Mici dispute

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Sep 2010, 20:59

Gabi . Amandoi stim de ce nu m-ai sunat astazi si m-ai **** cu MP-uri de d-ra nesatisfacuta , parasita . In sinea ta , adanc de tot , ti-e jena sa m-auzi , ti-a teama de ce-a-si putea sa-ti reprosezi ( pentru ca n-ai putea sa combati ).

Stii la fel de bine ca noi cat ai fost de ..... Nemernic . Prin ceea ce spui mai sus nu faci decat sa-mi distrugi tot ce mai aveam in imagine bun despre tine . Ai devenit ..... Nemernicul Nimeni . Esti un degeaba . Un arlechino amagitor de oameni , o amoeba , un nevertebrat total lipsit de ,, coloana vertebrala " ( de o opinie si pozitie ferma ) . Un alunecos periculos . Unul dintre SMS-urile tale spune ,, nu ma cunosti deloc " . Da-mi voie sa te stiu mai bine decat te stii tu personal ( si nu ma face sa le public SMS-urile alea ).

Intelegem ca vrei sa ,, cazi in picioare " in fata acestor oameni ( pe care tind sa cred ca deja i-ai aburit ca pe noi ) , dar daca vrei asta cu adevarat ....... abtine-te . Stai cuminte . Priveste adanc in tine si ai sa simti ca dreptatea e la noi .

Dispari !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Sep 2010, 21:01

tudor scrie:
Parca citisem undeva de Strutocamile. Dar, batran fiind, poate nu am retinut bine. :lol:
Da Tudor . Nu-mi permit sa dau link-ul fara acordul vostru . Era vorba in topicul respectiv de multele ganduri minunate ale noastre ce l-au insotit pe Gabi in luna de miere din Egipt .

Un om care uita ce senzatii a impartit cu noi in acele zile ...... sa faca bine sa uite definitiv de existenta mea . Imi face rau .

Rusine Gabi . Rusine . Ce spun eu este dincolo de granitele pescuitului sau ale stilurilor de pescuit . Se cheama a fi sau a ramane OM .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2010, 21:11

modigliani scrie:Gabi . Amandoi stim de ce nu m-ai sunat astazi si m-ai **** cu MP-uri de d-ra nesatisfacuta , parasita . In sinea ta , adanc de tot , ti-e jena sa m-auzi , ti-a teama de ce-a-si putea sa-ti reprosezi ( pentru ca n-ai putea sa combati ).

Stii la fel de bine ca noi cat ai fost de ..... Nemernic . Prin ceea ce spui mai sus nu faci decat sa-mi distrugi tot ce mai aveam in imagine bun despre tine . Ai devenit ..... Nemernicul Nimeni . Esti un degeaba . Un arlechino amagitor de oameni , o amoeba , un nevertebrat total lipsit de ,, coloana vertebrala " ( de o opinie si pozitie ferma ) . Un alunecos periculos . Unul dintre SMS-urile tale spune ,, nu ma cunosti deloc " . Da-mi voie sa te stiu mai bine decat te stii tu personal ( si nu ma face sa le public SMS-urile alea ).

Intelegem ca vrei sa ,, cazi in picioare " in fata acestor oameni ( pe care tind sa cred ca deja i-ai aburit ca pe noi ) , dar daca vrei asta cu adevarat ....... abtine-te . Stai cuminte . Priveste adanc in tine si ai sa simti ca dreptatea e la noi .

Dispari !
Esti degeaba :wink: crede-ma
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2010, 21:12

modigliani scrie:Dispari !
Am disparut de mult ... si cunosti treaba asta . Chiar te rog sa publici sms-urile
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Sep 2010, 21:12

Nu trebuie nici o justificare. Ceea ce am scris este strict legat de faptul ca a facut o greseala in numele Strutocamilei. Restul nu ma intereseaza.
Am fost pe forumul vostru, am plecat ca sa nu ma bat cu alt user de acolo pe care il aprecia toata lumea.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2010, 21:12

Nemernic scrie: esti chiar glumet ....
Asa mi-e firea. :lol: Pozele sunt glumete ? Sau sugubete ? :roll:

E timpul sa te cunoasca si oamenii de aici , noi te-am cunoscut deja.. :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Sep 2010, 21:17

Imi rezerv confortul de a nu-mi mai pierde timpul si de a nu-mi mai canaliza energia cu un nemernic . Este mult peste cat pot eu sa accept despre mine . Omul este o ,, cauza pierduta " . Orice s-ar mai stradui sa ingaime ....... pentru mine este nul .

PUNCT ! I am out .

p.s. Ma duc sa umplu sifoanele . Este mult mai captivant decat sa continui o polemica gratuita , penibila si infantilo-SMS-iala .... cu nimeni .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2010, 21:19

Indian Larry scrie: noi te-am cunoscut deja.. :twisted:
Vorbesti serios ? :D :D :D :D :D :D Stai jos, ai 4.
Oameni, nu dati dovada decat de lipsa de ocupatie .... sau de munca, nu ? :oops:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2010, 21:23

Nemernic scrie:Vorbesti serios ? :D :D :D :D :D :D Stai jos, ai 4.

Ce-o sa mai stai tu pe jos.... :lol: Iti ofer sansa de a te face de ca.ca.t

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2010, 21:25

Indian Larry scrie:
Ce-o sa mai stai tu pe jos.... :lol: Iti ofer sansa de a te face de ca.ca.t
Cauta ceva de munca, si scuteste-ma :arrow:

Închis