Nu e vorba de voblere, sau darine scrie:suteti tari mai baieti. felicitarieu am iesit invins dupa 7 luni de lupte grele. de atunci am "ars" un tir de voblere
. succes in continuare

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu e vorba de voblere, sau darine scrie:suteti tari mai baieti. felicitarieu am iesit invins dupa 7 luni de lupte grele. de atunci am "ars" un tir de voblere
. succes in continuare
idem. ma trezesc cu niste draci, injurandu-ma: cum naiba sa ma apuc de fumat dupa ce am rezistat atat?informer scrie:Ca visez n-ar fi cea mai mare problema da` ma trezesc total demoralizat ca n-am fost in stare sa respect ce-am hotarat, ca-s un om lipsit de vointa, c-am stricat tot ce-am "cladit" pana acu` etc.... i-adevarat ca daca-mi dau seama ca numa` am visat, rasare soarele...boistean scrie: e drept ca si acum, dupa aproape 2 ani, inca mai visez destul de des ca fumez cu pofta.
Acelasi lucru il patesc si eu...... Mai stau o sapt., si apoi am sa consult un doctor de specialitate, cred ca e cea mai buna solutie......Biban scrie: dar am devenit foarte nervos, irascibil, carcotas, etc....
Mergi frate la pescuit da' undeva unde sunt pesti si se prinde!Sa vezi cum te linistesti ...Biban scrie:Zilele trecute am implinit si eu un an de cand nu mai fumez, dupa 25 de ani de fumat. Ca m-am ingrasat 7-8 kg nu-i bai, dar am devenit foarte nervos, irascibil, carcotas, etc....Din cauza asta m-am certat cu o gramada de prieteni, vecini si cunoscuti...
Dati-mi un sfat sa scap de angoasa asta.
Simt ca am nevoie de un ajutor, ceva...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8Nemernic scrie:Acelasi lucru il patesc si eu...... Mai stau o sapt., si apoi am sa consult un doctor de specialitate, cred ca e cea mai buna solutie......Biban scrie: dar am devenit foarte nervos, irascibil, carcotas, etc....
p.s.: maine dimineata am o sapt de cand sunt nefumator
sexBiban scrie:Zilele trecute am implinit si eu un an de cand nu mai fumez, dupa 25 de ani de fumat. Ca m-am ingrasat 7-8 kg nu-i bai, dar am devenit foarte nervos, irascibil, carcotas, etc....Din cauza asta m-am certat cu o gramada de prieteni, vecini si cunoscuti...
![]()
![]()
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12451pikeman scrie:sexBiban scrie:Zilele trecute am implinit si eu un an de cand nu mai fumez, dupa 25 de ani de fumat. Ca m-am ingrasat 7-8 kg nu-i bai, dar am devenit foarte nervos, irascibil, carcotas, etc....Din cauza asta m-am certat cu o gramada de prieteni, vecini si cunoscuti...
![]()
![]()
![]()
![]()