Ingineri vs. Economisti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Nu mah Sorine, de fapt Piticu' vroia sa zica ca vrea si el la razboi.
Si Nuti, de la sectia "Surfilare, tivuri si retusari" nu il lasa!
Nu sunt deloc de acord cu acest razboi. Maine - poimaine o sa ne luam de Neli de la alimentara, politistul din colt si Mimi de la Primarie.
Va fi razboi civil si va curge sange nevinovat.
pentru ca urmatoarea generatie de contabili sa numere in pace frunzele taiate de catre inginerii - textilisti, propun sa ingropam securea razboiului, abacul si papiota roz!
Amin!
Si Nuti, de la sectia "Surfilare, tivuri si retusari" nu il lasa!
Nu sunt deloc de acord cu acest razboi. Maine - poimaine o sa ne luam de Neli de la alimentara, politistul din colt si Mimi de la Primarie.
Va fi razboi civil si va curge sange nevinovat.
pentru ca urmatoarea generatie de contabili sa numere in pace frunzele taiate de catre inginerii - textilisti, propun sa ingropam securea razboiului, abacul si papiota roz!
Amin!
near the beer
daca nu faci si cozoroc nu merge ma......cum adica manecute fara cozoroc?
e ca vestonu fara nasturi ....sau ca pijamalele fara dantela ....sau ca un vobler fara inimioara rosie

e ca vestonu fara nasturi ....sau ca pijamalele fara dantela ....sau ca un vobler fara inimioara rosie

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- costica_fishing
- veteran
pai sa nu i-l dai .....ca asta una doua ii face manecutze , gulerash....etc
mah , nu putem ingropa securea pentru simplu motiv ca daca noi nu ne razboim.....avocatii ce mai fac?
iti spun io.....injinerii astia nu trebuie iertati.....trebuie starpiti de mici
....ca altfel cand se fac mari incep sa se disimuleze in tot felu de profesii onorabile ( de xe: confectioner - surfileur) si nu-i mai gasesti 

mah , nu putem ingropa securea pentru simplu motiv ca daca noi nu ne razboim.....avocatii ce mai fac?

iti spun io.....injinerii astia nu trebuie iertati.....trebuie starpiti de mici

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Iata cateva idei pentru gadilat ingineri in amorul propriu:
- Vai, domnu' inginer, ce manecute frumoase aveti! .... Si ce bine se potrivesc cu culoarea predominanta a saitului pe care tocmai ati intrat! .... Vi le-a cusut Mimi sau le-ati facut singur?
- Uriasule, inteleg foarte bine ca vrei sa fii modest, dar chiar asa, sa iti doresti ca lumea sa iti zica "pitic" ?
- Rezulatul actiunii de sublimare a stiintei ingineresti se numeste textilism ...
N.B.: Prima idee se poate folosi doar in cazul inginerilor de sistem, sau al celor textilisti.
Restul ..... nu stiu .....

- Vai, domnu' inginer, ce manecute frumoase aveti! .... Si ce bine se potrivesc cu culoarea predominanta a saitului pe care tocmai ati intrat! .... Vi le-a cusut Mimi sau le-ati facut singur?
- Uriasule, inteleg foarte bine ca vrei sa fii modest, dar chiar asa, sa iti doresti ca lumea sa iti zica "pitic" ?
- Rezulatul actiunii de sublimare a stiintei ingineresti se numeste textilism ...
N.B.: Prima idee se poate folosi doar in cazul inginerilor de sistem, sau al celor textilisti.
Restul ..... nu stiu .....

Sincer nu stiu pe ce lume traiesti...horacleus scrie:Daca te referi la trecut, este clara suprematia inginerilor asupra economistilor-acestia intr-un sistem al economiei centralizate raminind fara piine.
Era o treaba reglata inca de la nivelul facultatilor, cind bataia pt. tot ce tinea de Politehnica era mare, pe cind la economisti...
In prezent s-a intors macazul, facultatile economice fiind la moda, bataia e acolo.Cred ca un inginer(stagiar) in ziua de azi cam moare de foame daca vrea sa-si practice meseria.
Totusi Piticu faci confuzie intre economisti si contabili, aia pe care i-ai descris sint contabili.
Se intelege din postul meu ca sint economist![]()
, insa o realitate a zilelor noastre este ca degeaba face un inginer un produs bun daca nu are cine sa-l vinda.Si aici intervenim noi
![]()

Profesorul meu de mecanica fluidelor printre altele e si directorul casei auto romana, a venit la curs si ne-a felicita pt decizia pe care am facuto in legatura cu viitorul nostru. El a dat anunt in ziar ca are nevoie de 5 ingineri... a primit 150 de CV toti contabili si economisti... si il citez pe el: "In ziua de azi daca arunci o caramida sigur omori un economist... daca nu sigur rupi picioru la un jurist"
una sau doua mii intr-o promotie? nu cred.... poate de la toate facultatile de la ISE. Dar sa nu uitam de specializari, ca sunt o gramada. Oricum, cea mai buna sectie de acolo este, dupa parerea mea, Finante - Banci. Acuma nu ca nevasta-mea a terminat asa ceva, dar asta e realitatea
Apropo, oare cum credeti ca se inteleg un sot inginer cu o sotie economist?

Apropo, oare cum credeti ca se inteleg un sot inginer cu o sotie economist?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski