Nimic nu va mai fi la fel, a murit Michael Jackson

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 02 Iul 2009, 12:21

Dragos Cretu scrie:Muzica buna deja s-a scris. Acum sunt doar variatiuni pe teme date. E foarte greu sa vii cu ceva nou sau original.
:shock:
Care iti sunt reperele de gen muzical cand o declari atat de curajos si sigur pe tine ?

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 05 Iul 2009, 12:24

jonah scrie:
dr.pike scrie:Un pedofil mai putin...
am un prieten in State care lucra la un service de masini foarte mare ! un tip de nota 10 si extrem de priceput .ca sa scape de el colegii lui (bastinashi) i-au scos vorbe la patron ca e pedofil .in secunda unu l-au rejectat fara nici o explicatie ,ulterior avand foarte mult de suferit de pe urma acestor zvonuri aberante .asa ca nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca !!! cea mai mare democratie din lume e de fapt un big shit !
Mai sa fie...dar tare credibila e povestea asta :)

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 05 Iul 2009, 12:30

Mi-a placut MJ, fara sa fiu un mare fan, nefiind stilul meu preferat. Totusi, nu pot sa nu ma gandesc cat de nedreapta e perceptia publicului despre unii ca Rick Wright care s-a stins anul trecut, la fel de discret cum a trait. Nu eram in RO cand s-a intamplat, dar m-as mira sa se fi spus ceva pe canalele importante de stiri. Pentru mine, RW e un clasic, MJ nu.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 30 Aug 2009, 20:51

dragii mei mj a fost un mic negru care a inceput sa cante.
a perseverat ff bine si a akuns celebru pentru o parte a publicului ascultator de muzica
dar odata cu celebritatea si banii aferenti au venit si aburii in capul cu freza afro
apoi a cazut in patima oricarui negru de pe planeta-vroia sa fie alb
asta ia fost fatal
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 30 Aug 2009, 20:54

apropo ,mj a fost unul dintre primii cobai umani in domeniul chirurgiei plastice
in anii 90 la inceput pe el si alti asemenea nebuni sau pus bazele operatiilor estetice si alte depigmentari

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 30 Aug 2009, 20:54

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 30 Aug 2009, 20:56

daca cautati in presa o sa vedeti ca si cher si alti artisti au la batranete probleme grave din cauza operatiilor facute in perioada de pionierat a- taieri si ajustari de imagine

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 30 Aug 2009, 20:58

legende ca ar fi viu se mai vehiculeaza si la elvis si altii
dragul meu mj e la fel de mort ca un macrou congelat in depozitul rezervei nationale

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 30 Aug 2009, 20:59

il mai tin astia impaiat pana mai vand ceva pe spinarea lui si dupa aia il ingroapa

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Aug 2009, 23:35

aditud scrie:
jonah scrie:
dr.pike scrie:Un pedofil mai putin...
am un prieten in State care lucra la un service de masini foarte mare ! un tip de nota 10 si extrem de priceput .ca sa scape de el colegii lui (bastinashi) i-au scos vorbe la patron ca e pedofil .in secunda unu l-au rejectat fara nici o explicatie ,ulterior avand foarte mult de suferit de pe urma acestor zvonuri aberante .asa ca nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca !!! cea mai mare democratie din lume e de fapt un big shit ![/qumai sa fie?ce inseamna a fi pedofil in state?daca i-ti plac fetele tinere nu alea foarte mici sa zicem adolescente mai maricele inseamna ca esti pedo?majoratu.in state e la 25 de ani?

Scrie răspuns