Intrebare cort

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 23 Feb 2008, 05:48

Este suficienta . Dar sunt niste reguli pe care tre sa le respecti daca vrei sa ai un cort pentru un timp mai indelungat . Dupa ce il intinzi bine sapa un sant in jurul cortului pentru ca apa sa se poata scurge pe langa si mu sub cort . La corturile duble , cand afara e frig se formeaza condens si daca atinge panza din interior se uda . La fel si daca ploua . Gandestete ca ai si bagaje cu tine si trebuie depozitate undeva . Bocancii ... sa ii ai sub nas noaptea e dezastru . E mai bine sa fie putin mai mare ca sa nu ai surprize ca nu incapi si nu in ultimul rand ( parerea mea ) ceea ce conteaza e sa ai un sac de dormit ca lumea si atunci poti dormi linistit si pe zapada . Nu da banii pe un sac de dormit extrem ( -30 grade ) daca il folosesti doar vara . Cortul simplu are avantajul ca vara , ziua mai poti sta in el , dar noaptea , la munte nu-l recomand . Cine are cort simplu , are deobicei si niste saci de plastic pe care ii pune pe cort daca ploua si nu-i sigur ca tevile rezista la o greutate mai mare . Si indiferent de cat de uscat crezi ca este , cand ajungi acasa intinde-l macar jjuma de ora sa se usuce ca altfel mucegaieste si o sa miroasa groaznic , daca nu se rupe panza complect si poti arunca , cortul .

Bogdan-pescarul
utilizator nou
utilizator nou

cort

Mesaj de Bogdan-pescarul » 23 Feb 2008, 15:46

Pai cortul pe care as vrea sa-l cumpar este un Hannah atol III am spatiu de depozita destul in el....oricum ms mult pt raspuns

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 23 Feb 2008, 18:37

Pai cortul pe care as vrea sa-l cumpar este un Hannah atol III am spatiu de depozita destul in el....oricum ms mult pt raspuns
la ce bani l-ai gasit omule :?: :!:

Bogdan-pescarul
utilizator nou
utilizator nou

corturi

Mesaj de Bogdan-pescarul » 24 Feb 2008, 03:10

pai am vazut pe net la 420 RON http://www.alpinexpe.ro/component/page, ... hk,1/....e un cort bun pt mine la marime si asa dar nu ma prea pricep la detaliile tehnice si de asta am apelat la sfatul celor care stiu....ms mult

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 24 Feb 2008, 09:19

Acelasi tip de cort il am doar ca e un model mai vechi . Sunt super si rezista bine si la vant . Alegere f.f.f buna ;) .

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Feb 2008, 10:58

Genu, incapeti in el toti patru, cu tot cu patine si crose?

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 24 Feb 2008, 11:01

pai am vazut pe net la 420 RON
eu l-am gasit la 360ron dar am pus ochii pe ceva si mai bun

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 24 Feb 2008, 12:51

MihaiV scrie:Genu, incapeti in el toti patru, cu tot cu patine si crose?
:D Pai tu ce crezi ? Toata echipa de hochei ;)

Bogdan-pescarul
utilizator nou
utilizator nou

corturi

Mesaj de Bogdan-pescarul » 24 Feb 2008, 13:21

pai eu am gandit ca nu-l iau pt 2 , 3 ani cortu asta .....si cine stie mai incolo poate mai apare vre-un puradel , 2 si sa nu trebuiasca sa-mi schimb cortu: :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 06 Mar 2008, 18:48

Am si eu o intrebare.
Stie cineva ce dimensiuni are cortul acesta:

http://www.alpinexpe.ro/virtuemart/5589.html

Este oarecum similar cu Atol III dar nu am gasit pe nicaieri scrise dimensiunile.De asemeni la acest cort nu scrie cat are folia de sol;sa fie la fel ca la celelalte corturi similare vazute pe site? adica 10000mm?
Multumesc.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns