n-ai cu cine... niste tarani

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 09 Iun 2008, 08:19

Fomisti si astia :shock: ...inca se mai mandresc cu macelul si mai pun filmuletul si pe youtube :shock: ...ce au prins ei acolo a fost echivalentul a 150-200 de kile de peste(somni+crapi) si din cate am vazut nimic eliberat...trageti singuri concluziile :?

rex hunt
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rex hunt » 09 Iun 2008, 14:09

Degeaba incerci sa-i explici la romanasul nostru ca somnul ala e gras si deloc gustos, mai ales ca traieste langa gura aia de devresare, ca tot degeaba.El il va prinde in continuare si indiferent de dimensiuni il va lua acasa.Asta este, din pacate mentalitatea majoritatii pescarilor romani si ei nu se dezmint oriunde s-ar afla in lume.
Asta e si o cauza pentru care apele noastre publice nu mai au peste. :cry:

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 09 Iun 2008, 14:15

Bearzius scrie:Degeaba incerci sa-i explici la romanasul nostru ca somnul ala e gras si deloc gustos, mai ales ca traieste langa gura aia de devresare, ca tot degeaba.El il va prinde in continuare si indiferent de dimensiuni il va lua acasa.Asta este, din pacate mentalitatea majoritatii pescarilor romani si ei nu se dezmint oriunde s-ar afla in lume.
Asta e si o cauza pentru care apele noastre publice nu mai au peste. :cry:
No bine...astia iau pestele numai ca sa "macelareasca" apele...pun pariu ca peste catva timp se satura de carne si o arunca :shock:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Iun 2008, 16:19

nici caini nu o mananca la cat de grasa e, pacat ca oriunde sunt romani in strainatate sunt uni care vor sa si intareasca idea ca toti suntem un neam de tigani pacat :evil:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Iun 2008, 20:20

ba voi numa prosti vorbiti !

aveti complexe de inferioritate ? tinetile pt voi !

de de astia care nu sint in stare sa prinda peste e satula lumea !

invidiosilor !

cum dracu tocmai astia incepatori sint cei mai mari aparatori al pescuitului fara capturi ?

nu mincati peste ? treaba voastra mah ! alti maninca !

e bun ! va promit eu ! si sanatos ! nu numa ala marin ! si ala tot peste e !

cind sinteti in stare sa prindeti un chitic dupa e trageti o sedinta de fotografii si va afisati toate echipamentele sa mai refulati din frustrari ... riscativa si bagati unu la tigaie sau faceti si voi o saramura !

va promit eu ca nu va pare rau !

ce dracu va izghit asa anti romanismul aista io tot nu pricep ?

sint atitea natii in tarile astea si fac mult mai mult rau decit unu sau altu de-al nostru... rusi africani alea alea...

de ei nici nu pomeniti ! roamni in sus si in jos !

va e rusine ca sinteti romani ... ? mintiti mah cind va intreba lumea de unde sinteti si v-ati scos !

hai jea la caruta ca ma-ti plictisit !

Hai Romania !

sper sa cumpere baieti si barci in spania sa-i invete pe alti pescuit pi colo !

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 09 Iun 2008, 20:43

ahahah ce mam distrat :lol: :lol: :lol: trebe dusi si in Franta astia, ca am vazt in sara asta ca ne menajeaza bajetii :lol: :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Iun 2008, 21:08

kuintautti scrie:
cum dracu tocmai astia incepatori sint cei mai mari aparatori al pescuitului fara capturi ?

cind sinteti in stare sa prindeti un chitic dupa e trageti o sedinta de fotografii si va afisati toate echipamentele sa mai refulati din frustrari ... riscativa si bagati unu la tigaie sau faceti si voi o saramura !

ce dracu va izghit asa anti romanismul aista io tot nu pricep ?

sint atitea natii in tarile astea si fac mult mai mult rau decit unu sau altu de-al nostru... rusi africani alea alea...

de ei nici nu pomeniti ! roamni in sus si in jos !

va e rusine ca sinteti romani ... ? mintiti mah cind va intreba lumea de unde sinteti si v-ati scos !
nu sunt incepator si nu sunt aparator al pescuitului fara capturi :wink:

de mancat peste mananc chiar azi am facut o ciorba si invatz si pe altzi sa faca :wink:

sculele nu le etalez ca scula nu face decat sa ti-l aduca si chitici si cei mari nu-i prea pozez decat daca merita :wink:

nu sunt antiromania dar ce fac anumitzi indivizi(cei fara bun simtz,care-s multi) pe dincolo lasa de dorit iar cand te confruntzi cu ideea de a te baga in aceiasi oala cu jidani nu iti prea convine iti vine sa-i iei la bataie si pe ei si pe cei care te fac,eu unul ii ocolesc cand ii vad,iti dai seama de la o posta ca-s "romani necivilizatzi''(si de asta sunt catalogatzi tigani si de tara respectiva si de romani stabilitzi acolo)trebuie sa iesi si sa stai pe dincolo o perioada ca sa iti dai seama de ce se intampla :wink:

eu unul am boala pe afganistani(de moarte,cred ca dac m-as intalni cu unul l-as teroriza) kosovari si bulgari pumni le-as da in draci :wink:

eu unul ma laud ca-s ardelean si-s roman pe unde ma duc si discut cu oameni care si-au facut o parere proasta de neamul nostru :wink:

asa, :) dac stiau ca se prinde peste mare acolo nu merita sa-i ia pe totzi acasa tineau cat le trebuia sau cat mancau cum e si normal pe dincolo si logic(ca nu zice nimeni sa nu maninci peste proaspat prins chiar de tine),si la ceilaltzi le dadea drumul ca si asa sunt plini de grasime si a doua oara luatzi din lada dupa o luna nu mai au acel gust
ps:stiu pe cineva care a fost la pescuit in australia la ficas-a si a prins multzi un portbagaj de ei cand a vazut ce dihanii sunt acolo si ajuns acasa ii arata la ficas-a la care ea ii zice:ce faci cu atatzia,cine ii curatza,cine ii mananca si a trebuit sa arunce la gunoi aproape pe totzi,si-a tinut cat manca el :lol:

slab meci, de divizia c :evil:

Augustin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Augustin » 10 Iun 2008, 05:24

Fratilor, pana la urma nu am inteles ce va deranjeaza pe voi la faptul ca neneii aia prindeau si ei peste sa aiba si gura la copiii lor ce sa mananca.
Daca erau lipoveni din delta v-ati mai fi scandalizat? Asa cum se stie pestele a fost si este alimentul de baza al lipovenilor si pana la urma ei din asta traiesc, ma rog, traiau. Ia trageti o fuga pana in delta sa vedeti cum pastreaza pescarii lipoveni TOT ce prind, chiar si puietul ca e bun la pisici si caini. Asta nu va mai scandalizeaza cu toate ca e vorba de pestele nostru din Romania. Nenea Capsunaru poate isi hraneste familiile cu pestii prinsi, oricum capsunile nu tin de foame. Eu am citit comentariile de pe youtoube si nenea cu isprava zicea ca a impartit din pesti ci celorlalti pescari; De ce va ofticati atat??? Ca a prins peste mult si mare, ca nu-l elibereaza sau ca il trage cu gafa afara? Daca il retine il poate scoate cu gafa, nu vad unde-i gafa.
Si inca ceva : nu pescuia in prohibitie asa cum fac multi de pe formul asta care se lauda ca "pescuiesc in prohibitie dar nu il retin", il retin dar nu-l mananca, il mananca dar nu il c..a, pardon de expresie mon cher.

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 10 Iun 2008, 06:53

@augustin:daca se pescuieste in prohibitie nu se pescuieste ilegal deoarece se da in idee dupa stiuka.nesimtit sunt aia care dau in prohibitie si retin speciile protejate.in rest acesta e un forum liber si fiecare isi poate spune parerea.nu te mai ataca asa de tare!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 10 Iun 2008, 08:49

incredibil! o sa murim in mizerie si nu o sa intelegem nici macar de ce! :cry:

kuntakinte, mah nene, daca ala s-a dus in Spania dupa capsuni, de ce masa nu mananca din salariu?
Daca nu castiga destul, de ce nu vine acasa (doamne fereste).
Si pe aici e de munca. Nu se gasesc oameni pt cate santiere de constructii sunt. Mai nou aducem chienezi pt constructii.
Raul ala e o DESTINATIE TURISTICA! nu FERMA! intelegeri diferenta?
Acolo, niste oameni mai civilizati ca noi castiga din faptul ca nu au bagat in ciorba tot ce a miscat. Si acolo avem si noi sansa sa tragem de un peste care sa traga si el de noi. Ceea ce nu se mai intampla in Delta, date fiind apucaturile lipovenilor.

@Augustin: de zici ca "Asa cum se stie pestele a fost si este alimentul de baza al lipovenilor si pana la urma ei din asta traiesc, ma rog, traiau." ?
Pai de aia nu mai e. Nu stiu ce cretin care candida la sefia Consiliului Judetean Tulcea avea in programul lui electoral reintroducerea pescuitului cu setci si ave in Delta. Cica :pai peste este o gramada. Unde i-or fi creierii?

chiar credeti ca aia tineau pestele ca nu aveau ce sa manance?
Nu. E doar o combinatie intre comportamentul cretinului ala care isi prezenta Audi cu clima bizonica si apucaturile care fac sa dispara plasticele alea de pe mijlocul autostrazii, semnele de circulatie, capacele de la gurile de canal si oglinzile de la masina.

Ce optimist era Brucan!
Vorba aia nu iti trebe un profesor, ia-ti un dresor!

cu limba romana mai ajutam noi gratuit. Spre exemplu:
incorect: hai jea la caruta ca ma-ti plictisit !
corect: m-ati plictisit!

incorect: riscativa!
corect: riscati-va!

Hai spor la munca!
near the beer

Scrie răspuns