Mici dispute
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Gabi . Amandoi stim de ce nu m-ai sunat astazi si m-ai **** cu MP-uri de d-ra nesatisfacuta , parasita . In sinea ta , adanc de tot , ti-e jena sa m-auzi , ti-a teama de ce-a-si putea sa-ti reprosezi ( pentru ca n-ai putea sa combati ).
Stii la fel de bine ca noi cat ai fost de ..... Nemernic . Prin ceea ce spui mai sus nu faci decat sa-mi distrugi tot ce mai aveam in imagine bun despre tine . Ai devenit ..... Nemernicul Nimeni . Esti un degeaba . Un arlechino amagitor de oameni , o amoeba , un nevertebrat total lipsit de ,, coloana vertebrala " ( de o opinie si pozitie ferma ) . Un alunecos periculos . Unul dintre SMS-urile tale spune ,, nu ma cunosti deloc " . Da-mi voie sa te stiu mai bine decat te stii tu personal ( si nu ma face sa le public SMS-urile alea ).
Intelegem ca vrei sa ,, cazi in picioare " in fata acestor oameni ( pe care tind sa cred ca deja i-ai aburit ca pe noi ) , dar daca vrei asta cu adevarat ....... abtine-te . Stai cuminte . Priveste adanc in tine si ai sa simti ca dreptatea e la noi .
Dispari !
Stii la fel de bine ca noi cat ai fost de ..... Nemernic . Prin ceea ce spui mai sus nu faci decat sa-mi distrugi tot ce mai aveam in imagine bun despre tine . Ai devenit ..... Nemernicul Nimeni . Esti un degeaba . Un arlechino amagitor de oameni , o amoeba , un nevertebrat total lipsit de ,, coloana vertebrala " ( de o opinie si pozitie ferma ) . Un alunecos periculos . Unul dintre SMS-urile tale spune ,, nu ma cunosti deloc " . Da-mi voie sa te stiu mai bine decat te stii tu personal ( si nu ma face sa le public SMS-urile alea ).
Intelegem ca vrei sa ,, cazi in picioare " in fata acestor oameni ( pe care tind sa cred ca deja i-ai aburit ca pe noi ) , dar daca vrei asta cu adevarat ....... abtine-te . Stai cuminte . Priveste adanc in tine si ai sa simti ca dreptatea e la noi .
Dispari !
- modigliani
- veteran
Da Tudor . Nu-mi permit sa dau link-ul fara acordul vostru . Era vorba in topicul respectiv de multele ganduri minunate ale noastre ce l-au insotit pe Gabi in luna de miere din Egipt .tudor scrie:
Parca citisem undeva de Strutocamile. Dar, batran fiind, poate nu am retinut bine.
Un om care uita ce senzatii a impartit cu noi in acele zile ...... sa faca bine sa uite definitiv de existenta mea . Imi face rau .
Rusine Gabi . Rusine . Ce spun eu este dincolo de granitele pescuitului sau ale stilurilor de pescuit . Se cheama a fi sau a ramane OM .
Esti degeabamodigliani scrie:Gabi . Amandoi stim de ce nu m-ai sunat astazi si m-ai **** cu MP-uri de d-ra nesatisfacuta , parasita . In sinea ta , adanc de tot , ti-e jena sa m-auzi , ti-a teama de ce-a-si putea sa-ti reprosezi ( pentru ca n-ai putea sa combati ).
Dispari !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- modigliani
- veteran
Imi rezerv confortul de a nu-mi mai pierde timpul si de a nu-mi mai canaliza energia cu un nemernic . Este mult peste cat pot eu sa accept despre mine . Omul este o ,, cauza pierduta " . Orice s-ar mai stradui sa ingaime ....... pentru mine este nul .
PUNCT ! I am out .
p.s. Ma duc sa umplu sifoanele . Este mult mai captivant decat sa continui o polemica gratuita , penibila si infantilo-SMS-iala .... cu nimeni .
PUNCT ! I am out .
p.s. Ma duc sa umplu sifoanele . Este mult mai captivant decat sa continui o polemica gratuita , penibila si infantilo-SMS-iala .... cu nimeni .