In sfarsit nefumator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
Re:
eeeee? cum e? eu m-am luat de pipa.una maxim doua pe zi.cateodata niciuna. e altceva. de la doo pachete/zi.T.Adrian scrie:A trecut aproape jumatate de an de cand a luat viata topicul asta.
un surogat. dar ce sa zic; coafura rezista

am o intentie si am zis s-o iau treptat

Re: In sfarsit nefumator
io cu pipa am renuntat de tot rine... Acu fix 2 ani
....cele bune tuturor....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Re: Re:
Ce tutun fumezi ?rine scrie:eeeee? cum e? eu m-am luat de pipa.una maxim doua pe zi.cateodata niciuna. e altceva. de la doo pachete/zi.T.Adrian scrie:A trecut aproape jumatate de an de cand a luat viata topicul asta.
un surogat. dar ce sa zic; coafura rezista![]()
am o intentie si am zis s-o iau treptat
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
amphora..dar seamana prea mult cu kent-ul lung care-l fumam.si nu-mi displace total.
acum, danske club...black luxury. miroase a betisoare parfumate.d'alea chinezesti. si are gust de asfalt proaspat turnat. nici la bautura nu merge.dar asta-i scopul
acum, danske club...black luxury. miroase a betisoare parfumate.d'alea chinezesti. si are gust de asfalt proaspat turnat. nici la bautura nu merge.dar asta-i scopul

- moneytehnik
- veteran
M-am lasat de fumat pe 1 ianuarie 2009... dar si acum imi vine pofta de o tigara, asa, cateodata.
Vara trecuta am tras un fum de la cineva. A fost groaznic, parca aveam kkt in gura... si ma gandeam cum am putut face asta timp de 20 de ani...
... sau daca bagam banii astia in scule de pescuit?
Vara trecuta am tras un fum de la cineva. A fost groaznic, parca aveam kkt in gura... si ma gandeam cum am putut face asta timp de 20 de ani...
... sau daca bagam banii astia in scule de pescuit?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)