Nimic nu va mai fi la fel, a murit Michael Jackson
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
Axel(sau mai degraba Axl)?!??! din ce stiu eu e foarte viu,....edâ„¢ scrie:sa-i fie tzarana usoara,as fi fost curios ce piese noi ar fi cantat la concertul din anglia,dar de, acum canta impreuna cu elvis,axel.............
pedofil poate o fost, poate nu dar de acolo io venit sfarsitul.....
poate Kurt....
Eu ca roacker de metale grele, chiar mi-au placut cateva piese de la el, va garantez ca nu se va mai compune niciodata un alt album care sa se vanda ca Thriller-ul.
Sper ca si-a gasit linistea acum...
Adrian SB scrie:Poate e mai bine ca am ramas cu imaginea de dinainte. Daca mai iesea pe scena la Londra, cine stie ce impresie ruginita mai lasa. Oricum la 50 de ani nu te mai misti ca la 20.
Pentru ce a creeat: A fost un Rege ! Sa fie iertat... si ascultat in continuare.

- Mugurstefan
- veteran
Cu ce garantezi ?Dragos Cretu scrie:Axel(sau mai degraba Axl)?!??! din ce stiu eu e foarte viu,....edâ„¢ scrie:sa-i fie tzarana usoara,as fi fost curios ce piese noi ar fi cantat la concertul din anglia,dar de, acum canta impreuna cu elvis,axel.............
pedofil poate o fost, poate nu dar de acolo io venit sfarsitul.....
poate Kurt....
Eu ca roacker de metale grele, chiar mi-au placut cateva piese de la el, va garantez ca nu se va mai compune niciodata un alt album care sa se vanda ca Thriller-ul.
Sper ca si-a gasit linistea acum...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Dragos Cretu
- senior
- Mugurstefan
- veteran
S-a compus . Nu s-a scris.Dragos Cretu scrie:Muzica buna deja s-a scris. Acum sunt doar variatiuni pe teme date. E foarte greu sa vii cu ceva nou sau original.
Si poti sa vii cu ceva original si nou, dar e foarte greu sa compui precum clasicii secolelor trecute.
Si daca compui, ce folos ?
Poolimea vrea trucaje si playback-uri pe stadioane !

Ahh, sa nu-i discriminam pe ai nostri : Mai vrea si dansuri din buric !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-5871 ... ackson.htm
De citit si comentariile.
Unele sunt mai bune ca articolul
De citit si comentariile.
Unele sunt mai bune ca articolul

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13