La cura de slabire

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 15 Oct 2011, 04:48

In urma cu vreo 3 ani aveam 104 kg. (La 172 cm inaltime era destul de mult) Am fost constatat atunci (la un control medical de rutina) cu hipertensiune. Mai tirziu si cu tahicardie.

Asa ca mi-am propus sa slabesc. Am inceput cu o cura in care toata carnea din alimentatie am inlocuit-o cu peste (in principal peste marin cumparat din supermarket) . Rezultatul a fost -7 kg in 2 luni. A urmat o perioada de consolidare in care am pus doar doua kg inapoi.
Si iarasi (dupa aproape un an) am repetat cura cu peste in loc de carne cu acelasi rezultat.

Asa ca vara asta m-a gasit cu 94-95 kg. Insa vara asta mi-am impus un regim draconic. Mincat putin, ceaiuri multe (diverse, nu neaparat de slabit) si lasat masina in parcare cu trecut zilnic prin piata ori pe la supermarket - adica un minim de 30 minute mers pe jos .
Mincare putina, seara la ora 19 o felie (mica) de pepene, apoi putina miscare.

Rezultatul a fost -12 kg ... si vad ca se mentine dupa aproape 2 luni.

Daca acum am 83 de kg ... pentru vara viitoare imi propun 75.

Dupa parerea mea ... se poate ... dar trebuie multa perseverenta si neaparat trebuie gindita o strategie pe termen lung.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Oct 2011, 10:57

Decat sa slabesc facand foame mai bine rotund !

Alergat , sau daca nu se poate , mers rapid pe jos , zilnic .

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 16 Oct 2011, 07:58

Si eu am nevoie sa mai dau jos cam 10 kg,asa ca sotia ma bate la cap sa ma duc la sala.I-am spus ca sint de acord si ca imi caut o fiara,sa trag de ea si voi slabi sigur,dar nu e deloc de acord cu metoda,desi eu stiu ca da rezultate,asa ca v-o recomand(':lol:')Am slabit la mare,am stat 9 zile,am mers mult pe jos si am innotat,mincare mai putina,dar am cam revenit acum la greutatea initiala,asa incit voi cauta sa ma duc la un bazin,macar in perioada iarna -primavara.

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 16 Oct 2011, 18:06

A aparut o carte "greutatea ideala". Nu propune nici o dieta sau cura sau ceva de genu'.

E scrisa de Allen Carr, acelas care a scris metoda usoara pentru a te lasa de fumat. E mai mult. Eu cu asta m-am lasat de fumat de 2 ori foarte usor.

Ieri am luat cartea asta cu greutarea ideala-metoda usoara ca am prins radacini in birou si o scoarta de 10 kg in plus.

am citit cateva pagini si astept cu nerabdare sa o termin cat mai repede.
am acelas sentiment pe care l-am avut cand am citit 3 pagini din cartea antifumat si am stiut ca o sa am parte de victorie.
toate cartile lui folosesc metoda autosugestiei si au rata de succes de 95%.
Va recomand cu incredere.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Oct 2011, 18:42

Spring scrie:A aparut o carte "greutatea ideala". Nu propune nici o dieta sau cura sau ceva de genu'.

E scrisa de Allen Carr, acelas care a scris metoda usoara pentru a te lasa de fumat. E mai mult. Eu cu asta m-am lasat de fumat de 2 ori foarte usor.

Ieri am luat cartea asta cu greutarea ideala-metoda usoara ca am prins radacini in birou si o scoarta de 10 kg in plus.

am acelas sentiment pe care l-am avut cand am citit 3 pagini din cartea antifumat si am stiut ca o sa am parte de victorie.
:?
fara comentarii.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 16 Oct 2011, 18:47

Spring scrie: toate cartile lui folosesc metoda autosugestiei si au rata de succes de 95%.
In cazul tau cred ca rata de succes a fost de 50%... :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Oct 2011, 20:25

Spring scrie:A aparut o carte "greutatea ideala". Nu propune nici o dieta sau cura sau ceva de genu'.

Drace...sper ca nu are carti care te conving sa sari in cap... :lol: Spring spune-mi te rog ,cum se numeste cartea asta cu slabitul??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Oct 2011, 20:39

moooama....ce grasi sunteti :lol:
Va rog io....dati si mie fro 10 kg :? :lol:
Va leg mueste, va dau voblerele care le mai am...orice pt 10 kg :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 16 Oct 2011, 20:41

Chiar asa ii spune Gigi, Greutatea ideala...
http://www.humanitas.ro/humanitas/greutatea-ideal%C4%83

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Oct 2011, 20:44

Sa imi fie cu iertare, dar am gresit in postare.
Am vrut sa scriu ca leg muste :oops:

Scrie răspuns