...partial de-acord cu tine,dar pe cine cu cine sa schimbi !??Dupa cum bine se vede e doar o ,,rotatie de cadre,, iar in ,,genaral,, noi suntem o tara de ,,smecheri,,.Alesi nostri sunt cei mai,,smecheri romani dintre romani,, caci doar ne-au ,,prostit,, pe toti ! O fi ,,blestemul,, -ESCU valabil in continuare (CeausESCU,iliESCU,ConstantinESCU,BasESCU...AntonESCU ?ultimul parca e...jackspinner scrie:Alt latrau nesimtit . Sunt satul da astia , vreau o rascoala ... Jos si cu astia !
Mergem la referendum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mergem la referendum?
danielo scrie:[...]
O fi ,,blestemul,, -ESCU valabil in continuare (CeausESCU,iliESCU,ConstantinESCU,BasESCU...AntonESCU ?ultimul parca e...)
Daca ultimul parca e nu stiu cum, sa mizam pe DiaconESCU?
-
jackspinner
- veteran

Trebuie sa-i schimbam pana dam de unii mai putin hoti , sau cel putin de unii care sa administreze tara asta si spre interesul nostru .
@jackspinner, ai vreo idee? 
- moneytehnik
- veteran

Greu de gasit asa ceva...jackspinner scrie:Trebuie sa-i schimbam pana dam de unii mai putin hoti , sau cel putin de unii care sa administreze tara asta si spre interesul nostru .
Toti sunt niste hoti... asa-i romanul cand ajunge sus, incepe cu furturi, nepotisme... si daca cel din frunte nu-i asa, atunci e sleahta care l-a promovat si tot la hotii se ajunge.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
merci,merciMuskMd scrie:da da, pe zi ce trece mi se pare mai de treaba rine![]()
poate o sa ne cunoastem pe luna noua,
da' tre' sa fac pe interesantul la " capul rautatilor" .
poate o sa ma invite si pe mine.
-
danstiucaru
- veteran

da cine e ponta ?sau basescu?cine e estia vere?
aaaaaaaaa da da ,aia de vor in primu rand chiloti lor
Din cauza blestemului nu castiga Vadim Tudor alegerilesteff scrie:danielo scrie:[...]
O fi ,,blestemul,, -ESCU valabil in continuare (CeausESCU,iliESCU,ConstantinESCU,BasESCU...AntonESCU ?ultimul parca e...)
![]()
![]()
Daca ultimul parca e nu stiu cum, sa mizam pe DiaconESCU?
-
jackspinner
- veteran

Trebuie facute alegeri mai des , parerea mea. Sa cheltuiasca toti banii pe care-i fura pe galeti si alte "atentii " electorale 
nah, unii sunt dejarine scrie:da' tre' sa fac pe interesantul la " capul rautatilor" .![]()
poate o sa ma invite si pe mine.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...