K1

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Dec 2010, 13:30

Aerts castigator moral al acestei gale.Restul nici nu mai conteaza, e can-can si anabolizante.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 11 Dec 2010, 13:36

elias scrie:Aerts castigator moral al acestei gale.Restul nici nu mai conteaza, e can-can si anabolizante.
Ilie,mi-ai luat vorba din gura! :respekt:

paul_pike
senior
senior

Mesaj de paul_pike » 11 Dec 2010, 13:41

adevaru e ca a castigat prea usor,turcul a abandonat,aerts avea si el probleme inainte de partida...pacat ca au lipsit cei mai buni:|

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 11 Dec 2010, 18:51

Din pacate azi Daniel G. a pierdut in primul meci :(
nu am de gind sa comentez in nici un fel ...!
important este ca a ajuns pina aici (si pt. asta merita tot respectul nostru !) , a invatat mult din aceasta infringere
la interviu a afimat ca va munci mult mai mult si la anu' va fi altfel !

'' Fruntea sus si da-i bataie !!! ''
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Dec 2010, 01:35

Mai slabuta finala ca anul trecut :D, Ghita are timp, nu-i bai.

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 12 Dec 2010, 10:45

Cred ca era bine sa se mai faca o categorie in k1 pt mutanti de peste 2,10m si pt pastilati

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 12 Dec 2010, 12:21

la cum arata acest OVEREEM ,putine sanse sa-i sufle cineva titlu (macar) si la anul.Si tine la tavaleala,ceva "de n-a vazut Parisul" !Combinatia de putere exploziva -viteza-rezistenta-tehnica e fatala pentru orice adversar de-al sau.
treaba cu steroizii anabolizanti,o vad cam asa: la nivelul acelei gale K1,la cate zeci de milioane de usd s-au bagat de catre organizatori pt. realizarea ei ,spectatorii vin ca sa vada "lei si tigri", nu "caini si pisici jigarite".
Control antidoping nu se face cu siguranta.Asa ca, mai ramane...?
Scopul scuza mijloacele! Cred ca daca ar spune vreunul care participa acolo ca si sportiv ca "n-a bagat in el"...ar fi doar o gluma proasta.
Nu exista performanta sportiva in ziua de azi fara steroizi.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Dec 2010, 13:39

ADY WUNDERKIND scrie:la cum arata acest OVEREEM ,putine sanse sa-i sufle cineva titlu (macar) si la anul.
Ai uitat semifinala 2009?Astept sa se intoarca Badr Hari..Sigur ai putea sa-mi dai ca exemplu anul 2008 cand deznodamuntul a fost invers,perfect adevarat,dar eu inca cred ca doar marocanul :twisted: il poate cumintzii. :!:
http://www.youtube.com/watch?v=7h_z1cgW ... re=related
Asculta sala cum striga:Hari,Hari :!:

ADY WUNDERKIND
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ADY WUNDERKIND » 12 Dec 2010, 13:58

elias scrie:
ADY WUNDERKIND scrie:la cum arata acest OVEREEM ,putine sanse sa-i sufle cineva titlu (macar) si la anul.
Ai uitat semifinala 2009?Astept sa se intoarca Badr Hari..Sigur ai putea sa-mi dai ca exemplu anul 2008 cand deznodamuntul a fost invers,perfect adevarat,dar eu inca cred ca doar marocanul :twisted: il poate cumintzii. :!:
http://www.youtube.com/watch?v=7h_z1cgW ... re=related
Asculta sala cum striga:Hari,Hari :!:
cred ca esti de acord ca in sport nu "cuplezi pe pilot automat " si castigi mereu,mai ales in sportul acesta.stiu de ce spui tu ,insa de anul trecut si pana acum Overeem a progresat mult .Uita-te doar la fizicul lui.Uita-te doar la ce antrenamente face,mai ales cele la sala de forta.
Eu spun ca la anul ,tot Overeem va castiga ,mai ales ca e mult mai motivat financiar in acest moment.In plus,acesta e luptator (si) de MMA,mult mai dur decat K1- are experienta in plus fata de multi adversari de-ai sai din K1.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Dec 2010, 14:29

[quote="ADY WUNDERKIND"

cred ca esti de acord ca in sport nu "cuplezi pe pilot automat " si castigi mereu.......
Eu spun ca la anul ,tot Overeem va castiga
.[/quote]

Se cam bate cap in cap ce spui,ma rog.Din pct. meu de vedere Oveerem nu e decat" piece of cake"in care ti-a scapat mai mult praf de copt.La concurentzii care i-a avut in aceasta gala nu-i de mirare ca a castigat.Un Aerts motivat si bine pregatit cum a fost acum, tavalea pe jos cu el daca-l prindea in semifinala.Nu-i pun in discutie forta fizica,dar cam atat.Nici nu are o barbie tare,o lovitura mai zdravana il clatina rapid.Sigur nu te-ai uitat la link-ul de mai sus.Nu-i bai,mai ai timp pana la anul.

Scrie răspuns