LIKE!pikeman scrie:Io mi-am facut propriul boletin de vot
Mergem la referendum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- moneytehnik
- veteran
Re: Mergem la referendum?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- veteran
Doua gasti de derbedei , unii mai fomisti ca altii .
-
- veteran
pikeman scrie:Io mi-am facut propriul boletin de vot
trimite-mi si mie buletinul asta

este bestial

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- moneytehnik
- veteran

- moneytehnik
- veteran
Impui un cvorum de 50% + 1 si indemni poporul sa nu vina la vot. Oare cum s-o numi asta?
Unde o fi Udrea?...l-ar fi ajutat mult
prezenta ei ...
De-a lungul celor 8 ani , basescu a demonstrat ca este o javra ordinara si a murdarit si denigrat meseria de marinar si titulatura de comandant de nava.
Unde o fi Udrea?...l-ar fi ajutat mult

De-a lungul celor 8 ani , basescu a demonstrat ca este o javra ordinara si a murdarit si denigrat meseria de marinar si titulatura de comandant de nava.
Frica, disperare, lasitate... barbat fara bile.moneytehnik scrie:Impui un cvorum de 50% + 1 si indemni poporul sa nu vina la vot. Oare cum s-o numi asta?
Nu, Udrea nu are cum sa-l ajute, doar sa-i toarne in pahar si sa se ocupe de gheata.moneytehnik scrie:Unde o fi Udrea?...l-ar fi ajutat multprezenta ei ...
Roberta Anastase era omul potrivit sa-l ajute. Asta din urma stie sa numere bine, mai bine, foarte bine.
Ba mai mult, derbedeul asta a murdarit romania. A jignit poporul, a jignit regele, scoala romaneasca produce tampiti, tiganca imputita, si multe altele...moneytehnik scrie:De-a lungul celor 8 ani , basescu a demonstrat ca este o javra ordinara si a murdarit si denigrat meseria de marinar si titulatura de comandant de nava.
oare nu aceeasi persoana care acum este ministrul invatamantului, anul trecut pe vremea asta, propunea ca acei elevi tampiti, care au picat bac-ul, sa intre la facultati "pe datorie", urmand sa ia ei bac-ul candva...
Oare starea deplorabila in care se gaseste invatamantul acum nu se datoreaza si actualului ministru, care, dupa cum ne mai aducem aminte, a fost ministru si la inceputul anilor 2000?
Nu il suport pe basescu, nu l-am votat presedinte, dar usl nu m-a convins ca ei merita mai mult ca basescu sprijinul meu. Si refuz sa aleg iarasi dintre doua rele
ps. Incercati un exercitiu de imaginatie: cititi fiecare postare critica la adresa unei tabere dar ignorati tabara acuzata. Analizati la rece si fiti sinceri cu voi. Oare nu ar putea fi aceleasi caracterizari folosite si la unii si la altii? Toti au furat, toti sunt lasi, infractori, plagiatori, fara oo, doar interesul lor primeaza, noi restul, suntem doar masa de manevra.
Oare starea deplorabila in care se gaseste invatamantul acum nu se datoreaza si actualului ministru, care, dupa cum ne mai aducem aminte, a fost ministru si la inceputul anilor 2000?
Nu il suport pe basescu, nu l-am votat presedinte, dar usl nu m-a convins ca ei merita mai mult ca basescu sprijinul meu. Si refuz sa aleg iarasi dintre doua rele
ps. Incercati un exercitiu de imaginatie: cititi fiecare postare critica la adresa unei tabere dar ignorati tabara acuzata. Analizati la rece si fiti sinceri cu voi. Oare nu ar putea fi aceleasi caracterizari folosite si la unii si la altii? Toti au furat, toti sunt lasi, infractori, plagiatori, fara oo, doar interesul lor primeaza, noi restul, suntem doar masa de manevra.