de genul asta de comert, in care cateii au ajuns ca niste obiecte?
Prefer lucrurile facute pe "moda veche" adica sa vad parintii(macar mama) sa vad catelusii si sa-l aleg daca e posibil pe al meu, sa fiu sigur ca parintii declarati sunt parintii lui. Nu as da banii unui "bisnitar" care schimba rasele pe care le creste in functie de cerintele pietei...

rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 20 Noi 2010, 07:00

luci_t scrie: "Optional se ofera Pedigree, Pasaport si Microcip"
:D :D :D

Cum sa alegem un catel

Spor la citit! :!:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Noi 2010, 14:58

@rnicolescu
multumesc pt link, deja am citit articolul. Sa vezi multumirile din partea "clientilor" parca sunt copiate la indigo. Sunt scrise in acelasi stil: ""multumesc mamaei omoda ca mi-a adus copilu acasa"" :lol:
Viitorul catel va fi luat de la un crescator serios. Am muscat-o cu un husky luat pt fratele meu... care doar miroase a husky. In schimb e unul dintre cei mai inteligenti caini pe care i-am avut :wink:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Noi 2010, 22:54

Imagine
Imagine
Rex e luat de la un "crescator" care spunea ca e husky :cry: desi personal aveam niste dubii. E prima data cand am cumparat un caine dar si ultima data cand cumpar un caine fara a ma asigura ca e ce vreau eu. E cadou pt frate-mio. Cand am realizat ca nu e ceea ce pare era deja tarziu. Toata familia il iubeste asa corcitura cum e. Nu stie ca nu are pedigree, dar ofera dragoste si protectie. Nu a muscat pe nimeni dar nici nu a mai disparut ceva din curte de cand a mai crescut bestia :lol:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 22 Noi 2010, 05:16

ochii si tinuta sint foarte aproape de husky...La capitolul blana e problema...Sa-i spunem un husky mai putin reusit... :D
Unul din parinti a fost cu siguranta nordic....

rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 22 Noi 2010, 07:55

:twisted:

Imagine

Imagine

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Noi 2010, 09:33

Are cineva poze cu malamut de Alaska?