orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
sorinB
- veteran

burtea scrie:ADY WUNDERKIND scrie:burtea scrie:Uite de ce n-a participat la WGP-ul de anu asta

.
la cine faci referire ? La Overeem sau Aerts ?
.

La Hari, am uitat sa pun link-ul. ltimul meci din 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=U9YSiqeNzSw
fight.ro e un fel de "Libertatea". Senzational! Pacat ca sunt cam singurii care se ocupa de treaba cu sporturile de contact macar in mediu virtual. In rest presa sportiva e presa de fotbal.
Daca vrei sa citesti ceva cat de cat pertinent in stiri despre sporturi de contact sherdog.com si site-ul oficial k1 sunt in regula/
Oare de ce nu pot sa deschid clipul?

-
SVF
- veteran

Eu a-si zice ca dupa high kick-urile lui Hari,nici Bonjaski nici Gerdes,nu au vrut sa mai lupte.Desigur ca acum sunt putin rautacios :twisted:dar nimeni nu poate contesta faptul ca in meciul asta egipteanul nu avea nici o sansa. Orice ar fi,pentru mine el e adevaratul campion:Badrhari

Sorine,tu ai o probl.cu calculatorul,de aia nu poti deschide multe mesaje.Ce am trimis eu nu erau pps.

-
SF
- veteran

Chiar is curios daca o sa puna mana pe titlu vreodata Badr , parca il vad deja prea uzat

, o luat prea multe KO pina acuma , sa vedem

Oricum , 2 meciuri pierdute contra Remy , finala cu Semmy , o pierdut si cu Alistair asta , deci ii cam fortat sa zice ca-i cel mai bun .
Dopat sau nu , Overeem cam controleaza meciurile , risca mai putin decat Badr si nu are decat 2 ani in bransa . Insa deja ii prea mare ca sa se poata mentine multa vreme .
-
Biban
- veteran

Overeem, a avut bulan cat carul! Daca nu se consuma Aerts in semifinala cu Shilt, il capacea pe umflat. In afara de forta bruta nu are nimic. Eu un fel de Bob Sapp mai cizelat.
-
Nemernic
- veteran

Badr o sa fie finalist multi ani de aici in colo...... E printre putinii luptatori K1, care se bate.. da SE BATE..... Ii place sa bata si o face ca un salbatic. Cu siguranta o sa-l vedem schimbat....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Leba
- veteran

-
Nemernic scrie:Badr o sa fie finalist multi ani de aici in colo...... E printre putinii luptatori K1, care se bate.. da SE BATE..... Ii place sa bata si o face ca un salbatic. Cu siguranta o sa-l vedem schimbat....
Ca sa faca asta cred ca trebe musai sa faca ceva sedinte la psiholog

e labil, se monteaza ceva de speriat.
Cred ca tocmai aici e buba, in principiu acolo te lupti si nu te bati... parerea mea, tata.
-
Nemernic
- veteran

tata

.... Ma refeream la ura pe care si-o monteaza, cand urca pe ring.... In ring nu are prieteni, colegi de antrenament, nu exista nimic ptr el... din ceea ce vad eu. Este un mare avantaj acest lucru... nu stiu daca ai observat... dar multi lupatori de K1... urca cu o teama pe ring, ehh... acest Badr nu stie ce e aia.... si se bate, nu lupta... un alt avantaj
...repet.. parerea mea

, tata

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
sorinB
- veteran

De parca Overeem stie ce-i aia teama...
uita-te la moaca lui...
-
Radu_T
- veteran

Overeem o cam lua de la Saki ....asta daca nu incasa Saki de la Ghita atatea picioare....de 2 ori la lovit Overeem pe Saki atat ...a vazut problema lu Saki si a profitat...din finala asta Saki sau Aerts meritau ....Saki e foarte rapid.
-
SVF
- veteran

Na lasa ca i-am trimis un mesaj lu'Badrhari si i-am zis ca l-a facut Leba labil.O zis ca-i arata el cand se intoarce.

Noroc ca drumu' catre Tokio nu trece prin Iasi. :lol:S-apoi cand te bati tata,nu intrebi nimik,te duci si dai cat poti tu,pupaturile dupa.Daca v-ati uitat la semifinala de anul trecut,inainte sa inceapa meciul,vedeti privirea lui Hari cand se uita la Alistair.Asta dupa ce ala l-o batut in 2008.Tre' sa ai sange in tine sa faci asta dupa ce o furi odata.
Ia uite la secunda 19.
http://www.youtube.com/watch?v=7h_z1cgW ... re=related