imigranti,refugiati,musulmani&stuff
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff
Las' că pe termen lung n-o să le meargă rău. Poate mai trimit cu ocazia asta din asistații social către patria lor mamă: Suedia.
-
- utilizator nou
E foarte adevarat ca pe termen lung nu o sa le mearga rau ci foarte rau. O sa ramana o tara injumatatita, marginalizata economic, cu probleme sociale, cu mari conflicte intre generatii si categorii sociale etc. Un adevarat paradis. Fara apartenenta la o structura politico-economica serioasa si durabila nu se mai poate in lumea zilelor noastre.UE se va razbuna pe ei si ii va pedepsi si va face orice se poate sa ii dea exemplu pentru a le taia cheful unor alti eventuali doritori.
Aşa se zvonea şi despre alte state occidentale care au ales să le dea flit. Uite, dacă în 10 ani economia UK va dispărea din top 5 al economiilor Europei, vă dau la fiecare câte-o cola. 

Daaaaa, clar votantul "leave" in varsta si cu studii medii fix din acest motiv a votat asa. Si-au facut ei un calcul temeinic si fundamentat, simulari, scenarii, etc si a rezultat ca pe termen lung n-o sa fie rau. Nici vorba de vot emotional, dirijat de propaganda populista (mandrii ca suntem...englezi) si conspirationista finantata...oare de cine?geppetto scrie:Las' că pe termen lung n-o să le meargă rău. Poate mai trimit cu ocazia asta din asistații social către patria lor mamă: Suedia.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
mai elocvent calcul decat ce-l facut de prim ministru lor ....
meseriash ...propaganda de propaganda
cand a fost referendumul pe teava o dat-o la intors
dar bizonul ienglez are timp de reactie mai lung
speriat de propriul succes ..s a uschit .
aia n-au pedeapsa pentru fuga de la locul faptei?
sa vedem cine se baga la curatenie in locul lui ca la ei treaba asta, in mod traditional o fac emigrantii

cand a fost referendumul pe teava o dat-o la intors

speriat de propriul succes ..s a uschit .
aia n-au pedeapsa pentru fuga de la locul faptei?

sa vedem cine se baga la curatenie in locul lui ca la ei treaba asta, in mod traditional o fac emigrantii

Tavi scrie:Daaaaa, clar votantul "leave" in varsta si cu studii medii fix din acest motiv a votat asa. Si-au facut ei un calcul temeinic si fundamentat, simulari, scenarii, etc si a rezultat ca pe termen lung n-o sa fie rau. Nici vorba de vot emotional, dirijat de propaganda populista (mandrii ca suntem...englezi) si conspirationista finantata...oare de cine?geppetto scrie:Las' că pe termen lung n-o să le meargă rău. Poate mai trimit cu ocazia asta din asistații social către patria lor mamă: Suedia.
..de evrei?
dai o cola din UK sa platesti vama
is curios daca erau treji englejii cand au votat
ca cica a doua zi cautau pe google ce inseamna Brexit 

is curios daca erau treji englejii cand au votat

Io unu stiu ca nu stiu , si nu am de unde sa stiu
, ce mama dracului o sa traiasca englezii odata consumat Brexitu , ca deocamdata nu-i consumat
Acuma , poate sa fie neagra ,sau poate sa fie alba , ca observatie , exista persoane care au prevazut criza , prea putine si lipsite de importanta , dealtfel intrau in procentaju ala normal al persoanelor care sustin un rezultat contrar vantului si mareelor , insa cand se intampla.....v-am spus io
Ca niste forumistii pescari de pe rapitori.ro ,stiu cum o sa fie cu britanicii ...uite , ii o chestie , ii drept ca sant unii , io-s forumist da nu stiu
Stiu insa o chestie ! Clara ! Fiinta umana se satura
Mai devreme sau mai tarziu se satura ! Nici un sistem , nici o dinastie , nici o regula nu rezista ! Cartile de istorie ne zic asta !
Oriunde in lume se poate schimba un sistem pentru unu mai bun , mai devreme sau mai tarziu omul o sa corupa noul sistem , asta ii asa , si atunci ii necesara schimbarea . Si nu ii doar coruptie , pur si simplu saturatie
Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample , sa vedem daca chiar se ajunge la brexit
, mai intai ...
La urma urmei , nici UE nu tre sa fie forever , cine zice ...

Acuma , poate sa fie neagra ,sau poate sa fie alba , ca observatie , exista persoane care au prevazut criza , prea putine si lipsite de importanta , dealtfel intrau in procentaju ala normal al persoanelor care sustin un rezultat contrar vantului si mareelor , insa cand se intampla.....v-am spus io

Ca niste forumistii pescari de pe rapitori.ro ,stiu cum o sa fie cu britanicii ...uite , ii o chestie , ii drept ca sant unii , io-s forumist da nu stiu

Stiu insa o chestie ! Clara ! Fiinta umana se satura

Oriunde in lume se poate schimba un sistem pentru unu mai bun , mai devreme sau mai tarziu omul o sa corupa noul sistem , asta ii asa , si atunci ii necesara schimbarea . Si nu ii doar coruptie , pur si simplu saturatie

Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample , sa vedem daca chiar se ajunge la brexit

La urma urmei , nici UE nu tre sa fie forever , cine zice ...
Interesant , dupa ce unu dintre sustinatorii brexitului , de nume Boris , Boris Johnson ,o renuntat , acuma se da la fund si mister Nigel Farage , nu mai vrea sa fie liderul partidului care a votat pentru iesire .
Asa , pe scurt , oare cum s-o simti aia care au votat sedusi de astia 2
Asa , pe scurt , oare cum s-o simti aia care au votat sedusi de astia 2

Între timp, în Germania, domnişoara asta a recunoscut într-un final că cei trei etnici germani care au tâlhărit-o pe la sfârşitul lunii ianuarie, erau de fapt 3 imigranți care au şi violat-o. Doar că n-a vrut să spună treaba asta de frică să nu incite opinia publică la rasism. Un exemplu perfect de urmat pentru toate stângistele.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... acism.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... acism.html