IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Mar 2010, 23:21

mi-ar placea sa te ajut sa-ti indeplinesc ultima dorinta, dar n-am drepturi :cry:

ovidiu
veteran
veteran

Re: IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR

Mesaj de ovidiu » 13 Mar 2010, 06:45

eutherpia scrie:
Se pot sterge userele de FORUM: razvi, eutherpia. Multumesc pentru intelegere.
puteai sa zici altfel : sa se stearga userii , eutherpia, razvi, ionescu, popescu, ixulescu, basescu si bgai vreo 2o'j de nume pe care aveai pica :D

@johnnybravo: mi-ar placea sa te ajut sa-ti indeplinesc ultima dorinta, dar n-am drepturi ...

Johny, baiat sufletist :D numai baieti saritori aici...

Eutherpia, ca tot bateai campii cu familia Rapitori... eu zic sa te mai gandesti inainte sa pleci de acasa ;)
Dar daca ai alte lucrui de facut in aceasta lume si noi, "familia" iti atarnam ca o piatra de moara...grea... apasatoare... noi nu te retinem.

Si in afara topicului: ce mama naibii mi-e asa de rau? (febra, muci, dureri de cap) Maine voiam sa ma duc la un pescuit :( parca vad ca parasesc si eu aceasta lume si implicit familia R...... :D
o sa iau un paracetamol totusi...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 13 Mar 2010, 07:59

ovidiu scrie:
Si in afara topicului: ce mama naibii mi-e asa de rau? (febra, muci, dureri de cap) Maine voiam sa ma duc la un pescuit :( parca vad ca parasesc si eu aceasta lume si implicit familia R...... :D
VACCINEAZA-TE! ( ai vazut reclama :lol: )

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Mar 2010, 19:55

soriniusc scrie:
ovidiu scrie:
poate-i deocheat :lol: "prietenii stiu de ce" :lol: :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 13 Mar 2010, 22:43

rine scrie:
soriniusc scrie:
ovidiu scrie:
poate-i deocheat :lol: "prietenii stiu de ce" :lol: :lol:
Bai, ce-nseamna o familie mare si unita ! Ia uite, oamenii nu mai au somn de supararea colegului !
Ce mama naibii, frate Razvi, de-abia ma invitasi pe plaiurile nordice si acu te dai la fund. Nu-s ce suparare ai da ia uite ce soare si frumos fuse azi. Si maine va fii chiar de iesit la aer, asa ca capul sus , narile'n vant si-o sa vezi cum se limpezaste si cerul ! Asa ca ia o pauza, trageti sufletul si hai inapoi si da tot din tine !!!
Pe soarele asta se intremeaza si Ovidiu. :D :D :D :D

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 13 Mar 2010, 23:23

Razvi nu mai e pe forum :(! Multi dintre noi avem fruntile pline de lacrimi,tocmai incepuse sa-si faca galerie foto,eu d-asta sunt suparat!

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 14 Mar 2010, 00:13

ovidiu scrie:
eutherpia scrie:
Se pot sterge userele de FORUM: razvi, eutherpia. Multumesc pentru intelegere.
puteai sa zici altfel : sa se stearga userii , eutherpia, razvi, ionescu, popescu, ixulescu, basescu si bgai vreo 2o'j de nume pe care aveai pica :D

@johnnybravo: mi-ar placea sa te ajut sa-ti indeplinesc ultima dorinta, dar n-am drepturi ...

Johny, baiat sufletist :D numai baieti saritori aici...

Eutherpia, ca tot bateai campii cu familia Rapitori... eu zic sa te mai gandesti inainte sa pleci de acasa ;)
Dar daca ai alte lucrui de facut in aceasta lume si noi, "familia" iti atarnam ca o piatra de moara...grea... apasatoare... noi nu te retinem.

daca te vaccinezi acum nu mai are efect! asa ca baga paracetamolu ala sau ce anti-termic doresti mai baga si o vitamina C si posteaza un salau de 6-7 kile sa se rupa pipota'n noi si o sa vezi ca trece de la sine
PS scuze de off topic :wink:
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Mar 2010, 13:44

Cu riscul major de a fi morbid, stau si ma intreb: daca Doamne-feri da coltul unul din pescarii de pe forum, oare adminul de pe Rapitorii trimite si el o coroana de flori cu numele "firmei"? Sau macar sa il omagiem public, sa i se publice fotografie, ferpar, lista de subscriptie etc.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Mar 2010, 13:51

ia vezi :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Mar 2010, 15:32

rine scrie:ia vezi :lol: :lol: :lol:
Pai eu sunt "tinerel" la cei 38 ai mei, las pe altii mai cu par alb sa faca experienta! :lol: Dar cand mi-o veni randul...nu zic nu! Numai ca cine va anunta adminii ca doar nu tot eu? :lol:

Scrie răspuns