Oricum, de cand a luat viata topicul asta, sunt cativa care au reusit si inca se tin bine
In sfarsit nefumator
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran

kingofbeasts scrie:asta cam asa e. si lla mine pofta e inca acolo (cateodata chiar mai mare decat alte pofte trupesti![]()
) dar o tin la stadiul asta (de pofta) pentru ca ma simt mai bine fara .
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- kingofbeasts
- veteran

ma refeream la mancare , bautura etc.Nemernic scrie:kingofbeasts scrie:(cateodata chiar mai mare decat alte pofte trupesti![]()
)
Urat..... foarte urat
![]()
![]()
![]()
![]()
desi acum ca tot ai mentionat poate mai gasesc si alte placeri la care se poate renunta
si vorba aia decat sa platesc o viata pentru o .... sau decat sa platesc de cate ori am nevoie si sa ma trezesc cu surprize , mai bine renunt si stiu o treaba
- kingofbeasts
- veteran

- lucutabogdan
- utilizator constant

Re: In sfarsit nefumator
Salut,T.Adrian scrie:M-am lasat de fumat si ma simt exceptional![]()
![]()
![]()
Tatonam cu ideea asta de ceva timp dar am reusit sa ma las deabia dupa ce am citit o carte. Se pare ca aveam nevoie doar de un impuls pentru a scapa de "boala"asta nasoala![]()
PS: Sunt Nefumator de 10 zile![]()
![]()
Eu sunt NEfumator de 1-2 luni; cum am reusit?
Simplu; am investit in mai ulte bete de spining si voblere de la mai multe marci si rotative, pe care am fost nevoit sa le incerc si uite asa am reusitr sa trec de la un pescuit stationar si ocazional spining la un SPINING intensiv care a avut roade; am imbinat utilul cu placutul si am avut parte numai de bucurii.
Daca esti fumator si iti place pescuitul APUCA-TE de Spining
Fir Intins !
Iaca io is in faza in care tin minte cand m.am lasat dar nu mai numar lunile.... Si in timpul asta lansetele de spin s.au rarit....dar is multe alea de fly
totusi as mai baga uneori un fum.....dar doaaar verde
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Dupa cativa ani de cand m-am lasat de fumat (exceptand verde, maro sau narghilea in medie o data/ luna) m-am reapucat la sfarsitul lui noiembrie. Intr-o luna de fumat am ajuns in ultima saptamana sa fumez cel putin un pachet jumate / zi. De la ora 22:30 pe data de 31 decembrie 2011 m-am lasat din nou. E mult mai usor decat mi-a fost prima data, nu simt deloc lipsa tigarilor am ramas ultra surprins
. Dupa 8 ani de fumat e mai greu sa te lasi decat dupa o luna, asta-i sigur.