n-ai cu cine... niste tarani

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Iun 2008, 13:38

Si ce ,nu-i asa?Am ajuns de rasul tuturor,ridicam in slavi tiganii cand de zeci de ani ne trag inapoi,ca sa parvina ei la urma urmei. :evil:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iun 2008, 13:42

Michael scrie:te-ai uitat si tu la mircea badea aseara, nu? :D
el spunea ca pe orice canal romanesc ai da, tot seriale si telenovele cu gitanes gasim.
nu m-am uitat, desi-mi place emisiunea lui, ca am avut treaba :lol: dar na, io de duminica de la faza cu serbarea de sfarsit de an is cam sucarit. Sa nu fi gasit alt subiect pt serbarea micutilor educatoarea aia :?: Manele si tiganisme? Puii mei pana si tata unui baietel care-s tigani o zis ca-i o porcarie
hai ca deja am deviat de la subiect :wink: dar sambata cred ca ma asteapta ghiorocul :lol:

Augustin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Augustin » 10 Iun 2008, 13:45

Oameni buni, ca sa se inteleaga mai clar ce vreau sa zic:
ovidiu scrie:http://www.youtube.com/watch?v=jGsPWMLV ... re=related

tot din ciclul "niste tarani".

"Aurel Stancu ureaza la toti pescarii..."" si niste agramati.
Asta consider eu carnagiu, asta consider eu bataie de joc, ne-respect fata de natura si fata de pesti. Daca va uitati bine in film, Aurica nu ezita sa traga de camera si mai spre dreapta unde asteapta cuminte un Hummer putind a peste. Faptul ca nea Capsuna din Spania retine peste pt ca n-are ce sa manance va deranjeaza se pare mai mult decat ca Aurica Fara Frica retine puiet de somn si face felii din slanina de somn.
Aici cred eu ca avem o problema, lasati tiganii, si capsunarii. Fratilor, pai e strigator la cer reactia voastra!!! Uitati cat s-a scris despre saracul Capsuneanu din Spania si pe voi nu va revolta ca Aurica trage somnul din Dunare cu Hummerul. Daca nu ma insel Dunarea este a noastra si Ebro al spaniolilor. Capsuna pescuieste de foame si Aurica sa arate ce barbat e el, ca oricum da pestele la pisici sau la porci.

Se pare ca pt voi e mai important ce imagine lasa unii romani in strainatate decat ce se intampla la noi in tara. Cred ca e o boala de-a noastra romaneasca asta, mereu sa ne uitam in curtea vecinului, sa-i moara si lui capra, sau Hummerul dupa caz.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iun 2008, 14:01

rog un moderator sa mute subiectul la cafenea....... am deviat de la subiect si cred ca i-ar sta mai bine acolo :lol:
multumesc

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Iun 2008, 14:10

nu vreau sa ma cert cu nimeni ... dar la unii cind vad pe alti ca prind peste ... deja apar reactii invidioase dispretuitoare ... incepind cu nea capsuna... audi... manele... tigani...

ba fratilor ? ce daca e in spania... de unde stiti voi ca ala lucra la capsuni ? ati vazut capsuna legata de lanseta s-ai dea miros placut ?

repede dati la cotoaie ca poate are audi dar n-are ce minca... imaginatia asta are ceva tipic tiganesc sau romanesc ... ma scuzati ca intreb acuma !

e insultatoare si jenanta rau atitudia unora... dar ei se considera oameni de bine si mai elevati ca aia...

lupi moralisti care critica succesul nu esecul !

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 10 Iun 2008, 14:12

fratilor, sa mor eu, care dracu natie a halit lebedele de la Viena? :lol:
Ca de asta mi-a adus aminte treaba asta.
Asa suntem perceputi.
Uite, in Mallorca, in nus'ce magazin e interzis accesul in magazin cainilor si romanilor.

Da kuintautti, ai dreptate cu aia de prin Helsinki, dar starea de betie e circumstanta atenunanta. :D
Da macar se pisa seara si a doua zi spala. Distractia lor!

Ai nostrii trag cu plasa de luni pana duminica si dupa aia nu mai pun nimic la loc.

Si nu se cheama ghiulani, se cheama distractie in spirit germanic. :D

Pe unde se duc nemții sunt stiuti ca se imbata ca porcii si zbiara toata ziua. Da nu scrie nicaieri ca e interzis germanilor.

Daca vrei sa inchiriezi o masina la Viena, de oriunde vii e de ajuns pasaportul. Fac o copie si gata. Daca vii din Romania, iti opresc 1000 EUR de pe card. Sa-i f** si pe aia. Macar daca erau lebedele alea bune de ceva. Da precis erau la fel de bune ca si somnul taranului ala!

Daca imi gasiti vreo satra de danezi in Roma, ma mut si eu acolo! :lol:
near the beer

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Iun 2008, 14:35

Costica este adevarat ca biau ca ghiurlani !

true story !

eu cu niste amici la un pahar de vorba... eu marele pescarus... bucuros ... azi am fo , am vazut ... prins unu mare ! :lol:

Chinezu ... cind eram la noi in sat intr-o seara pe tarla am prins doi saci de broaste ! ( keptos rau ! chiar mi sa parut ca se uita in jos la mine ... )

Vietnamezu ... ce ... ca am plecat la bureti prin paduri aici in renolandia si am am dat de cuiburi de pasari... ptiu am cules intr-o zi peste 2000 de oua numarate ! (mai viteaz ca chinezu ... ) continua... multe mai aveau oleca si ieseau... si vreo duzina de pufosi...
ne-au dat si la ziar ca noi nu ne-am ferit si ne-am laudat la toti !

Renu ... avem aici o gramada de rate si lebede care sint blinde rau si vin si maninca din mina... cind eram mai tinar ... am dat la piine cu tripla si lanseta ultra light... cite 2-3 pe zii ... ptiu ... am si vindut din ele... :lol: sa vedeti acolo dril aerian !

lasati-o ma fratilor mai usor cu romani de peste zari caci nu e dracu asa de negru ... sau nu mai negru ca al altora !

multi is baieti muncitori care au plecat fortati de imprejurari sa-si caute norocu in lume incercind sa-si intretina familia ! nimeni n-a plecat de bine !

cind am plecat eu in Bacau sau inchis fabrici angro ... in 2 luni de zile peste 10000 de muncitori multi capuri de familie au fo brusc someri !

Costica alti ne percep asa pt ca le convine sa faca asta !

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Iun 2008, 19:29

kuintautti si eu am fost plecat dar crede-ma am avut ce invatza.

chiar sapt trecuta discutam cu niste prieteni la ausburg ce au patzit nemtii de acolo:cica intreaba un reporter pe o cersetoare prima data de unde e si ea zice ca e din bulgaria si nu are ce manca sa-i dea un euro si prostu ii da,a doua oara aceiasi cersetoare dar ca e din romania si ca nu are ce manca si sa-i dea un euro ii da,a treia oara vine reporterul cu mancare si haine de la crucea rosie sa-i dea femeii cai foame si nu are ce manca la care ea ii zice ca nu are nevoie de haine si mancare ci de bani :lol: si atunci isi da seama reporterul ce prost e :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Iun 2008, 20:28

pai mai ai de invatat multe daca ne bagi pe toti romani plecati in aceiasi oala cu cersetori sau cu procurori si esti oarecum de acord cu parerea asta unanima ca toti romani am fi tigani si hoti sau o consideri cit de cit indreptatita ... ( io asa inteleg de la tine ! )

pina acum v-am dat exemple destul de multe ca sint si alte natii care fac prostii... de ei de ce nu se vorbeste in lume pe acelasi ton ?

ca sa nu spun ca nici astia din tarile pe care le considerati voi civilizate... puse sub microscop curatul devine murdar...

cei care isi pirlesc prin beci copii sau alti care isi fac nevoile in drum in centrul capitalei se compromit fata de noi... deh... ei civilizati nene !

tigani finlandezi ies de la 20 de ani la pensie... sint inregistrati si in finlanda si in suedia... cu barca trec apa zilnic... iau ajutor social si ici si colo...
dupa ce ca nu lucreaza o zi in viata lor... sint primi la colectarea de la armata salvari si alte ajutoare oferite saracilor...

da ! sint oameni saraci si aici ! astia le ia fata si intra toata satra parcind mercedesuri de toata frumusetea pe trotoar de nu mai trece nici catelu nici purcelu... jegosi rau !

de a lor de ce nu pomenesc ?

toate timpeniile lor le trec cu vederea si pe ale romanilor le publica cu vehementa...

dar cind cistigam vreun meci tac !

cind sportivi nostri fac ceva deosebit care merita respect si admiratie ... atunci cre ca ii deranjeaza si mai tare sau chiar ii enerveaza !
zau le strica ziua !

aici ma enerveaza ca se gasesc alti sa critice pe cei care prind peste...

ma nu se leaga de alti care fac prostii si mai mari... se leaga de aia care prind peste ! si nu cred ca are de a face ca asta e forum de pescuit... chestia e de natura umana...va spun io !

e pura invidie !

io nu sint usa de biserica si nu imi convine sa-mi puna cineva viata sub microscop ! am facut destule prostii in viata mea si cre ca am sa mai fac !

cine nu a facut niciodata prosti sa vina aici sa critice pe alti !

pina atunci mucles !

Costica ... am scris corect acu ? :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Iun 2008, 20:30

intrebare mare...

reporterul ala nu cumva cauta gunoi ?

daca gunoi cauti ... gunoi gasesti !

Scrie răspuns