Mergem la referendum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
S.G. DRILL
veteran
veteran

Re: Mergem la referendum?

Mesaj de S.G. DRILL » 29 Iul 2012, 15:33

am mers la vot :lol:
asta spune tot :mrgreen:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Iul 2012, 16:54

SVF scrie:
Zamfi scrie:
Merci.

Ps:eu merg la vot.
Chiar nu ma intereseaza ce vei face astazi(doar daca iesi la pesti :D ) si nu vad de ce-mi multumesti.Eu spuneam doar ce o sa fac eu.De ce aleg sa fac asta?Pentru ca nu am avut nici salariul nesimtit al unor bugetari cu atitudini arogante,nici nu am fost cadru militar sa iau indemnizatie si apoi pensie mare si nici revolutionar contrafacut sa pierd niste bani nemeritati.Ahhh da,si nici nu vreau like-ul pe forum.Poate nu am abilitatea de a stoarce din mine chestii siropoase,insa-mi place o vorba si incerc sa ma ghidez dupa ea,"ori alba ori neagra" .
Stii ce mi-a zis astazi soacra-mea?Mahh copile,desi si mie mi-a fost taiata pensia si am ramas doar cu 700 ron,tot nu merg sa-i votez pe hotii astia de comunisti.Intr-adevar,ea merita din partea mea tot :respekt:
Pai ...din postarea ta a cam reiesit ca doar un bou(muflon, tap sau ce animal e Dansul din poza :lol: ) merge la vot si iti "multumeam" ca ,indirect, m-ai facut bou (ma rog, muflon ,tap ,etc :P ).Pe mine si pe altii...E drept ca si Basescu a zis ca doar boul e consecvent ,deci probabil ca ai dreptate.Nu ca ar fi o calitate consecventa ,cel putin in Ro! In rest este perfect adevarat ca nu e nevoie sa te intereseze ce fac eu azi (oricum nu-ti doresc...), ca e dreptul tau sa mergi la vot sau nu ,sa-ti respecti soacra :lol: si sa critici pe cine vrei . Insa, dupa parerea mea, e putin deplasat sa postezi chestii asa zis personale dar care pot fi interpretate dupa cum ai vazut . Pentru ca as putea cataloga la fel de bine ,in opinia mea , chiar si prin poze ,avataruri,etc persoanele care nu merg sa-si exercite acest drept democratic-votul .Stii de ce nu o fac?Pentru ca nu am dreptul sa judec pe altii dupa propia mea persoana !

In rest sa auzim de bine ! Daca acest lucru mai este posibil in tara asta. :(
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 29 Iul 2012, 19:29

il bagam si pe pastaie asta intr-un referendum?....Hai sa-l facem presedinte!
http://www.youtube.com/watch?v=0whunE83 ... e=youtu.be
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 29 Iul 2012, 19:54

ranga scrie:[...]

"asa s-ar proceda intr-o tara civilizata"

detest cliseul asta.
De ce? e frustrant, asa-i?
ranga scrie:mai mult de atat, n-are nicio legatura cu nemultumirea. cum adica? daca nu esti multumit de un sistem si nu te duci la vot, inseamna ca esti necivilizat?
Nu, nu inseamna ca esti necivilizat e vorba de atitudine si opinie. Daca nu poti alege intre DA si NU, asta spune mult.
ranga scrie:ps: nu merg la vot si chiar ma simt bine!
Indubitabil! :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Iul 2012, 20:14

steff scrie:
ranga scrie:[...]

"asa s-ar proceda intr-o tara civilizata"

detest cliseul asta.
De ce? e frustrant, asa-i?
pentru mine deloc. din fericire am vazut ce inseamna tarile civilizate(adica asa le spuneti voi). mai scoate capul in lume si pe urma poti face o comparatie.
sunt multe de zis dar n-are rost sa ti le insir aici,ca nu despre asta este vorba.

steff scrie: Nu, nu inseamna ca esti necivilizat e vorba de atitudine si opinie. Daca nu poti alege intre DA si NU, asta spune mult.
asta ai inteles tu de aici?
daca o persoana este nemultumita de cum a condus un partid pana in momentul prezentarii la vot mie mi se pare normal ca sa aleaga pe altcineva.asa s-ar proceda intr-o tara civilizata
mai steff, lasa-ma frate....

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 29 Iul 2012, 20:17

:lol:

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 29 Iul 2012, 20:22

:lol:
Stii ce-mi place la tine?... mereu esti intr-o vesnica competitie dar de unul singur... si asta nu-i bai, baiul e ca alergi de unul singur si mereu ajungi pe locul doi.
Asta am inteles de mult.

Succes! :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Iul 2012, 20:26

chiar nu ma intereseaza parerea ta. stii , nu? :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Iul 2012, 20:41

Zamfi scrie:
. Insa, dupa parerea mea, e putin deplasat sa postezi chestii asa zis personale dar care pot fi interpretate dupa cum ai vazut . Pentru ca as putea cataloga la fel de bine ,in opinia mea , chiar si prin poze ,avataruri,etc persoanele care nu merg sa-si exercite acest drept democratic-votul .Stii de ce nu o fac?Pentru ca nu am dreptul sa judec pe altii dupa propia mea persoana !

In rest sa auzim de bine ! Daca acest lucru mai este posibil in tara asta. :(
.Parerea ta?Foarte bine,dar chiar nu ma intereseaza.Asa cum nu ma intereseaza nici cum te simti. Direct sau indirect.Repet,chiar ai impresia ca stau pe forumul asta sa ma fac placut de unu sau altu?
In rest chiar mi-i se rupe daca se mai aude de bine vreodata!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Iul 2012, 20:55

Sa fi iubit Ilie! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns