ce tactici/strategii mai aplici padurarilor? mici focuri pentru derutare mai pui?

asta nu pot s-o uit.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
bine zisiorgu.pescaru scrie:Sincer nu am vrut sa am ocazia sa fac aceasta postare. Sunt situatii cand nu trebuie sa iei atitudine in anumite subiecte. Firea, caracterul, genetica,
comportamentul zilnic <mentionez lucrez cu publicul de 38(treizeci si opt) ani> si poate multe altele m-au facut sa-mi permit interventia cu urmatoarele remarci.
- Am verificat toate cele 32 de postari ale userului Eutherpia si am constatat (se pot vizualiza postarile lui) ca in exprimare a fost decent si a cautat sa respecte regulile acestui site, cu pareri , intrebari si informatii pe care a considerat necesar sa le faca publice.
- A patit ca toti juniorii. Adica a fost tratat cu indolenta, ignoranta si deradere.
- Fenomenul este repetativ si cei ,,noi ''au parte de <<proba de foc>>,din partea ,,unor asa zis veterani'' (in armata se proceda in felul acesta, dar multi nu au facut stagiul militar).
-Am vazut postari la subiect si infomatii noi, concrete, tocmai din partea unor,,juniori'', care sunt sinceri si vor sa participe efectiv la scopul nobil al site-ului-consider si sunt sigur ca in acest scop a fost creat, dar au venit unii ,,veterani'' si i-au umilit prin fel de fel de remarci care nu aveau legatura cu subiectele respective.
-Personal consider ca daca o persoana : baga benzina, plateste balta, plateste momeli, pierde timp, o arde soarele, ramane cu masina impotmolita, plateste tractor sa ajunga la sosea si vine dupa toate astea sa dea niste informatii reale este luata la intrebari necivilizate, (la ,,misto'' pe romaneste) nu este ceva normal.
- Oare ce le da dreptul la aceasta atitudine? Faptul ca sunt mai vechi pe site si au multe postari? Am facut o vizualizare sumara la cativa useri cu multe postari si la toti vizati nu am gasit o fraza intreaga Corect este daca primesti o informatie sa dai ceva la schimb-tot informatie. Daca nu poti sau nu ai ce da, macar ai bunul simt si nu posta la infinit ;ce, unde, cum, nu cred, ma tu minti, te crezi destept si altele de acest fel. Printr-un cuvant are ,,o postare'', la contorizare. Multi, nu TOTI, urmaresc cresterea numarului de postari-de ce?
-nu sunt avocatul, nimanui, vorbesc in nume propriu, nu sunt de acord cu atitudinea fata de userul care a deschis acest subiect. S-a retras civilizat, pentru motivele de mai sus, O.K. Nu este primul nici ultimul. Dar trebuia sa-l facem harcea-parcea in lipsa. Cu ce folos? Din respect in primul rand pentru noi, nu atacam si nu acuzam o persoana, decat cand este ,,prezenta'' la dialog. Acest lucru se numeste <<fair play>>. Nu am vrut sa fiu prea acid, m-am adresat unui procent minuscul de utilizatori si imi cer scuze mentionand ca ideea in aceasta postare, este una constructiva.
-Daca se considera necesar, cine este corect sa arunce primul cu ,,piatra'', sau sa apese pe tragaci. Nu sunt patetic, nu am slabiciune feminina in comportament, nu ma plang de nimic, din contra experienta vietii m-a calit. Rog civilizat sa-mi fie respectata opinia. Respect si salut tot site-ul RAPITORI.RO