Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Toate religiile promoveaza existenta vietii dupa moarte, intr-un mod sau altul. Si nici nu e greu de inteles de ce. Este vorba de nevoia omului de a sti ca nu se termina totul o data cu moartea, alinarea aceste temeri stravechi, si in acelasi timp, populatia devenea mai docila, mai usor de controlat, daca se razvratea mai putin, stiind ca pe oprimatori ii asteapta o soarta cumplita dupa moarte. Un genial instrument de control capabil sa tin agloata cu botul pe labe.
Pentru ca, sa fim seriosi, chiar crede cineva ca universul intreg, a fost facut pentru noi? SI asta s-a intamplat in 6 zile.... Ca exista o fiinta invizibila care traieste in cer (?!) si care ne urmareste fiecare miscare (voyeur imputit).... Ca ecista un creator atat de bun si perfect care ne lasa sa ne macelarim in razboaie, lasa pedofilii, criminalii si toate celelalte gunoaie sa isi faca de cap, si nu face nimic??? Si cea mai tare, aceasta fiinta de bunatate, daca nu ii respecti poruncile, o sa te arunce intr-un loc unde te vei chinui etern in moduri oribile.... Asta da dovada de iubire

Pentru ca, sa fim seriosi, chiar crede cineva ca universul intreg, a fost facut pentru noi? SI asta s-a intamplat in 6 zile.... Ca exista o fiinta invizibila care traieste in cer (?!) si care ne urmareste fiecare miscare (voyeur imputit).... Ca ecista un creator atat de bun si perfect care ne lasa sa ne macelarim in razboaie, lasa pedofilii, criminalii si toate celelalte gunoaie sa isi faca de cap, si nu face nimic??? Si cea mai tare, aceasta fiinta de bunatate, daca nu ii respecti poruncile, o sa te arunce intr-un loc unde te vei chinui etern in moduri oribile.... Asta da dovada de iubire

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
- veteran
Hmmm, ar fi bun acum un razboi sa mai reduca suprapopularea planetei! In loc de 5-6 miliarde sa fim din nou 2-3 miliarde! Ia sa vedeti cum ar fi si peste din nou, vanat, s-ar reduce numarul de pescari si braconieri, padurioe s-ar recace, apele poluate si-ar reveni, incalzirea globala ar da inapoi, ghetarii s-ar reface. In plus am gasi usor loc de parcare, casele ar fi mai ieftine, viata mai buna, joburi mai usor de gasit.
Insa am o dilema: ma intreb daca nu cumva asta e planul Satanei care ne imbie cu viata buna, huzur, pe cand Creatorul ne lasa prada unor incercari grave sa vada daca rezistam. Cui sa ii facem pe plac?
Insa am o dilema: ma intreb daca nu cumva asta e planul Satanei care ne imbie cu viata buna, huzur, pe cand Creatorul ne lasa prada unor incercari grave sa vada daca rezistam. Cui sa ii facem pe plac?

- semlecangheorghe
- veteran
Intrebari perfect legitime pe care si le pune orice om care gindeste....Totusi mai sint si alte puncte de vedere;perceptia noastra asupra realitatii este relativa..deci si punctul nostru de vedere este relativ.Daca am incerca sa vedem lumea in sen invers ,adica nu de la noi inspre ea,ci de la ea inspre noi poate ca am percepe alte orizonturi.Stiinta nu este ceva rau..Oricum pct.-le de vedere extreme nu duc la nimic bun..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Sunt lucruri pe care omul inca nu e pregatit sa le inteleaga.E ca si cum ai incerca sa inveti un catel notiuni abstracte, sau sa ii vorbesti despre efectele incalzirii globale, sau sa il faci sa inteleaga teoria relativitatii.....desi el saracu e pregatit cel mult pt un aport cu mingea de tenis....cam asa e si cu omul care intotdeauna s-a crezut cel mai inteligent si mai dotat intelectual din univers.Ganditi-va cate simturi avem si ce suntem instare sa percepem ca oameni, de ce nu ar fi si alte probleme in univers mai complicate pe care insa nu le intelegem. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Omul chiar este momentan cea mai inteligenta fiinta din univers. Nu inseamna ca nu ne putem inchipui fiinte mai inteligente dar deocamdata in lumea reala si cunoscuta specia noastra e suprema. E important sa facem o diferenta intre ce este real si ce nu pentru ca prin ratiune progresam iar cu cat progresam mai mult incepem sa cunoastem mai mult din lumea care ne inconjoara, ne imbunatatim calitatea si durata vietii. Asa ma gandesc eu (dupa cateva pahare).
Si atunci imi vin in minte mania romanilor pentru bioenergie, horoscoape, chip-uri 666, vrajitorie, bugetul alocat pentru sprijinirea cultelor, succesul pe care il au la teve Dan Puric si alti sofisti, politicieni care pupa poala popii si turma de bugetari la limita saraciei care accepta senin ca sume de bani fantastice sa curga in constructia de case pentru un personaj imaginar vesnic falit.
Cu Dumnezeu inainte!
Si atunci imi vin in minte mania romanilor pentru bioenergie, horoscoape, chip-uri 666, vrajitorie, bugetul alocat pentru sprijinirea cultelor, succesul pe care il au la teve Dan Puric si alti sofisti, politicieni care pupa poala popii si turma de bugetari la limita saraciei care accepta senin ca sume de bani fantastice sa curga in constructia de case pentru un personaj imaginar vesnic falit.
Cu Dumnezeu inainte!
- PescarNebun
- senior