Motor electic vs. termic

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Iun 2010, 22:06

kzoli

tego se poate taia si acasa daca ai un fierastrau pendular bun si pinze de calitate . eu pentru plansele de pe fundul barcii am folosit tego 2 bucati si le am taiat cu pendularul. am stricat o pinza bosch dar a mers (tego 10 mm).
tego se foloseste in constructii la cofraje. deci vorbeste cu cineva care are panouri de cofrat pe mina si vezi cum rezolvi . eu asa am facut
poti face cutia si din placaj gros de 10 mm si dat cu mai multe straturi de lac.
daca nu vezi ca sunt cutii pentru alimente din plastic suficient de mari sa incapa si 2 baterii. daca alegi bine cutia vei putea sedea pe capac pt ca acesta se va sprijini pe baterie .

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Iun 2010, 07:41

Grey-wolf , o sa aleg cutie alimentara ... e mai rapid de adaptat si eventual intaresc doar capacul ...pana acum am folosit doar o punga alba pe post de umbrela atat ptr. ploaie cat si ptr. soare .... o cutie ptr. baterie costa cam 100 Euro pe anumite siteuri si n-as vrea sa dau atat ...mai ales ca e negru.... :wink: . Bateria pun in fata barcii sa fie mai "echilibrat " ,eu si motorul stam in spate , dar ancorat de mai multe ori ma duc in fata barcii si lansez de acolo .... M-am uitat si pe la magazine sa cumpar un csaun cu spatar ...din acelea ptr. bar , pe langa tejghea ... dar n-am chef sa car dupa mine ,decat strictul necesar ... si asa barca+motor+baterie +ancora sare de 70 kg ....

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 29 Iun 2010, 12:10

kzoli
ai la mijlocul barcii o bancuta . in ea poti decupa cu flexul un capac mai mare si introduci acolo bateria si scoti doar firele afara . bateria o fixezi cu corzi elastice sau de compresie . pe capac poti prinde un scaun format din sezut si spatar inbinate cu o balama pentru a se plia si a fi mai usor la transport .poti sa il faci si rotativ ca sa poti pescui in ori ce directie . ca sa nu se lase toata greutatea in spatar poti sa fixezi doua chingi reglabile intre spatar si sezut .astfel spatarul nu se va lasa pe spate mai mult decit veri si va fi reglabil ca inclinatie .

,,succesuri " :D :D :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 30 Iun 2010, 20:36

Da poate ma apuc ...ca de pescuit nici vorba deocamdata apa e foarte mare si are o viteza de .... un plumb de 150 gr . e scos din albie(30 m ) in cateva secunde :(
Apa(muresul) e atat de tulbure incat aluneca nu curge :( ....
Scaunul prezentat e interesant o sa vad ce si cum ptr baterie am luat deja o cutie potrivita la un preti infim ptr. "alimente" ...intra perfect ... n-as vrea sa tai din barca ,sa slabesc intaritura ,ca nu se stie niciodata .... ca solutie insa pare buna si nici loc nu ocupa ...trebuie doar modificat ca nu e destul de lat , si nici inalt .... :(

kzoli
veteran
veteran

....mulineta electrica

Mesaj de kzoli » 26 Aug 2010, 10:36

Un altfel de motoras electric : http://www.okazii.ro/catalog/42980682/M ... neza-.html

sa puteti dormi linistit in timp ce pestele e tras pe mal ..... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns