K1

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 12 Dec 2010, 14:49

elias scrie:[quote="ADY WUNDERKIND"

cred ca esti de acord ca in sport nu "cuplezi pe pilot automat " si castigi mereu.......
Eu spun ca la anul ,tot Overeem va castiga
.
Se cam bate cap in cap ce spui,ma rog.Din pct. meu de vedere Oveerem nu e decat" piece of cake"in care ti-a scapat mai mult praf de copt.La concurentzii care i-a avut in aceasta gala nu-i de mirare ca a castigat.Un Aerts motivat si bine pregatit cum a fost acum, tavalea pe jos cu el daca-l prindea in semifinala.Nu-i pun in discutie forta fizica,dar cam atat.Nici nu are o barbie tare,o lovitura mai zdravana il clatina rapid.Sigur nu te-ai uitat la link-ul de mai sus.Nu-i bai,mai ai timp pana la anul.[/quote]

era vorba de argumentul tau -care facea referire la faptul ca Hari la batut pe Overeem in 2009.La asta m-am referit eu ...ca nu poate castiga Hari cand vrea el.
Raman la parerea mea - datorita formei in care se afla ,si pe care ,cu siguranta si-o va mai imbunatati ,la anul tot Overeem va castiga.
Cat despre Peter Aerts,a fost un sportiv foarte ,foarte bun. :lol:

uite aici ce s-a intamplat la Tokyo anul acesta ,cum a "maturat" Aerts cu Overeem pe jos :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=nNBe2KdgHUY

si daca se mai batea cu Overeem de 100 de ori ,tot nu avea nici o sansa .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Dec 2010, 14:52

Uite de ce n-a participat la WGP-ul de anu asta :lol: .

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Dec 2010, 15:05

elias scrie:
.La concurentzii care i-a avut in aceasta gala nu-i de mirare ca a castigat.Un Aerts motivat si bine pregatit cum a fost acum, tavalea pe jos cu el daca-l prindea in semifinala.
Cred ca vorbesc singur.De aia mai bine ma opresc aici,vad ca-mi pui link cu finala dupa ce eu am incercat sa te fac sa intelegi un lucru simplu,la indemana tuturor.Dar ma rog,poate tu ai vazut alta gala direct pe rapitori,info.Game over.

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 12 Dec 2010, 15:07

burtea scrie:Uite de ce n-a participat la WGP-ul de anu asta :lol: .
la cine faci referire ? La Overeem sau Aerts ?
probabil ca stii , o forma de exceptie,atat fizica ,dar mai ales psihica,nu se obtine de multe ori foarte usor in decurs de un an .
Depinde de scopurile fiecaruia,depinde ce primeaza in pregatirea si activitatea lor sportiva.
Nu trage concluzii pripite . :lol:

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 12 Dec 2010, 15:15

elias scrie:
elias scrie:
.La concurentzii care i-a avut in aceasta gala nu-i de mirare ca a castigat.Un Aerts motivat si bine pregatit cum a fost acum, tavalea pe jos cu el daca-l prindea in semifinala.
Cred ca vorbesc singur.De aia mai bine ma opresc aici,vad ca-mi pui link cu finala dupa ce eu am incercat sa te fac sa intelegi un lucru simplu,la indemana tuturor.Dar ma rog,poate tu ai vazut alta gala direct pe rapitori,info.Game over.
Tu doresti sa fiu de acord cu ce spui tu ? Atata vreme cat a castigat finala ,este cel mai bun .
Ca daca era ...,ca daca facea ..., ca nu mai stiu ce ...,sunt vorbe goale .

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Dec 2010, 17:03

Nu sunt cel mai in tema cu subiectul, insa imi amintesc lipsa totala de control, de fair-play a lui Hari in meciul din 2008 cu Bonianski, cand l-a lovit de mai multe ori, acesta fiind cazut la podea. :evil: de atunci mi-a ramas "la suflet" omu, ca sa zic asa.
btw, astia 2 nu mai lupta sau ce-i cu ei? sunt retrasi, suspendati?
salut, Adi. :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 12 Dec 2010, 18:05

leba scrie:Nu sunt cel mai in tema cu subiectul, insa imi amintesc lipsa totala de control, de fair-play a lui Hari in meciul din 2008 cu Bonianski, cand l-a lovit de mai multe ori, acesta fiind cazut la podea. :evil: de atunci mi-a ramas "la suflet" omu, ca sa zic asa.
btw, astia 2 nu mai lupta sau ce-i cu ei? sunt retrasi, suspendati?
salut, Adi. :lol:
salut,Leba. :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 12 Dec 2010, 20:52

leba scrie: astia 2 nu mai lupta sau ce-i cu ei? sunt retrasi, suspendati?
hari a facut arest putzin(14zile) si cred ca se gandeste la o noua intrare,cred ca isi revizuie atitudinea de bad boy dar eliminarile il fak KO,clar are probleme de personalitate mai ca totzi musulmanii
http://www.fight.ro/tag/badr-hari/

pantera inca nu stie ce sa mai faca,o imbatranit si cred ca vrea sa antreneze si sa dea la buci la nevastasa aia blonda,de, ii cam timpul
http://www.k-1.co.jp/en/news/2010/0820_wgp_01.html

....si ce zicea optimus :lol:
http://optimvs.wordpress.com/2010/06/02 ... ickboxing/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Dec 2010, 21:03

hari a facut arest putzin(14zile) si cred ca se gandeste la o noua intrare,cred ca isi revizuie atitudinea de bad boy dar eliminarile il fak KO,clar are probleme de personalitate mai ca totzi musulmanii
http://www.fight.ro/tag/badr-hari/

Bun link :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Dec 2010, 21:10

ADY WUNDERKIND scrie:
burtea scrie:Uite de ce n-a participat la WGP-ul de anu asta :lol: .
la cine faci referire ? La Overeem sau Aerts ?
. :lol:
La Hari, am uitat sa pun link-ul. ltimul meci din 2010.

http://www.youtube.com/watch?v=U9YSiqeNzSw

fight.ro e un fel de "Libertatea". Senzational! Pacat ca sunt cam singurii care se ocupa de treaba cu sporturile de contact macar in mediu virtual. In rest presa sportiva e presa de fotbal.

Daca vrei sa citesti ceva cat de cat pertinent in stiri despre sporturi de contact sherdog.com si site-ul oficial k1 sunt in regula/

Scrie răspuns