IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 16 Mar 2010, 17:12

Fario- mosneaguleee, ai 38 deja??? :D
ce tactici/strategii mai aplici padurarilor? mici focuri pentru derutare mai pui? :lol:
asta nu pot s-o uit.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

iorgu.pescaru
junior
junior

Mesaj de iorgu.pescaru » 16 Mar 2010, 20:23

Sincer nu am vrut sa am ocazia sa fac aceasta postare. Sunt situatii cand nu trebuie sa iei atitudine in anumite subiecte. Firea, caracterul, genetica,
comportamentul zilnic <mentionez lucrez cu publicul de 38(treizeci si opt) ani> si poate multe altele m-au facut sa-mi permit interventia cu urmatoarele remarci.
- Am verificat toate cele 32 de postari ale userului Eutherpia si am constatat (se pot vizualiza postarile lui) ca in exprimare a fost decent si a cautat sa respecte regulile acestui site, cu pareri , intrebari si informatii pe care a considerat necesar sa le faca publice.
- A patit ca toti juniorii. Adica a fost tratat cu indolenta, ignoranta si deradere.
- Fenomenul este repetativ si cei ,,noi ''au parte de <<proba de foc>>,din partea ,,unor asa zis veterani'' (in armata se proceda in felul acesta, dar multi nu au facut stagiul militar).
-Am vazut postari la subiect si infomatii noi, concrete, tocmai din partea unor,,juniori'', care sunt sinceri si vor sa participe efectiv la scopul nobil al site-ului-consider si sunt sigur ca in acest scop a fost creat, dar au venit unii ,,veterani'' si i-au umilit prin fel de fel de remarci care nu aveau legatura cu subiectele respective.
-Personal consider ca daca o persoana : baga benzina, plateste balta, plateste momeli, pierde timp, o arde soarele, ramane cu masina impotmolita, plateste tractor sa ajunga la sosea si vine dupa toate astea sa dea niste informatii reale este luata la intrebari necivilizate, (la ,,misto'' pe romaneste) nu este ceva normal.
- Oare ce le da dreptul la aceasta atitudine? Faptul ca sunt mai vechi pe site si au multe postari? Am facut o vizualizare sumara la cativa useri cu multe postari si la toti vizati nu am gasit o fraza intreaga Corect este daca primesti o informatie sa dai ceva la schimb-tot informatie. Daca nu poti sau nu ai ce da, macar ai bunul simt si nu posta la infinit ;ce, unde, cum, nu cred, ma tu minti, te crezi destept si altele de acest fel. Printr-un cuvant are ,,o postare'', la contorizare. Multi, nu TOTI, urmaresc cresterea numarului de postari-de ce?
-nu sunt avocatul, nimanui, vorbesc in nume propriu, nu sunt de acord cu atitudinea fata de userul care a deschis acest subiect. S-a retras civilizat, pentru motivele de mai sus, O.K. Nu este primul nici ultimul. Dar trebuia sa-l facem harcea-parcea in lipsa. Cu ce folos? Din respect in primul rand pentru noi, nu atacam si nu acuzam o persoana, decat cand este ,,prezenta'' la dialog. Acest lucru se numeste <<fair play>>. Nu am vrut sa fiu prea acid, m-am adresat unui procent minuscul de utilizatori si imi cer scuze mentionand ca ideea in aceasta postare, este una constructiva.
-Daca se considera necesar, cine este corect sa arunce primul cu ,,piatra'', sau sa apese pe tragaci. Nu sunt patetic, nu am slabiciune feminina in comportament, nu ma plang de nimic, din contra experienta vietii m-a calit. Rog civilizat sa-mi fie respectata opinia. Respect si salut tot site-ul RAPITORI.RO
Iubiti natura,merita. :)

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 16 Mar 2010, 20:32

iorgu.pescaru scrie:Sincer nu am vrut sa am ocazia sa fac aceasta postare. Sunt situatii cand nu trebuie sa iei atitudine in anumite subiecte. Firea, caracterul, genetica,
comportamentul zilnic <mentionez lucrez cu publicul de 38(treizeci si opt) ani> si poate multe altele m-au facut sa-mi permit interventia cu urmatoarele remarci.
- Am verificat toate cele 32 de postari ale userului Eutherpia si am constatat (se pot vizualiza postarile lui) ca in exprimare a fost decent si a cautat sa respecte regulile acestui site, cu pareri , intrebari si informatii pe care a considerat necesar sa le faca publice.
- A patit ca toti juniorii. Adica a fost tratat cu indolenta, ignoranta si deradere.
- Fenomenul este repetativ si cei ,,noi ''au parte de <<proba de foc>>,din partea ,,unor asa zis veterani'' (in armata se proceda in felul acesta, dar multi nu au facut stagiul militar).
-Am vazut postari la subiect si infomatii noi, concrete, tocmai din partea unor,,juniori'', care sunt sinceri si vor sa participe efectiv la scopul nobil al site-ului-consider si sunt sigur ca in acest scop a fost creat, dar au venit unii ,,veterani'' si i-au umilit prin fel de fel de remarci care nu aveau legatura cu subiectele respective.
-Personal consider ca daca o persoana : baga benzina, plateste balta, plateste momeli, pierde timp, o arde soarele, ramane cu masina impotmolita, plateste tractor sa ajunga la sosea si vine dupa toate astea sa dea niste informatii reale este luata la intrebari necivilizate, (la ,,misto'' pe romaneste) nu este ceva normal.
- Oare ce le da dreptul la aceasta atitudine? Faptul ca sunt mai vechi pe site si au multe postari? Am facut o vizualizare sumara la cativa useri cu multe postari si la toti vizati nu am gasit o fraza intreaga Corect este daca primesti o informatie sa dai ceva la schimb-tot informatie. Daca nu poti sau nu ai ce da, macar ai bunul simt si nu posta la infinit ;ce, unde, cum, nu cred, ma tu minti, te crezi destept si altele de acest fel. Printr-un cuvant are ,,o postare'', la contorizare. Multi, nu TOTI, urmaresc cresterea numarului de postari-de ce?
-nu sunt avocatul, nimanui, vorbesc in nume propriu, nu sunt de acord cu atitudinea fata de userul care a deschis acest subiect. S-a retras civilizat, pentru motivele de mai sus, O.K. Nu este primul nici ultimul. Dar trebuia sa-l facem harcea-parcea in lipsa. Cu ce folos? Din respect in primul rand pentru noi, nu atacam si nu acuzam o persoana, decat cand este ,,prezenta'' la dialog. Acest lucru se numeste <<fair play>>. Nu am vrut sa fiu prea acid, m-am adresat unui procent minuscul de utilizatori si imi cer scuze mentionand ca ideea in aceasta postare, este una constructiva.
-Daca se considera necesar, cine este corect sa arunce primul cu ,,piatra'', sau sa apese pe tragaci. Nu sunt patetic, nu am slabiciune feminina in comportament, nu ma plang de nimic, din contra experienta vietii m-a calit. Rog civilizat sa-mi fie respectata opinia. Respect si salut tot site-ul RAPITORI.RO
bine zis

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 16 Mar 2010, 21:09

Iorgu, imi pare rau sa-ti spun dar mi se pare ca ai picat in plasa lor (gerula, razvy, eutherpia ... si cum l-om mai gasi p'aci). Sau nu!? :evil:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Mar 2010, 21:19

poate nu a fost atent.vezi si la razvi ca-i tot ala.poza cu cleanul de pe site-ul salmo care zicea ca la prins el.de acolo a plecat totul.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Mar 2010, 21:57

In cazul asta nu a ucis nimeni. S-a sinucis !
Ridicolul nu ucide insa chiar autorul a cerut sa fie suprimat. Cred ca admin-ul nici macar nu i-a respectat dorinta. E inca viu dar ascuns. :lol:

Acum nea Iorgu. As mai vrea povesti ca alea unde somnu a atacat draga iar capitanul s-a retras in desert de frica. Mai e si aia unde somnu, la lumina stelelor, urmarea barca s-o inghita.
Si alt punct pe care as vrea sa-l developam aici. Pozele somnilor gigantici de la Mihailesti, care ataca draga, barcile. De ce sa nu le vedm si noi ? Poate pun si eu doua trei cu din aia mici, prinsi la naluci. :cry:

Numai bine si fire intinse,

Tudor

iorgu.pescaru
junior
junior

Mesaj de iorgu.pescaru » 16 Mar 2010, 22:20

@dragos_g,rine, va repect sincer opinia si va asigur ca nu cred sa fiu victima cuiva. Mentionez ca nu detin ,,piatra filozofala'', absolut in nici un domeniu.
Dar consider ca orice persoana are dreptul sa-si faca publica opinia. In cazul cand jigneste pe cineva, majoritatea are dreptul si obligatia morala sa ia atitudine ferma pentru stoparea acestui fenomen. Daca nu se considera nimeni lezat in nici o privinta, se da ,,ignor'' acelei persoane. Oare nu am acordat o importanta prea mare si persoana respectiva prolifica si jubileaza in detrimentul nostru. Este posibil si chiar exista aceasta probabilitate, sa aveti dreptate. Acum suntem in mileniul III, netul a patruns in aproape toate casele, cu totii dorim sa comunicam civilizat si sa avem o relatie umana virtuala, iar aceasta este posibil cu respectarea minima a regulilor de comunicare. Avem numai si numai de castigat-toti. Sigur ca in orice domeniu sunt si exceptii nedorite, dar sita timpului isi face datoria si raman cei demni de respect. Mentionez ca nu doresc sa fiu ,,creditat'' cu aura de moralitate. Nu retractez nimic din postarea precedenta si am personalitatea si curajul sa aduc argumente in sprijinul celor afirmate de mine. Voi raspunde absolut la orice postare interogativa sau acuzatoare. Tot respectul si multa liniste sufleteasca la toti utilizatorii.
P.S. Nu promovez interesele nimanui, asa cum am fost acuzat pe e.mail-ul primit.

iorgu.pescaru
junior
junior

Mesaj de iorgu.pescaru » 16 Mar 2010, 22:28

@tudor, in ciuda aparentelor, nu sunt lung la vorba. Am solicitat si revin in mod EXPRES la tine cu rugamintea sa ma ajuti (pe pasi, clik pe, clik pe) Sa postez imaginile solicitate de tine si de mai multi useri. Te asigur ca in urmatoarele 5(cinci) minute vei avea satisfactia de a primi raspuns la indoielele tale.
P.S. Solicit clik pe,clik pe, deoarece cu p.c.-ul nu prea le am fiind mai in varsta. De-generatia mea nestiutoare :D

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 16 Mar 2010, 22:28

Cam cati somni de peste 2 metri se prind anual pe Mihailesti? Habar nu am unde e si cum arata acumularea respectiva, dar din cate am inteles numai lipsa de pescari nu duce. Daca scafandrii dau nas in nas la fiecare scufundare cu monstrii aia cum de n-a avut nimeni unu in lanseta? Sau fiecare drill esuat e pus pe seama somnilor care muta malurile? Sau poate ca se hranesc numai cu cei care merg la scaldat pe acolo? Oare aceleasi legende urbane circula si pe Ebro, Senna, Po, unde, tind sa cred ca densitatea de somni uriasi e ceva mai mare?
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 16 Mar 2010, 22:33

Imediat, vin imediat si pozele
:D

Scrie răspuns