La urma urmei lumea vorbea de brexit , uite ca s-o retras al treilea deja

Nigel Farage o zis ceva de genu "Eu mi-am atins scopu , acuma ma retrag " , cum s-ar zice el ii un erou oarecum , un winner , si-o atins scopu , da acuma ii timpu sa se odihneasca , sa se descurce altii cu magaria . EL , EL si-o atins scopu !
Daca Boris , Nigel si asta al treilea , ca nu-mi amintesc de numele lui , inainte de referendum ar fi spus ca demisioneaza , sau in cazu lui Farage , ca scopu LUI ii sa provoace situatia asta , as fi facut pariu ca nu iese exitu

Patriotici nu gluma !
Ziceam acum cateva pagini

Nigel Farage era in contra maririi de salariu in UK , motivand ca o crestere a salariului ar atrage emigrantii romani ! Logica ne spune ca emigranti romani care merg pentru ca salariile is mai mari cel putin muncesc , ca salariu gratis nu cred sa fie , pe el defapt il deranjeaza orice emigrant atunci , indiferent de natie , sau nu-l deranjeaza atata

Sistemul politic actual permite unor persoane sa ajunga in parlamente , sau sa dispute prezidentiale , fara nimic in buzunar decat promisiuni facute acelei parte a societatii care este nemultumita , smecheria ii sa gasesti un tap ispasitor , sa interpretezi fobiile societatii , sa le poti exprima cat mai elocvent , si te vor vota , chiar daca in fond nu esti un lider , chiar daca nu ai habar de cum se conduce , votu te face deputat , esti parlamentar , ai putere , ca sa rezulte la urma urmei ca defapt tu doar asta voiai , si ca defapt te doare undeva de toate discursurile si mitingurile tinute , ai investit in tine si-n ce-ti doreai , eventual , ca de obicei , se combina utilu cu placutu , si odata ajuns , bogatia individului creste !