Doar oamenii voteaza, e un drept al fiintelor cu ratiune.
Mergem la referendum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- moneytehnik
- veteran
Re: Mergem la referendum?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Aha,nasol...inteleg.Pai atunci ar trebui sa porti maine o palarie pe cap,poate nu se prind...
-
- veteran
A facut mult mai mult ca altii dinaintea lui ... Ce presedinti a mai avut Romania dupa revolutia aia , inaintea lui , ca nu-mi aduc aminte pe moment ? Sau a avut patroni de gasti de hoti ?
- moneytehnik
- veteran
”Memoria românului de rând este scurtă, iar minima logică îi lipsește aproape cu desăvârșire. ”... un dobitoc.
Omule cu palarie, daca te duci maine la vot- toata stima, daca nu- ...timpul le va judeca pe toate.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Scoala nu produce tampiti?steff scrie:Frica, disperare, lasitate... barbat fara bile.moneytehnik scrie:Impui un cvorum de 50% + 1 si indemni poporul sa nu vina la vot. Oare cum s-o numi asta?
Nu, Udrea nu are cum sa-l ajute, doar sa-i toarne in pahar si sa se ocupe de gheata.moneytehnik scrie:Unde o fi Udrea?...l-ar fi ajutat multprezenta ei ...
Roberta Anastase era omul potrivit sa-l ajute. Asta din urma stie sa numere bine, mai bine, foarte bine.
Ba mai mult, derbedeul asta a murdarit romania. A jignit poporul, a jignit regele, scoala romaneasca produce tampiti, tiganca imputita, si multe altele...moneytehnik scrie:De-a lungul celor 8 ani , basescu a demonstrat ca este o javra ordinara si a murdarit si denigrat meseria de marinar si titulatura de comandant de nava.
he he
numai 20 % au si diploma de cretini.
adevarul spus verde-n fata doare rau...
desi nu credeam ca ma voi duce la vot, am decis totusi sa fac asta.
nu sunt de acord cu nici una din tabere, dar totusi cred ca votand macar ai dreptul la opinie.
fiecare face cum il duce capul, dar....................
@pikeman
tu votezi domnule?
nu sunt de acord cu nici una din tabere, dar totusi cred ca votand macar ai dreptul la opinie.
fiecare face cum il duce capul, dar....................
@pikeman
tu votezi domnule?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
El e plutas nu marinar...moneytehnik scrie:De-a lungul celor 8 ani , basescu a demonstrat ca este o javra ordinara si a murdarit si denigrat meseria de marinar si titulatura de comandant de nava.
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
@adi
Eu nu votez domnule
posibil singurul vot la care nu merg de cand am drept de vot ...
Ideea e ca nu sunt de acord cu referendumul asta deci in principiu desi e prima data o sa zic nu imi pasa. Ei nu merita deranjul meu de a merge la vot chiar daca in felul asta teoretic votez cu Base. Nu fac dreptate nici cu vot nul nici votand nici nemergand la vot...asa ca o sa fiu fudul. Sa decida majoritatea ce e mai bine
adica manelarii, cocalarii si astia de or picat bacu anu trecut si acu 2 ani 
Oricum cetind asa pe forum treaba de ai ziso cu poporul de oi si lupii se adevereste la modul ca s-au bagat lupii intre oi si oile s-au dezbinat.
Asa ca ce sa zic...spor la votu nul
ca doara vrei sa se valideze referendumul si sa vezi ce decide majoritatea
ma cuget eu 
Eu nu votez domnule

Ideea e ca nu sunt de acord cu referendumul asta deci in principiu desi e prima data o sa zic nu imi pasa. Ei nu merita deranjul meu de a merge la vot chiar daca in felul asta teoretic votez cu Base. Nu fac dreptate nici cu vot nul nici votand nici nemergand la vot...asa ca o sa fiu fudul. Sa decida majoritatea ce e mai bine

Oricum cetind asa pe forum treaba de ai ziso cu poporul de oi si lupii se adevereste la modul ca s-au bagat lupii intre oi si oile s-au dezbinat.
Asa ca ce sa zic...spor la votu nul

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.