IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR
puteai sa zici altfel : sa se stearga userii , eutherpia, razvi, ionescu, popescu, ixulescu, basescu si bgai vreo 2o'j de nume pe care aveai picaeutherpia scrie:
Se pot sterge userele de FORUM: razvi, eutherpia. Multumesc pentru intelegere.

@johnnybravo: mi-ar placea sa te ajut sa-ti indeplinesc ultima dorinta, dar n-am drepturi ...
Johny, baiat sufletist

Eutherpia, ca tot bateai campii cu familia Rapitori... eu zic sa te mai gandesti inainte sa pleci de acasa

Dar daca ai alte lucrui de facut in aceasta lume si noi, "familia" iti atarnam ca o piatra de moara...grea... apasatoare... noi nu te retinem.
Si in afara topicului: ce mama naibii mi-e asa de rau? (febra, muci, dureri de cap) Maine voiam sa ma duc la un pescuit

o sa iau un paracetamol totusi...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
VACCINEAZA-TE! ( ai vazut reclamaovidiu scrie:
Si in afara topicului: ce mama naibii mi-e asa de rau? (febra, muci, dureri de cap) Maine voiam sa ma duc la un pescuitparca vad ca parasesc si eu aceasta lume si implicit familia R......

poate-i deocheatsoriniusc scrie:VACCINEAZA-TE! ( ai vazut reclamaovidiu scrie:
Si in afara topicului: ce mama naibii mi-e asa de rau? (febra, muci, dureri de cap) Maine voiam sa ma duc la un pescuitparca vad ca parasesc si eu aceasta lume si implicit familia R......
o sa iau un paracetamol totusi...)

-
- veteran
Bai, ce-nseamna o familie mare si unita ! Ia uite, oamenii nu mai au somn de supararea colegului !rine scrie:poate-i deocheatsoriniusc scrie:VACCINEAZA-TE! ( ai vazut reclamaovidiu scrie:
o sa iau un paracetamol totusi...)
"prietenii stiu de ce"
![]()
Ce mama naibii, frate Razvi, de-abia ma invitasi pe plaiurile nordice si acu te dai la fund. Nu-s ce suparare ai da ia uite ce soare si frumos fuse azi. Si maine va fii chiar de iesit la aer, asa ca capul sus , narile'n vant si-o sa vezi cum se limpezaste si cerul ! Asa ca ia o pauza, trageti sufletul si hai inapoi si da tot din tine !!!
Pe soarele asta se intremeaza si Ovidiu.

daca te vaccinezi acum nu mai are efect! asa ca baga paracetamolu ala sau ce anti-termic doresti mai baga si o vitamina C si posteaza un salau de 6-7 kile sa se rupa pipota'n noi si o sa vezi ca trece de la sineovidiu scrie:puteai sa zici altfel : sa se stearga userii , eutherpia, razvi, ionescu, popescu, ixulescu, basescu si bgai vreo 2o'j de nume pe care aveai picaeutherpia scrie:
Se pot sterge userele de FORUM: razvi, eutherpia. Multumesc pentru intelegere.
@johnnybravo: mi-ar placea sa te ajut sa-ti indeplinesc ultima dorinta, dar n-am drepturi ...
Johny, baiat sufletistnumai baieti saritori aici...
Eutherpia, ca tot bateai campii cu familia Rapitori... eu zic sa te mai gandesti inainte sa pleci de acasa
Dar daca ai alte lucrui de facut in aceasta lume si noi, "familia" iti atarnam ca o piatra de moara...grea... apasatoare... noi nu te retinem.
PS scuze de off topic

L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
- veteran
-
- veteran