Mici dispute
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu zic sa va vedeti de alcotreaba voastra..... si de forumul vostru. Am observat ca tot s-a asteptat sa va bag in seama cand ati intrat aici, dar ....... dupa cum ai dat dovada in mesajul de mai sus ..... observi ca nu am pentru ce.azazel scrie:gabita tata si unde ai vrea sa te dai cu electricu , pe la ploiesti cand nu te stie soata , sau........ pe arges cand fugi de la munca ?
P.S.: sa fim totusi in topic
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Taci ma ca are "verde" o data la 3 saptamani.azazel scrie:gabita tata si unde ai vrea sa te dai cu electricu , pe la ploiesti cand nu te stie soata , sau........ pe arges cand fugi de la munca ?

Scuze de off-topic, dar il mananca in ***.Nemernic scrie:Am observat ca tot s-a asteptat sa va bag in seama cand ati intrat aici
Gabi ! N-a intrat nimeni aici sa fie bagat in seama de tine . Scopul a fost cu totul altul , desi ...stiai foarte bine acest aspect. Acum ti se plateste cu aceeasi moneda , fie ca-ti convine , fie ca nu... Stii vorba aia din folclor : "Gura bate curul" . Cand musti pe cineva care nu ti-a facut niciun rau , asteapta-te sa fii muscat . Dimpotriva , candva ai baut o bere cu noi , ai pescuit , alea alea , nu uita. Intotdeauna trebuie sa-ti lasi loc de buna ziua , sau nu...nu este obligatoriu , dar e musai sa te astepti la repercursiuni .
Daca din toata treaba asta , tu ai dedus ca cineva si-ar fi dorit sa fie bagat in seama de tine....nu trebuie sa-ti urez decat insanatosire grabnica.
- modigliani
- veteran
Florine , Indiene , ..... chiar si tu Gabi , ceilalti ce vrand nevrand sunteti supusi sa asistati la povestea asta off topic , va spun parerea mea ( si cu asta incheiem ,, brambureala " asta ).
Oamenii nu-s de-un fel anume . Oamenii se creeaza unii pe altii , genereaza unii la altii fel de fel de comportamente .
Gabi candva a venit la noi cu ,, surle si trambite " si-a fost ,, imbratisat " mai mult decat calduros de catre intreg colectivul nostru . Apoi a decis ca nu-l reprezinta ceea ce facem noi acolo si a ,, migrat " catre aici . Respect decizia asta a lui mai mult decat va imaginati . E a lui , face ce vrea .
Dar de aici pana la a uita cu desavarsire ce ne-am oferit sa-i fim e cale lunga . Mutandu-se aici si tratandu-ne absolut gratuit cu o atitudine superioara ( treaba lui din ce considerente , probabil frustrat ca nu dam si noi la spinn cat el !?!?!? ) , zeflemitor si total nerecunoscator nu face decat sa-si arate limitele sufletesti . Nu sunt vorbe mari , au fost momente intre noi si el cand s-au pus sufletele ,, pe masa " . Ceea ce i-am oferit noi a fost mult mai mult decat atmosfera unui forum de discutii . Este si asta problema lui , incapacitatea de a aprecia la justa valoare acele lucruri . Eu o numesc micime . Insa .... treaba lui . Fiecare cum crede si cat poate .
Asadar ..... mai bine rasuflam usurati ca intai a migrat si apoi si-a etalat realele valori si ca nu ne-a patruns si mai adanc decat atat in suflete si s-o faca dupa aia . Ne-ar fi durut si mai mult . Luati-o si voi asa : Gabi e ,, istorie " , Gabi , asa cum m-ai zapacit astazi cu SMS-uri , noi pt tine suntem ,, istorie " ( de ce n-ai avut taria sa suni ? Ce-s manifestarile astea puerile ? SMS-uri interminabile cu jelanii , doleante si sfaturi . Nu asa se traieste intre oameni la peste 30 ani )
..............................
Gabi , repet : atitudinea ta si ,, injectiile " gratuit ce ni le-ai facut p-aici au generat in noi aceasta atitudine . Noi ne oprim aici . Fa-o si tu si reflecta serios la ceea ce-am vrut sa intelegi din ce-am spus .
Stimati domni , ne iertati pentru faptul ca va canalizam atentia pe o chestie ce nu va apartine . Mii de scuze .
Oamenii nu-s de-un fel anume . Oamenii se creeaza unii pe altii , genereaza unii la altii fel de fel de comportamente .
Gabi candva a venit la noi cu ,, surle si trambite " si-a fost ,, imbratisat " mai mult decat calduros de catre intreg colectivul nostru . Apoi a decis ca nu-l reprezinta ceea ce facem noi acolo si a ,, migrat " catre aici . Respect decizia asta a lui mai mult decat va imaginati . E a lui , face ce vrea .
Dar de aici pana la a uita cu desavarsire ce ne-am oferit sa-i fim e cale lunga . Mutandu-se aici si tratandu-ne absolut gratuit cu o atitudine superioara ( treaba lui din ce considerente , probabil frustrat ca nu dam si noi la spinn cat el !?!?!? ) , zeflemitor si total nerecunoscator nu face decat sa-si arate limitele sufletesti . Nu sunt vorbe mari , au fost momente intre noi si el cand s-au pus sufletele ,, pe masa " . Ceea ce i-am oferit noi a fost mult mai mult decat atmosfera unui forum de discutii . Este si asta problema lui , incapacitatea de a aprecia la justa valoare acele lucruri . Eu o numesc micime . Insa .... treaba lui . Fiecare cum crede si cat poate .
Asadar ..... mai bine rasuflam usurati ca intai a migrat si apoi si-a etalat realele valori si ca nu ne-a patruns si mai adanc decat atat in suflete si s-o faca dupa aia . Ne-ar fi durut si mai mult . Luati-o si voi asa : Gabi e ,, istorie " , Gabi , asa cum m-ai zapacit astazi cu SMS-uri , noi pt tine suntem ,, istorie " ( de ce n-ai avut taria sa suni ? Ce-s manifestarile astea puerile ? SMS-uri interminabile cu jelanii , doleante si sfaturi . Nu asa se traieste intre oameni la peste 30 ani )
..............................
Gabi , repet : atitudinea ta si ,, injectiile " gratuit ce ni le-ai facut p-aici au generat in noi aceasta atitudine . Noi ne oprim aici . Fa-o si tu si reflecta serios la ceea ce-am vrut sa intelegi din ce-am spus .
Stimati domni , ne iertati pentru faptul ca va canalizam atentia pe o chestie ce nu va apartine . Mii de scuze .
Eu am impresia ca nu ai habar despre ce e vorba... si sincer nici eu din ceea ce spune Larry ...modigliani scrie:
....Noi ne oprim aici . Fa-o si tu si reflecta serios la ceea ce-am vrut sa intelegi din ce-am spus .
....
Una la mana... nu am inceput eu nimic.... ca sa incheiati voi
alta.... eu cu voii n-am pescuit si nici n-am sa pescuiesc niciodata,. din simplul motiv ca voi sunteti un altfel de pescari, ceea ce nu ma intereseaza
alta.... nu te-am sunat, ci ti-am trimis doar 3 sms-uri (2 dintre ele fiind rasps la sms-urile tale) pentru ca nu am cu cine sa vorbesc... atat.
si ultima.... ptr mine nu existati.. puteti sa scrieti/ faceti ce vreti .... ptr mine este = cu 0.
p.s.: rog un moderator sa aibe in vedere aceste off-topicuri si sa le mute la cosul de gunoi sau oriunde in alta parte
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Gabita , ma ocup personal de tine si de imaginea ta pe acest forum . Ca sa-ti reamintesc de unde a inceput hora , iata: "......frumoasa schema....".
Aceasta a fost replica ta la un topic , unde probabil considerai ca fac eu reclama vreunui forum.... de acolo s-a ajuns la acest topic dedicat , alimentat prin amabilitatea ta.
Pentru nemernicia de care dai dovada , o sa-ti reamintesc eu cand stateai la masa cu baietii , cand PESCUIAI cu baietii , etc.
Aceasta a fost replica ta la un topic , unde probabil considerai ca fac eu reclama vreunui forum.... de acolo s-a ajuns la acest topic dedicat , alimentat prin amabilitatea ta.
Pentru nemernicia de care dai dovada , o sa-ti reamintesc eu cand stateai la masa cu baietii , cand PESCUIAI cu baietii , etc.
Nemernic esti , Nemernic ramai , de gluma nu stii , de mintit vad ca esti bun , ca vrei sa inchizi ceva care nu iti convine e clar , pacat de tine , ca mi sa parut candva ca esti baiat de comitet , desi omu cat traieste se mai si inseala
ps:sa nu uit , nu am incercat cam niciunul dintre noi sa te bagam in Zeama , nu de alta da nu oi fi vreun Miez si nu am aflat asta , asa ca taticule ............ toata stima pt stilul tau de pescuit , dar ai grija la Stritocamile , ca nu trag la orice fel de tabla
restul e can-can
ps:sa nu uit , nu am incercat cam niciunul dintre noi sa te bagam in Zeama , nu de alta da nu oi fi vreun Miez si nu am aflat asta , asa ca taticule ............ toata stima pt stilul tau de pescuit , dar ai grija la Stritocamile , ca nu trag la orice fel de tabla
restul e can-can
azazel scrie:Nemernic esti , Nemernic ramai , de gluma nu stii , de mintit vad ca esti bun , ca vrei sa inchizi ceva care nu iti convine e clar , pacat de tine , ca mi sa parut candva ca esti baiat de comitet , desi omu cat traieste se mai si inseala
restul e can-can
Parca citisem undeva de Strutocamile. Dar, batran fiind, poate nu am retinut bine.