In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Oct 2010, 19:54

Mersi frumos :oops: .... peste 2-3 luni sper sa postez batul cumparat ... cu banii stransi de pe urma tigarilor 8)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 19 Oct 2010, 20:58

Ai grija ca bombonelele, biscuiteii, stixurile si guma de mestecat costa mai mult decat tigarile, iar kilogramele sunt ffffoooooaaaarte greu de dat jos. Asa ca ocupati timpul !!!! Si ai grija la prima "beuta" ce faci, ca acolo e problema mare...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Oct 2010, 06:47

ANDREI RIGA scrie:Si ai grija la prima "beuta" ce faci, ca acolo e problema mare...
Nu beau .... ultima oara cand am baut a fost la ..... nunta mea :oops:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Oct 2010, 08:36

Nemernic scrie:Mersi frumos :oops: .... peste 2-3 luni sper sa postez batul cumparat ... cu banii stransi de pe urma tigarilor 8)
se zice ca un tip, cu banii stransi de pe urma tigarilor,s-a apucat sa-si faca o casa.cand a terminat-o a luat foc.cica aia erau bani care trebuiau sa arda :twisted:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 20 Oct 2010, 09:43

Lasa sa arda ..... mai bine sa-mi arda batu' decat plamanii :wink: .... Deja se simte ca au trecut 2 zile..... mi-e mai usor :D . Cafeaua ? :?: .... lasata sa se raceasca putin si zzvvrrrrr direct pe gat toata ... :lol:

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 20 Oct 2010, 09:45

si eu (tot) financiar m-am incurajat ca sa rezist tentatiei. mai intai un fotoliu, mai apoi o lanseta etc. in plus, cautam zilnic pe net informatii despre dezastrele pe care le produce fumatul asupra organismului, ca sa ma dopez psihic si cu un pic de frica...
e drept ca si acum, dupa aproape 2 ani, inca mai visez destul de des ca fumez cu pofta, dar tentatia s-a estompat puternic, chiar si la cafea sau la un paharel :wink:

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 20 Oct 2010, 11:57

boistean scrie:e drept ca si acum, dupa aproape 2 ani, inca mai visez destul de des ca fumez cu pofta, dar tentatia s-a estompat puternic, chiar si la cafea sau la un paharel :wink:
Idem si la mine...chiar daca au trecut abia 8 luni. :)
Eu cel putin m-am lasat dintr-o data. mi-am zis : "-De maine nu mai fumez!"...zis si facut :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 20 Oct 2010, 12:09

dumi_id scrie:
boistean scrie:e drept ca si acum, dupa aproape 2 ani, inca mai visez destul de des ca fumez cu pofta, dar tentatia s-a estompat puternic, chiar si la cafea sau la un paharel :wink:
Idem si la mine...chiar daca au trecut abia 8 luni. :)
Eu cel putin m-am lasat dintr-o data. mi-am zis : "-De maine nu mai fumez!"...zis si facut :lol:
Eu am luat decizia asta in timp ce fumam. Stiam ca aia va fi ultima tigara si asa a fost. Astazi am facut o luna de cand sunt nefumator 8)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 20 Oct 2010, 12:43

boistean scrie: e drept ca si acum, dupa aproape 2 ani, inca mai visez destul de des ca fumez cu pofta
Ca visez n-ar fi cea mai mare problema da` ma trezesc total demoralizat ca n-am fost in stare sa respect ce-am hotarat, ca-s un om lipsit de vointa, c-am stricat tot ce-am "cladit" pana acu` etc.... i-adevarat ca daca-mi dau seama ca numa` am visat, rasare soarele... :lol: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Oct 2010, 13:05

suteti tari mai baieti. felicitari :!: eu am iesit invins dupa 7 luni de lupte grele. de atunci am "ars" un tir de voblere :cry: . succes in continuare :)

Scrie răspuns