Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai cand a venit copilu ala sa le aduca 2 pesti in limita legala si l-au luat astia .... "hai ma copile sa-ti aratam noi cum se pescuieste..." Exact ca acum, nimic nu se schimbarine scrie:SF.PETRE era braconier?

De asta unii dintre ei sunt reprezentati in canonu bizantin in pozitia "Harsova":

Ajvps-u imperial era tot asa corupt ca si acum, si braconierii au prosperat pana au aparut Edison si Tesla cu metode noi...
- PescarNebun
- senior
Dar isus era braconieru' sef. Ca el le zice: aruncati de partea dreapta a barcii! Deci omul stia une e structura si unde trebuie sa traga tare.
Si cand a saturat multimea aia. Sa nu imi spuneti mie ca pestii aia erau toti in limita legala.....
Si cand a saturat multimea aia. Sa nu imi spuneti mie ca pestii aia erau toti in limita legala.....
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- PescarNebun
- senior
- semlecangheorghe
- veteran
S.F.,mai poate exista si situatia ca cele doua variante ,sint ambele ,gresite.Varianta cu raiul si iadul,isi are originile in filozofia greaca,de la Platon,daca nu ma insel,insa ele sint puncte de vedere pur umane.Mai degraba este adevarata varianta prezentata in Biblie ,care spune ca, dupa moarte,omul nu mai este constient,este intr-o stare de de totala inactivitate.Privita in ansamblu situatia se prezinta astfeL:toate religiile lumii(aproape)cred sub o forma sau alta in viata dupa moarte,dar Biblia arata ca dupa moarte nu mai exista nimic pentru persoana respectiva.Asadat cercetatorii astia au scos la iveala ceea ce Biblia spune simplu si clar de mii de ani.Asa dupa cum in materie de circulatie ,cea mai pertinenta viziune ti-o ofera codul rutier, si nu alta lucrare in domeniu,tot asa si in acest domeniu,cea mai pertinenta parere ti-o ofera Biblia.Parerea mea.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.