asta spune tot

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai ...din postarea ta a cam reiesit ca doar un bou(muflon, tap sau ce animal e Dansul din pozaSVF scrie:Chiar nu ma intereseaza ce vei face astazi(doar daca iesi la pestiZamfi scrie:
Merci.
Ps:eu merg la vot.) si nu vad de ce-mi multumesti.Eu spuneam doar ce o sa fac eu.De ce aleg sa fac asta?Pentru ca nu am avut nici salariul nesimtit al unor bugetari cu atitudini arogante,nici nu am fost cadru militar sa iau indemnizatie si apoi pensie mare si nici revolutionar contrafacut sa pierd niste bani nemeritati.Ahhh da,si nici nu vreau like-ul pe forum.Poate nu am abilitatea de a stoarce din mine chestii siropoase,insa-mi place o vorba si incerc sa ma ghidez dupa ea,"ori alba ori neagra" .
Stii ce mi-a zis astazi soacra-mea?Mahh copile,desi si mie mi-a fost taiata pensia si am ramas doar cu 700 ron,tot nu merg sa-i votez pe hotii astia de comunisti.Intr-adevar,ea merita din partea mea tot
De ce? e frustrant, asa-i?ranga scrie:[...]
"asa s-ar proceda intr-o tara civilizata"
detest cliseul asta.
Nu, nu inseamna ca esti necivilizat e vorba de atitudine si opinie. Daca nu poti alege intre DA si NU, asta spune mult.ranga scrie:mai mult de atat, n-are nicio legatura cu nemultumirea. cum adica? daca nu esti multumit de un sistem si nu te duci la vot, inseamna ca esti necivilizat?
Indubitabil!ranga scrie:ps: nu merg la vot si chiar ma simt bine!
pentru mine deloc. din fericire am vazut ce inseamna tarile civilizate(adica asa le spuneti voi). mai scoate capul in lume si pe urma poti face o comparatie.steff scrie:De ce? e frustrant, asa-i?ranga scrie:[...]
"asa s-ar proceda intr-o tara civilizata"
detest cliseul asta.
asta ai inteles tu de aici?steff scrie: Nu, nu inseamna ca esti necivilizat e vorba de atitudine si opinie. Daca nu poti alege intre DA si NU, asta spune mult.
mai steff, lasa-ma frate....daca o persoana este nemultumita de cum a condus un partid pana in momentul prezentarii la vot mie mi se pare normal ca sa aleaga pe altcineva.asa s-ar proceda intr-o tara civilizata
.Parerea ta?Foarte bine,dar chiar nu ma intereseaza.Asa cum nu ma intereseaza nici cum te simti. Direct sau indirect.Repet,chiar ai impresia ca stau pe forumul asta sa ma fac placut de unu sau altu?Zamfi scrie:
. Insa, dupa parerea mea, e putin deplasat sa postezi chestii asa zis personale dar care pot fi interpretate dupa cum ai vazut . Pentru ca as putea cataloga la fel de bine ,in opinia mea , chiar si prin poze ,avataruri,etc persoanele care nu merg sa-si exercite acest drept democratic-votul .Stii de ce nu o fac?Pentru ca nu am dreptul sa judec pe altii dupa propia mea persoana !
In rest sa auzim de bine ! Daca acest lucru mai este posibil in tara asta.