se nascu si apoi muri, de v alecsandri.
Nimic nu va mai fi la fel, a murit Michael Jackson
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Nimic nu va mai fi la fel, a murit Michael Jackson
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
mie mi-a placut maical, iar treaba cu pedofilia... hmmm nu stiu ce sa cred, mai ales ca US e tara de procesomani.
ca muzician a fost tare, ca vedeta a fost personaj controversat...
nu am avut niciodata insigne cu el, nici palarii, nici chiloti de aur..dar imi placea tipu'
oricum moartea e treaba sigura si care intotdeauna isi duce sarcina la bun sfarsit.
goodbye michael!
ca muzician a fost tare, ca vedeta a fost personaj controversat...
nu am avut niciodata insigne cu el, nici palarii, nici chiloti de aur..dar imi placea tipu'
oricum moartea e treaba sigura si care intotdeauna isi duce sarcina la bun sfarsit.
goodbye michael!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
am un prieten in State care lucra la un service de masini foarte mare ! un tip de nota 10 si extrem de priceput .ca sa scape de el colegii lui (bastinashi) i-au scos vorbe la patron ca e pedofil .in secunda unu l-au rejectat fara nici o explicatie ,ulterior avand foarte mult de suferit de pe urma acestor zvonuri aberante .asa ca nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca !!! cea mai mare democratie din lume e de fapt un big shit !dr.pike scrie:Un pedofil mai putin...
'dr.pike scrie:Un pedofil mai putin...
nu are rost sa fim rautaciosi..mai ales ca zvonurile, banuielile, alegatiile le stim si noi foarte bine.
ideea e ca*** contributia in domeniul muzicii este una mare si cel mai intelept lucru care ar trebui facut acum este doar acordat "putin" respect.
nu se nasc in fiecare zi oameni care misca generatii intregi.
Si apropo de zvonuri... nu vreau sa incep nimic dar fac cunoscut faptul ca dupa primul caz in care a fost chemat la tribunal... suma primita de cel care a depus plangerea este undeva peste 25$ milioane. trageti voi concluziile