Mergem la referendum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Re: Mergem la referendum?

Mesaj de SVF » 29 Iul 2012, 21:16

Zamfi scrie:Sa fi iubit Ilie! :lol:
Pastreaza-ti urarile pentru altii.

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 29 Iul 2012, 21:27

bashescu a facut primul pas numindu-l pe ponta ministru sef. Ulterior nu s-au mai inteles si a urmat circul de azi.
In urma zilei de azi astept sa se limpezeasca apele. Base sa se duca in mortii mami lui si sa ne lase intr-o oarecare liniste.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Iul 2012, 21:30

SVF scrie:
Zamfi scrie:Sa fi iubit Ilie! :lol:
Pastreaza-ti urarile pentru altii.
:shock: :shock: :shock:
Mai eu chiar am crezut ca putem discuta normal ,mai ales ca ne si cunoastem ...Imi pare rau sa constat ca m-am inselat ! Pacat! Am crezut altceva legat de anumite relatii...Dar mai bine asa probabil.

Din acest moment ,fara sa-ti mai urez nimic ,iti promit sa uit ca te-am cunoscut .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Iul 2012, 21:36

Zamfi scrie:
:shock: :shock: :shock:
Mai eu chiar am crezut ca putem discuta normal ,mai ales ca ne si cunoastem ...Imi pare rau sa constat ca m-am inselat ! Pacat! Am crezut altceva legat de anumite relatii...Dar mai bine asa probabil.

Din acest moment ,fara sa-ti mai urez nimic ,iti promit sa uit ca te-am cunoscut .
O alegere inteleapta,eu am uitat deja de vreo doua zile.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Iul 2012, 21:42

:lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 29 Iul 2012, 21:45

Azi, in San Marino, as fi votat cu: Imagine
iar politicienilor care lupta pt ciolan as vrea sa le-o daruiesc pe "federica" Imagine care desi nu e romanca sintetizeaza foarte bine situatia politica din romania:
http://www.youtube.com/watch?v=4ZeT0aJK ... e=youtu.be :elkgrin:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 29 Iul 2012, 21:46

Domnilor,va rog sa nu ne certam intre noi,oile,ca oricum lupii vor ride cu gura pina la urechi.Cea mai mare timpenie este disparitia solidaritatii ,coeziunii intre indivizii aceluiasi popor.Din pacate ,poate mi-a scapat,nu am vazut asa mare interes la cistigarea medaliei de argint la Judo,imensa performanta,felicitari Alina Dumitru,asta-i spiritul adevarat al romanilor,a strins din dinti si a dat tot ce a putut.Din tot ce se vede se pare ca am uitat ca toti usl-ii si pdl-ii au supt la tita criptocomunista, neocomunista, prin filiera iliescu,voiculescu,cu toti nepotii si fiii lor,biologici sau de adoptie.Rar vezi atita mizerie aruncata in media pentru a convinge aligatorul sa puna botul.Acum la A 3 ministrul de interne declara ca toti cei aflati in sectia de votare la ora 23 00 vor vota.Daca avem o sectie amplasata intr-un stadion ,cei 30 000 de votanti surprinsi pe stadion trebuie sa voteze, nu?Ce isteririe pe antenisti,sa stea linistiti,cind Vintu a intrat la puscarie,angajatii de la Realitatea si-au primit salariile,hai Voiculescu,Udrea,Ponta,Boc,Videanu,la puscarie,sus cu ei.Nu mai puneti,, botul",nu e curat votul.Ca stam acasa sau votam,nu conteaza decit cine numara voturile,nu cine voteaza.Cearta e degeaba,jocurile sint facute.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Iul 2012, 16:10

....si uite asa, ponta si simpatizantii lui au supt-o-n batista. :lol: aa, si crin.
kleniacul scrie:Nu mai puneti,, botul",nu e curat votul.Ca stam acasa sau votam,nu conteaza decit cine numara voturile,nu cine voteaza.Cearta e degeaba,jocurile sint facute.
degeaba le explici. in cel mai bun caz, te vor cataloga ca fiind "basist". a facut si mircea badea ceva bun, a dresat papagalii. :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 31 Iul 2012, 07:32

da no zis oare antoaneta ca pleaca din politica daca nu castiga?????

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Iul 2012, 08:16

poi nu auzi ca a castigat ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns