Oare de ce nu pot sa deschid clipul?burtea scrie:La Hari, am uitat sa pun link-ul. ltimul meci din 2010.ADY WUNDERKIND scrie:la cine faci referire ? La Overeem sau Aerts ?burtea scrie:Uite de ce n-a participat la WGP-ul de anu asta.
.
http://www.youtube.com/watch?v=U9YSiqeNzSw
fight.ro e un fel de "Libertatea". Senzational! Pacat ca sunt cam singurii care se ocupa de treaba cu sporturile de contact macar in mediu virtual. In rest presa sportiva e presa de fotbal.
Daca vrei sa citesti ceva cat de cat pertinent in stiri despre sporturi de contact sherdog.com si site-ul oficial k1 sunt in regula/
K1
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Eu a-si zice ca dupa high kick-urile lui Hari,nici Bonjaski nici Gerdes,nu au vrut sa mai lupte.Desigur ca acum sunt putin rautacios :twisted:dar nimeni nu poate contesta faptul ca in meciul asta egipteanul nu avea nici o sansa. Orice ar fi,pentru mine el e adevaratul campion:Badrhari 
Sorine,tu ai o probl.cu calculatorul,de aia nu poti deschide multe mesaje.Ce am trimis eu nu erau pps.
Sorine,tu ai o probl.cu calculatorul,de aia nu poti deschide multe mesaje.Ce am trimis eu nu erau pps.
Chiar is curios daca o sa puna mana pe titlu vreodata Badr , parca il vad deja prea uzat
, o luat prea multe KO pina acuma , sa vedem
Oricum , 2 meciuri pierdute contra Remy , finala cu Semmy , o pierdut si cu Alistair asta , deci ii cam fortat sa zice ca-i cel mai bun .
Dopat sau nu , Overeem cam controleaza meciurile , risca mai putin decat Badr si nu are decat 2 ani in bransa . Insa deja ii prea mare ca sa se poata mentine multa vreme .
Dopat sau nu , Overeem cam controleaza meciurile , risca mai putin decat Badr si nu are decat 2 ani in bransa . Insa deja ii prea mare ca sa se poata mentine multa vreme .
Ca sa faca asta cred ca trebe musai sa faca ceva sedinte la psihologNemernic scrie:Badr o sa fie finalist multi ani de aici in colo...... E printre putinii luptatori K1, care se bate.. da SE BATE..... Ii place sa bata si o face ca un salbatic. Cu siguranta o sa-l vedem schimbat....
Cred ca tocmai aici e buba, in principiu acolo te lupti si nu te bati... parerea mea, tata.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
tata
.... Ma refeream la ura pe care si-o monteaza, cand urca pe ring.... In ring nu are prieteni, colegi de antrenament, nu exista nimic ptr el... din ceea ce vad eu. Este un mare avantaj acest lucru... nu stiu daca ai observat... dar multi lupatori de K1... urca cu o teama pe ring, ehh... acest Badr nu stie ce e aia.... si se bate, nu lupta... un alt avantaj
...repet.. parerea mea
, tata 
...repet.. parerea mea
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Na lasa ca i-am trimis un mesaj lu'Badrhari si i-am zis ca l-a facut Leba labil.O zis ca-i arata el cand se intoarce.
Noroc ca drumu' catre Tokio nu trece prin Iasi. :lol:S-apoi cand te bati tata,nu intrebi nimik,te duci si dai cat poti tu,pupaturile dupa.Daca v-ati uitat la semifinala de anul trecut,inainte sa inceapa meciul,vedeti privirea lui Hari cand se uita la Alistair.Asta dupa ce ala l-o batut in 2008.Tre' sa ai sange in tine sa faci asta dupa ce o furi odata.
Ia uite la secunda 19.
http://www.youtube.com/watch?v=7h_z1cgW ... re=related
Ia uite la secunda 19.
http://www.youtube.com/watch?v=7h_z1cgW ... re=related