orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

ranga scrie: inca n-au facut nimic.

cand or pune mana pe ciolan sa vezi...
Nimic? Insolventa Hidroelectrica e nimic?
Insolventa asta naucitoare plus redesenarea in maxima viteza a institutiilor esentiale (curtea constitutionala, avocatul poporului, monitorul) modificarea regulilor in timpul jocului ne arunca la cosul de gunoi dpdv incredere a statelor civilizate si, mai grav, al investitorilor. Si ne-au spus-o verde in fata si unii si altii, aici nu mai vorbim de semnale diplomatice codificate, oamenii folosesc cuvinte ca "ingrijorare", "inacceptabil", "oaia neagra a Europei"...
Ce sa mai vorbim despre cum suntem descrisi in presa straina serioasa...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
MuskMd
- veteran

niste tigani ....
stiti reclama aia la nuj ce companie de telefonie cu tata care cunoaste un taximetrist, cu bunica care stie un tanar care tine usa la magazin, ca nu toti suntem naspa

....si se termina ..." sau ne vom risipi incercand" ...... care risipire domne...ca nici nu ajungi acolo

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Nemernic
- veteran

Tavi scrie:ranga scrie: inca n-au facut nimic.

cand or pune mana pe ciolan sa vezi...
Nimic? Insolventa Hidroelectrica e nimic?
Insolventa asta naucitoare plus redesenarea in maxima viteza a institutiilor esentiale (curtea constitutionala, avocatul poporului, monitorul) modificarea regulilor in timpul jocului ne arunca la cosul de gunoi dpdv incredere a statelor civilizate si, mai grav, al investitorilor. Si ne-au spus-o verde in fata si unii si altii, aici nu mai vorbim de semnale diplomatice codificate, oamenii folosesc cuvinte ca "ingrijorare", "inacceptabil", "oaia neagra a Europei"...
Ce sa mai vorbim despre cum suntem descrisi in presa straina serioasa...
O sa avem ce povesti la nepoti...
"Am fost si noi, candva, integrati in UE" .....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
red4dogs
- utilizator constant

Eu voi vota NU,.....nu sunt un fan a lui Basescu, dar nu ii suport pe Voiculescu,Patriciu,Vantu si alti moguli!
" Dati-i unui om un peste si il vei hrani pentru o zi, invata un om sa pescuiasca si-l vei hrani pentru o viata ! "
-
Tavi
- veteran

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
T.Adrian
- veteran

-
Cam asa lucreaz USL-UL, si asta pe toate liniile ->
http://www.adevarul.ro/actualitate/poli ... 26664.html
Astia sunt in stare sa-si vanda si parintii ca sa se scape unul pe altul. Firar ei sa fie de ordinari...
Unii invata si muncesc ani de zile sa isi faca scoala corect si vine lepra asta nenorocita sa-si bata joc de munca si timpul lor. Asemenea ministru, intr-o tara civilizata, zbura imediat.
Ca nu e bun Basescu, ok. Dar in momentul de fata este singurul care mai sta intre gruparea asta mafiota numita USL si oamenii de rand (asa cum sunt ei, prosti sau destepti).
Na ca am intrat si in polemica

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
BygDaddy
- senior

daca pana acum am asistat cu totii la un regim nesimtit al lui baselu acum au venit astia sa ne arate ca asta nu e tot ce poate clasa politica din romania.in germania colegii nostri de serviciu ne intreaba ce se intampla pe acasa si aseamana situatia politica din romania cu cea din siria.toata lumea ne zice sa nu mergem acasa ca poate nu ne mai lasa aia sa ne intoarcem.trecand peste proasta informare si accentul de superioritate poate ca in vorbele lor se afla un sambure de adevar!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
T.Adrian
- veteran

-
Cine a vazut discursul lui Antonescu in seara asta...cred ca a vazut si remarcat tendintele extremiste. Vai de curu' nostru...
Pic de tact diplomatic si minciuni pe fata, ca de obicei.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
jackspinner
- veteran

Alt latrau nesimtit . Sunt satul da astia , vreau o rascoala ... Jos si cu astia !
-
BygDaddy
- senior

si ca sa fiu on topic: nu merg la referendum ca nu am chef sa imi pierd timpul si banii! CC a hotarat ca si cei care nu se prezinta la vot au o vorba de spus.eu l-am votat pe antonescu la ultimele alegeri dar cloaca de porci in care a bagat PNL nu o pot legitima prin votul meu!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!