Mici dispute

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

azazel
junior
junior

Mesaj de azazel » 07 Sep 2010, 21:30

Doua vecine se intalnesc pe palier :
- vai , draga , ce a slabit sotul tau ! tine regim ?
- da de unde , de la pescuit i se trage .
- nu stiam ca pescuitul slabeste !
- pai , mananca ce prinde............

asa o fi?????????????? :roll:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2010, 21:34

Am , ms . :lol: Din cand in cand merg si la peste , fara sa fiu pedepsit de sotie . :lol:

O sa trimit un ... stol de pace .....
E bine ptr mine !
Indianuleeeee..... am stat si la colt .... si pe coji de nuci
Am stabilit o regula: o data la 3 sapt la peste ... asta e !! ...

Modificat de Nemernic (02-04-2010 19:49:20)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2010, 21:35

azazel scrie:Doua vecine se intalnesc pe palier :
- vai , draga , ce a slabit sotul tau ! tine regim ?
- da de unde , de la pescuit i se trage .
- nu stiam ca pescuitul slabeste !
- pai , mananca ce prinde............

asa o fi?????????????? :roll:
Unii se duc de foame... altii de placere.... Acum voi stiti cat de foame va este :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2010, 21:37

Indian Larry scrie: [O sa trimit un ... stol de pace .....
E bine ptr mine !
Indianuleeeee..... am stat si la colt .... si pe coji de nuci
Am stabilit o regula: o data la 3 sapt la peste ... asta e !! ...

Modificat de Nemernic (02-04-2010 19:49:20)
Cap sec si degeaba.... daca pana acolo te poate duce mintea... acum inteleg de ce esti atat de frustrat. :D Mult succes in soferie ... :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2010, 21:41

Indian Larry scrie:Am , ms . :lol: Din cand in cand merg si la peste , fara sa fiu pedepsit de sotie . :lol:
[/b]
Ai dreptate .... Dar ptr o iesire la pescuit... nu-ti mai raman bani ptr internet si intretinere :wink: asa ca vezi cum te invarti, amice

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Sep 2010, 21:41

Indiene . Lasa-l . Agonizeaza . S-a umplut de penibil , lasa-l sa-si duca crucea .

Nu vezi disperarea si ambiguitatea din postarile lui ? Sunt total infantile replicile . De spus concret nu spune nimic . Latra la luna . Hai sa mergem prin alte topicuri serioase . Lasa-l aici sa-si linga ranile ....... sub

mangaietoarea lumina a lunii , cea ce-l oblojeste , atat carnal cat si asupra ranilor sufletului . Se va linge pana in cele mai ascunse cotloane ale trupusorului sau nemernic , va inghiti ( in sec ) , se va vindeca , va continua sa latre ..... dar ..... toate satrele vor fi demult trecute . Totul in cenusia sa existenta va deveni o grea povara gri si fara sens .

Se va afla singur , pe un drumeag prafuit , in neagra sa nestiinta , latrand degeaba catre nimeni . Nu va mai avea nicio ureche dispusa sa se aplece catre jalnicele sale scheunaturi . Va blestema atunci Pamantul , Soarele , Norii si Muntii ca l-au parasit . Va suferi ca un caine , va invoca cerurile sa se mai aplece inca odata asupra lui ...... dar si acestea vor fi plecate .

Se va consola in singuratatea sa purcedand iarasi la a se linge din cap pana-n picioare ..... dar tardiv . .... Gustul dulce de alta data s-a pierdut . Si va tine ochii deschisi catre ce-a avut candva . Privind in gol va intelege ca nu mai are . Ca nu mai este .

Si iarasi ..... va urla ..... singur la luna . Dar nici asta nu-l va mai asculta .

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 07 Sep 2010, 21:44

Si cu asta BASTA !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Sep 2010, 09:19

De ce l-ai inchis mai Tudore, ca era o lectura cat se poate de linistitoare...si nici nu era un topic tehnic....nici macar nu am reusit sa imi dau seama de pe ce FORUM a fugit Nemernic....noa, sti cum e, sa intrerupi un foileton la mijocul serialelor numai inainte de '89 se mai intampla. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis