Intrebare cort

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Mar 2008, 01:55

OK, dar nu mi-ati spus. Dintre cele 3-4 modele care rezista cel mai bine la caninii de urs si la coltii de mistret? Macar sa tina ursul pe loc vreo 10 minute pana sap eu cu mainile o gaura in pamant sa ma pot ascunde! :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 07 Mar 2008, 03:10

adiwolf scrie:ma laso draqului de treaba,dar pt ce naiba iti trebe tie cort??
sau asa vrei sa ma cazezi data viitoare?? :lol: :lol:

ma,eu am cort din primul link si am stat cu el in delta la Murghiol si m-a prins si ploaia = uscat si curat,nu am avut nici o problema.
:wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uite ca nu m-am gandit la cazarea ta,dar mi-ai dat o idee.O sa-l montez in curte langa padocul lui Rona si Bruno,sa fii bine pazit noaptea :lol: :lol: :lol: :lol:
Voiam sa iau un cort pentru eventuale iesiri la Dunare,cand nu mai am chef sa ma intorc seara acasa.
Normal ca tu ai cortul din primul link :lol: :lol: ;adaptat dimensiunilor matale :wink:
P.S.
Pana la urma stie cineva din ce-s facute betzele la cortul Hanah :?: :?:
Pe un site apare ca sunt din duraluminiu:
http://www.alpinexpe.ro/virtuemart/1565.html
iar pe alt site ca sunt din fibra de sticla laminata:
http://articole-camping.ro/magazin/prod ... cts_id=276
:shock: :shock: :shock:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 07 Mar 2008, 08:52

un prieten are Hanah, betele sunt din fibra de sticla

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Mar 2008, 15:22

duraluminiu sau fibra de sticla laminata sau durawarp inseamna acelasi lucru :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 07 Mar 2008, 16:38

tali scrie:duraluminiu sau fibra de sticla laminata sau durawarp inseamna acelasi lucru :wink:
Da? Adica ghearele ursului nu au sansa sa treaca? In cazul asta, il cumpar nenica fara ezitari! :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 07 Mar 2008, 18:54

tali scrie:duraluminiu sau fibra de sticla laminata sau durawarp inseamna acelasi lucru :wink:
Nu chiar :wink:
Le-am scris celor de la alpin si i-am intrebat.Mi-au raspuns ca betzele sunt din fibra de sticla laminata (durawarp) si nu din duraluminiu,si-au cerut scuze pentru dezinformarea de pe site si mi-au multumit ca le-am atras atentia asupra greselii.
Pana la urma am fost "nevoit" sa-mi iau cort Hacienda 4 (Hannah nu era momentan in stoc).Cred ca pentru nevoile mele e bun.
Cortul interior se prinde cu niste cleme de plastic sub forma literei C de stalpii de sustinere,folia exterioara are niste sforicele pentru atasarea ei de betze(in felul asta cusatura foliei exterioare se suprapune exact pe batz),este fain conceput la interior avand doua ferestre de plasa in acoperisul cortului interior, corespunzand cu niste deschideri semiobturate din folia exterioara.Usa cortului interior este dubla avand doua fermoare ce separa doua folii:una din materialul din care este confectionat cortul si alta este plasa de insecte.Din punctul asta de vedere este super aerisit.
Singurul "inconvenient" pentru mine este ca e HUGE iar noi suntem doua persoane relativ gracile :oops: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 07 Mar 2008, 20:06

meas daca il montezi fa si tu o poza si puneo la galerie ca sa il vad si eu ca sunt interesat de achizitionarea unui cort :!: :!: :!:
Cat ai dat pe el pana la urma?!

inafara de mistocarii mai sti ceva fario?! fate si tu util si da o informatie folositoare despre corturi!!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 07 Mar 2008, 20:17

L-am montat in living :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pun niste poze in galeria mea,facute cu telefonul :cry: n-am aparat mai performant.
Pretul a fost 248 lei.

Scrie răspuns