http://www.youtube.com/watch?v=gOMVL1H_naQdanielo scrie:...partial de-acord cu tine,dar pe cine cu cine sa schimbi !??Dupa cum bine se vede e doar o ,,rotatie de cadre,, iar in ,,genaral,, noi suntem o tara de ,,smecheri,,.Alesi nostri sunt cei mai,,smecheri romani dintre romani,, caci doar ne-au ,,prostit,, pe toti ! O fi ,,blestemul,, -ESCU valabil in continuare (CeausESCU,iliESCU,ConstantinESCU,BasESCU...AntonESCU ?ultimul parca e...jackspinner scrie:Alt latrau nesimtit . Sunt satul da astia , vreau o rascoala ... Jos si cu astia !)
Mergem la referendum?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Mergem la referendum?
Las ca rezolva becali cu niste matanii pe la ceva sfant munte si ajunge el prim oierRazvan V. scrie:Din cauza blestemului nu castiga Vadim Tudor alegerilesteff scrie:danielo scrie:[...]
O fi ,,blestemul,, -ESCU valabil in continuare (CeausESCU,iliESCU,ConstantinESCU,BasESCU...AntonESCU ?ultimul parca e...)

Daca ultimul parca e nu stiu cum, sa mizam pe DiaconESCU?

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
asa... si ? ce vrei sa zici ?geppetto scrie:http://www.youtube.com/watch?v=gOMVL1H_naQdanielo scrie:...partial de-acord cu tine,dar pe cine cu cine sa schimbi !??Dupa cum bine se vede e doar o ,,rotatie de cadre,, iar in ,,genaral,, noi suntem o tara de ,,smecheri,,.Alesi nostri sunt cei mai,,smecheri romani dintre romani,, caci doar ne-au ,,prostit,, pe toti ! O fi ,,blestemul,, -ESCU valabil in continuare (CeausESCU,iliESCU,ConstantinESCU,BasESCU...AntonESCU ?ultimul parca e...jackspinner scrie:Alt latrau nesimtit . Sunt satul da astia , vreau o rascoala ... Jos si cu astia !)
fi mai iexplicit si zi pe shleau fara fatade acoperite de linkuri !
care-i blestemu " scoici " ? ca se termina cu vocala " a " : MariA, LacramiorA , MaricicA , VioletA , JeorjetA
pisica mea.. ti-as da iexemple cite vrei tu... , dar cre ca le sti ... dupa gust mai intim ca nimeni...

deci ce vrei sa zici ? care-i logica ? caci terminatia numelor mostenite face " diferenta " ?
mah... , o fi ! probabil e chestie de gust si tu esti in masura sa ne zici mai ... ghine !
- semlecangheorghe
- veteran 
T.Adrian scrie:
Fara sa intru in polemica, nimic din ce a facut Basescu nici macar nu se apropie de ce fac nenorocitii astia acum.
inca n-au facut nimic. cand or pune mana pe ciolan sa vezi...
parerea mea e ca oricine ar veni, nu o sa se schimbe nimic in bine..nici daca mai sta basescu, nici daca pleaca. cartile au fost facute de mult si se merge pe o directie prestabilita. daca cineva crede ca usl-ul pizdii vine sa miste ceva, ori e prea credul ori prea fraier.
fiecare are drept de vot si e liber sa aleaga.

Acu',ca nu-i topic de domnisoare ...stiu...
 Acu',ca nu-i topic de domnisoare ...stiu... 
   Da Inalt Prea Sfintia Sa.....Sfintu'Ranga,chiar asa greu se desprinde de vorbele pacatoase,si lumesti??El,marele binefacator,adevarat "sfint 'in viata...etalon de moralitate,el care nu raspunde cu rau ,decit daca este tratat cu rau...Acuma,care l-ati injurat ,de o dete pe astfel de ..'vorbe de duh,duhovnicesti'??
 Da Inalt Prea Sfintia Sa.....Sfintu'Ranga,chiar asa greu se desprinde de vorbele pacatoase,si lumesti??El,marele binefacator,adevarat "sfint 'in viata...etalon de moralitate,el care nu raspunde cu rau ,decit daca este tratat cu rau...Acuma,care l-ati injurat ,de o dete pe astfel de ..'vorbe de duh,duhovnicesti'??  

Si cum se duce de ripa acest minunat forum..
 Cum era aia cu ...'sa pastram forumul curat??
 Cum era aia cu ...'sa pastram forumul curat??  

Vreun moderator,ceva,se sesizeaza??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
						.
- semlecangheorghe
- veteran 
Drace,am postat dublu..da nu-i bai,poate doktor Vodka vede dublu asa ca-i in ton cu realitatea  

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
						.
ti cu orice pret ca sa punctezi

cind e cazu...

dar si cind nu e.. !  

acu nu a fo !