Se cam bate cap in cap ce spui,ma rog.Din pct. meu de vedere Oveerem nu e decat" piece of cake"in care ti-a scapat mai mult praf de copt.La concurentzii care i-a avut in aceasta gala nu-i de mirare ca a castigat.Un Aerts motivat si bine pregatit cum a fost acum, tavalea pe jos cu el daca-l prindea in semifinala.Nu-i pun in discutie forta fizica,dar cam atat.Nici nu are o barbie tare,o lovitura mai zdravana il clatina rapid.Sigur nu te-ai uitat la link-ul de mai sus.Nu-i bai,mai ai timp pana la anul.[/quote]elias scrie:[quote="ADY WUNDERKIND"
cred ca esti de acord ca in sport nu "cuplezi pe pilot automat " si castigi mereu.......
Eu spun ca la anul ,tot Overeem va castiga .
era vorba de argumentul tau -care facea referire la faptul ca Hari la batut pe Overeem in 2009.La asta m-am referit eu ...ca nu poate castiga Hari cand vrea el.
Raman la parerea mea - datorita formei in care se afla ,si pe care ,cu siguranta si-o va mai imbunatati ,la anul tot Overeem va castiga.
Cat despre Peter Aerts,a fost un sportiv foarte ,foarte bun.

uite aici ce s-a intamplat la Tokyo anul acesta ,cum a "maturat" Aerts cu Overeem pe jos

http://www.youtube.com/watch?v=nNBe2KdgHUY
si daca se mai batea cu Overeem de 100 de ori ,tot nu avea nici o sansa .