n-ai cu cine... niste tarani
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Locul din filmuletul de mai sus este situat imediat in amonte de Amposta, delta Ebro. Este scurgerea in Ebro a unui abator de pui. Pute acolo de nu stiu cum pot sta aia. Numai duminica pute mai putin pentru ca abatorul nu functioneaza. In apa sunt copane de pui peste tot si alte bucati de tot felul. Pe rigola aia unde venea odata un parau vine sange. O placere.
Acolo pescuiesc fericiti compatriotii nostri. Si dupa cum vedeti pestele nu se elibereza, deci il mananca. Treaba lor...

Acolo pescuiesc fericiti compatriotii nostri. Si dupa cum vedeti pestele nu se elibereza, deci il mananca. Treaba lor...
- kuin tauti
- veteran
nu stiu cum este acolo... dar gafa nu este interzisa peste tot in lume !
asa ca nu va apucati sa judecati anapoda pe baza aparentelor ... incercati si voi sa dati dovada de diplomatie si mai multa intelegere...
eu am folosit gafa si o voi folosi ori de cite ori consider ca este cea mai potrivita pt momentul respectiv !
care vrea sa discute despre prinde si eliberaza sa deschida subiect separat si acolo ii servesc mai multe !
asa ca nu va apucati sa judecati anapoda pe baza aparentelor ... incercati si voi sa dati dovada de diplomatie si mai multa intelegere...
eu am folosit gafa si o voi folosi ori de cite ori consider ca este cea mai potrivita pt momentul respectiv !
care vrea sa discute despre prinde si eliberaza sa deschida subiect separat si acolo ii servesc mai multe !

Mare prost ala...mare prost...in loc sa il elibereze il mancaovidiu scrie:http://www.youtube.com/watch?v=jGsPWMLV ... re=related
tot din ciclul "niste tarani".
"Aurel Stancu ureaza la toti pescarii..."" si niste agramati.