Pastreaza-ti urarile pentru altii.Zamfi scrie:Sa fi iubit Ilie!
Mergem la referendum?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mergem la referendum?
- moneytehnik
- veteran
bashescu a facut primul pas numindu-l pe ponta ministru sef. Ulterior nu s-au mai inteles si a urmat circul de azi.
In urma zilei de azi astept sa se limpezeasca apele. Base sa se duca in mortii mami lui si sa ne lase intr-o oarecare liniste.
In urma zilei de azi astept sa se limpezeasca apele. Base sa se duca in mortii mami lui si sa ne lase intr-o oarecare liniste.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
SVF scrie:Pastreaza-ti urarile pentru altii.Zamfi scrie:Sa fi iubit Ilie!

Mai eu chiar am crezut ca putem discuta normal ,mai ales ca ne si cunoastem ...Imi pare rau sa constat ca m-am inselat ! Pacat! Am crezut altceva legat de anumite relatii...Dar mai bine asa probabil.
Din acest moment ,fara sa-ti mai urez nimic ,iti promit sa uit ca te-am cunoscut .
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
O alegere inteleapta,eu am uitat deja de vreo doua zile.Zamfi scrie:
![]()
![]()
![]()
Mai eu chiar am crezut ca putem discuta normal ,mai ales ca ne si cunoastem ...Imi pare rau sa constat ca m-am inselat ! Pacat! Am crezut altceva legat de anumite relatii...Dar mai bine asa probabil.
Din acest moment ,fara sa-ti mai urez nimic ,iti promit sa uit ca te-am cunoscut .
Azi, in San Marino, as fi votat cu: 
iar politicienilor care lupta pt ciolan as vrea sa le-o daruiesc pe "federica"
care desi nu e romanca sintetizeaza foarte bine situatia politica din romania:
http://www.youtube.com/watch?v=4ZeT0aJK ... e=youtu.be

iar politicienilor care lupta pt ciolan as vrea sa le-o daruiesc pe "federica"

http://www.youtube.com/watch?v=4ZeT0aJK ... e=youtu.be

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
- veteran
Domnilor,va rog sa nu ne certam intre noi,oile,ca oricum lupii vor ride cu gura pina la urechi.Cea mai mare timpenie este disparitia solidaritatii ,coeziunii intre indivizii aceluiasi popor.Din pacate ,poate mi-a scapat,nu am vazut asa mare interes la cistigarea medaliei de argint la Judo,imensa performanta,felicitari Alina Dumitru,asta-i spiritul adevarat al romanilor,a strins din dinti si a dat tot ce a putut.Din tot ce se vede se pare ca am uitat ca toti usl-ii si pdl-ii au supt la tita criptocomunista, neocomunista, prin filiera iliescu,voiculescu,cu toti nepotii si fiii lor,biologici sau de adoptie.Rar vezi atita mizerie aruncata in media pentru a convinge aligatorul sa puna botul.Acum la A 3 ministrul de interne declara ca toti cei aflati in sectia de votare la ora 23 00 vor vota.Daca avem o sectie amplasata intr-un stadion ,cei 30 000 de votanti surprinsi pe stadion trebuie sa voteze, nu?Ce isteririe pe antenisti,sa stea linistiti,cind Vintu a intrat la puscarie,angajatii de la Realitatea si-au primit salariile,hai Voiculescu,Udrea,Ponta,Boc,Videanu,la puscarie,sus cu ei.Nu mai puneti,, botul",nu e curat votul.Ca stam acasa sau votam,nu conteaza decit cine numara voturile,nu cine voteaza.Cearta e degeaba,jocurile sint facute.
....si uite asa, ponta si simpatizantii lui au supt-o-n batista.
aa, si crin.

degeaba le explici. in cel mai bun caz, te vor cataloga ca fiind "basist". a facut si mircea badea ceva bun, a dresat papagalii.kleniacul scrie:Nu mai puneti,, botul",nu e curat votul.Ca stam acasa sau votam,nu conteaza decit cine numara voturile,nu cine voteaza.Cearta e degeaba,jocurile sint facute.

-
- veteran
da no zis oare antoaneta ca pleaca din politica daca nu castiga?????
poi nu auzi ca a castigat ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...