imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 06 Iul 2016, 13:29

M-am uitat de curiozitate pe niste pagini nemtesti , se pare ca domnisoara ii si ea de prin Anatolia , o avut o discutie cu bunicii despre cum tre sa fie o fata de treaba in zona aia , s-o enervat ca aia ii reprosau niste treburi , o iesit afara si ....inafara de declaratia ei , ulterior schimabata , io nu am vazut nimic ! Poate nu am cautat io suficient , da deja ii prea mult :wink: , sa ma uit daca Geppetto se agata de tot felu de stiri senzationaliste de internet :oops:

La urma urmei lumea vorbea de brexit , uite ca s-o retras al treilea deja :shock:
Nigel Farage o zis ceva de genu "Eu mi-am atins scopu , acuma ma retrag " , cum s-ar zice el ii un erou oarecum , un winner , si-o atins scopu , da acuma ii timpu sa se odihneasca , sa se descurce altii cu magaria . EL , EL si-o atins scopu !
Daca Boris , Nigel si asta al treilea , ca nu-mi amintesc de numele lui , inainte de referendum ar fi spus ca demisioneaza , sau in cazu lui Farage , ca scopu LUI ii sa provoace situatia asta , as fi facut pariu ca nu iese exitu :wink:
Patriotici nu gluma !

Ziceam acum cateva pagini :wink: , zapaciti de tipu asta is unde is datorita faptului ca gasesc enoriasi care se identifica cu shitu care-l propavaduiesc , votanti fanatici care cred ca problemele societatii in care traiesc se datoreaza unor factori externi , emigranti in speta , si nu propriilor exponenti de varf , politicienii :wink:

Nigel Farage era in contra maririi de salariu in UK , motivand ca o crestere a salariului ar atrage emigrantii romani ! Logica ne spune ca emigranti romani care merg pentru ca salariile is mai mari cel putin muncesc , ca salariu gratis nu cred sa fie , pe el defapt il deranjeaza orice emigrant atunci , indiferent de natie , sau nu-l deranjeaza atata :wink: ...si ii doar un speach pentru prostii care il voteaza , la urma urmei omu o demisionat in plina glorie , sau si-o dat seama ca o dat cu stangu-n dreptu , la urma urmei nimeni nu poate stii exact ce o sa se intample in UK , unii isi sustin teorille , si daca le iese , "v-am spus eu " , insa sigur , cineva sa plateasca asigurari nu exista :wink:

Sistemul politic actual permite unor persoane sa ajunga in parlamente , sau sa dispute prezidentiale , fara nimic in buzunar decat promisiuni facute acelei parte a societatii care este nemultumita , smecheria ii sa gasesti un tap ispasitor , sa interpretezi fobiile societatii , sa le poti exprima cat mai elocvent , si te vor vota , chiar daca in fond nu esti un lider , chiar daca nu ai habar de cum se conduce , votu te face deputat , esti parlamentar , ai putere , ca sa rezulte la urma urmei ca defapt tu doar asta voiai , si ca defapt te doare undeva de toate discursurile si mitingurile tinute , ai investit in tine si-n ce-ti doreai , eventual , ca de obicei , se combina utilu cu placutu , si odata ajuns , bogatia individului creste !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Iul 2016, 15:54

Cine s-a ferit de camionul multicultural a fost un rasist xenofob!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Iul 2016, 19:19

Si cine o stat linistit in casa cand au cazut bombele francezilor , ala ce o fost...

https://www.google.es/search?q=french+b ... a+imagenes

Normal , cum ar fi sa dai acelasi spatiu nenorocirilor pe care le fac ai tai in Siria , te-ar mai vota cucu . Da cum iei un sut in fund , cum pui strigatu-n cer , uitati la ei , animalele !

Francezii cei destepti au decis sa continuie si chiar sa mareasca doza de bombe, nu-i greu de ghicit ce v-a urma !

Cel mai distractiv ii ca nu-s pregatiti la astfel de raspunsuri , in mintea lor treaba ar trebui sa se desfasoare in felu urmator , voi santeti raii pentru ca zicem noi , asa ca din toata puterea si suprematia noastra o sa va bombardam , voi rabdati cat rabdati , dupa aia va predati , noi va punem conditiile de pace si va luam tot ce putem cu ajutoru guvernului marioneta de-l punem noi (ca ala dupa aia taie si spanzura , ne doare undeva , vezi Guinnea Ecuatorial :wink: ) , santem eroii si voi pierzatorii ....ete , nu se intampla chiar asa , si acuma singuru lucru ii sa trimitem mai multe bombe acolo , cand problema ii acasa , da aici lipsesc ...eroii !

Francezii nu au fost in stare sa opreasca bataile dintre suporteri la Euro , si asta ca aia comunicau in plina zi , nu la umbra .

Saptamana trecuta am calatorit cu vaporu putin , puteam baga o bomba nucleara ,si incolo si la intoarcere . Mai mult , la intoarcere , din greseala si graba , am intrat prin alta zona a portului , la un moment dat am zarit o poarta , am intrat si m-am trezit direct in zona de imbarcare , nu am trecut prin detectoare si documente , puteam sa merg direct fara bilet la o adica , de acolo direct pe vapor , puteam duce granade si automate ! Da-n fata erau flacai vanjosi cu pustile in mana , si detectoarele intorceau inapoi batranei de 80 de ani .

Da no , chestia ii sa pari stapan pe situatie , sa o tii cu bombele , normal , sa dai in spate acuma ii tarziu si inseamna sa recunosti ca ai dat cu oistea-n gard !

Asa ca o sa mai vedem atentate !

Apropo , vorbind de englezi , Cameron o uschit-o si el , o lasat o femeie sa rezolve , barbateste nu gluma !

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 15 Iul 2016, 20:34

Cam asa e SF, Francezii de fapt bombardeaza sa isi faca reclama la noul avion Rafale, desi folosesc predominant tot mirage 2000. Desault e o companie mare care produce dar trebuie sa si vanda. Cu indienii nu le-a iesit contractul...

Cat despre Cameron....Margaret Thatcher a avut C@aie mai mari ca alea roscate de scotian hard core a lui Gordon Brown.

https://www.youtube.com/watch?v=V-0WyAkZmxk
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Iul 2016, 21:13

Mda , sa vorbim inca odata de agresiuni sexuale .

Saptamana asta o fost in Spania , San Fermin , o petrecere cu tauri si alcool care atrage in speta americani , englezi si japo , dau drumu la tauri si lumea fuge printre ei , pe care il prinde il prinde !

Un boom economic pt. Pamplona , o doza super de adrenalina pt. cei implicati , si o ocazie minunata de a viola pt. doritori ! Anu asta , vreo 17 cazuri ! Ii drept , era un pakistanez , insa restu erau euro vero , inclusiv un Guardia Civil spaniol .

De ce nu urla lumea :shock:

Si chestia asta se repeta an de an !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Iul 2016, 21:50

Băi gospodarilor, îmi aduc aminte de copilul ăla înecat din cauza cretinului de ta-su care vroia să-l treacă ilegal marea fără vestă de salvare. Și cum se dădeau imbecilii cu cururile de pământ că vinovată e Europa. Când mă uit la imaginea de mai sus... nu știu... deja vu...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 16 Iul 2016, 03:55

Si acum lovitura de stat in Turcia, organizata la mare arta se pare...
La stiri zice ca-i a doua putere militara in alianta, si pilonul anti ISIS din regiune. KKT. In realitate Erdogan e Obama Boy si cumpara petrol pe sestache de la daesh si-i sustine pe toate caile posibile.
Unii prezic ca Turcia va arata ca Siria pina la sfarsitul anului si chiar daca miscarea nu va reusi lovitura pina la capat, bubuiala tot va fi..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Iul 2016, 20:23

geppetto scrie:Băi gospodarilor, îmi aduc aminte de copilul ăla înecat din cauza cretinului de ta-su care vroia să-l treacă ilegal marea fără vestă de salvare. Și cum se dădeau imbecilii cu cururile de pământ că vinovată e Europa. Când mă uit la imaginea de mai sus... nu știu... deja vu...
Deja ce ... :lol:

Ma , in cazu meu nu-i nici un deja vu , atata vreme cat tari europene pe care nu le-o chemat nimeni acolo se apuca de bombardat nu mai ii nimic de discutat :wink: , ca tu ii vezi pe altii drept imbecili da ii greu sa gasesti o oglinda sa arunci o privire , sau sa intelegi ca daca cineva se apuca sa-mi bombardeze familia ma apuc si io sa dau in a lui , si el nu are ce comenta deorece o inceput primu . Atata vreme cat nu intelegi detaliul asta poti sa tot vorbesti , faptu ca se intampla ce se intampla ii o proba ca cea ce zic are un sambur de adevar !
Tu , care vorbesti de imbecili , chiar crezi atentatele se vor opri daca inchid granitele ?

Sa zicem ca se inchid ermetic granitele , posibil doar teoretic , practic nu exista granita in lumea asta de netrecut :wink: Chiar sa fie asa , atentatele o sa continuie , si unde o sa-i prinda o sa-i atinga , in Egipt , in Indonezia , oriunde unde vor fi din astia care se identifica cu cauza .

In Europa , in ziua de azi , ii suficient sa parchezi o duba la intrarea in club si dupa aia sa dai foc inauntru , asta ii nivelu !
Vezi si asta din Nisa , un camion si uite ce o ispravit !

Europa nu intelege ca arata cam stupid , un fel de superfighter , super antrenat , intra in bar si la o adica ii face pe toti din pumni si picioare , insa aia is vai de ei , niste nimeni-n drum , da il asteapta afara cu niste bate si campionul sfarseste cu capu spart ! Si dupa aia zbiara ca aia au fost lasi , ca i-au dat pe la spate , miseleste , da in timp ce el ii umfla , el antrenat , pregatit ,atunci i se parea in regula !

Scrie răspuns