Intrebare cort
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
adiwolf scrie:ma laso draqului de treaba,dar pt ce naiba iti trebe tie cort??
sau asa vrei sa ma cazezi data viitoare??![]()
![]()
ma,eu am cort din primul link si am stat cu el in delta la Murghiol si m-a prins si ploaia = uscat si curat,nu am avut nici o problema.

Uite ca nu m-am gandit la cazarea ta,dar mi-ai dat o idee.O sa-l montez in curte langa padocul lui Rona si Bruno,sa fii bine pazit noaptea

Voiam sa iau un cort pentru eventuale iesiri la Dunare,cand nu mai am chef sa ma intorc seara acasa.
Normal ca tu ai cortul din primul link

P.S.
Pana la urma stie cineva din ce-s facute betzele la cortul Hanah

Pe un site apare ca sunt din duraluminiu:
http://www.alpinexpe.ro/virtuemart/1565.html
iar pe alt site ca sunt din fibra de sticla laminata:
http://articole-camping.ro/magazin/prod ... cts_id=276

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
- veteran
Nu chiartali scrie:duraluminiu sau fibra de sticla laminata sau durawarp inseamna acelasi lucru

Le-am scris celor de la alpin si i-am intrebat.Mi-au raspuns ca betzele sunt din fibra de sticla laminata (durawarp) si nu din duraluminiu,si-au cerut scuze pentru dezinformarea de pe site si mi-au multumit ca le-am atras atentia asupra greselii.
Pana la urma am fost "nevoit" sa-mi iau cort Hacienda 4 (Hannah nu era momentan in stoc).Cred ca pentru nevoile mele e bun.
Cortul interior se prinde cu niste cleme de plastic sub forma literei C de stalpii de sustinere,folia exterioara are niste sforicele pentru atasarea ei de betze(in felul asta cusatura foliei exterioare se suprapune exact pe batz),este fain conceput la interior avand doua ferestre de plasa in acoperisul cortului interior, corespunzand cu niste deschideri semiobturate din folia exterioara.Usa cortului interior este dubla avand doua fermoare ce separa doua folii:una din materialul din care este confectionat cortul si alta este plasa de insecte.Din punctul asta de vedere este super aerisit.
Singurul "inconvenient" pentru mine este ca e HUGE iar noi suntem doua persoane relativ gracile

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!