imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de geppetto » 24 Iun 2016, 21:59

Las' că pe termen lung n-o să le meargă rău. Poate mai trimit cu ocazia asta din asistații social către patria lor mamă: Suedia.

wdec252002
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de wdec252002 » 25 Iun 2016, 01:01

E foarte adevarat ca pe termen lung nu o sa le mearga rau ci foarte rau. O sa ramana o tara injumatatita, marginalizata economic, cu probleme sociale, cu mari conflicte intre generatii si categorii sociale etc. Un adevarat paradis. Fara apartenenta la o structura politico-economica serioasa si durabila nu se mai poate in lumea zilelor noastre.UE se va razbuna pe ei si ii va pedepsi si va face orice se poate sa ii dea exemplu pentru a le taia cheful unor alti eventuali doritori.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2016, 05:42

Aşa se zvonea şi despre alte state occidentale care au ales să le dea flit. Uite, dacă în 10 ani economia UK va dispărea din top 5 al economiilor Europei, vă dau la fiecare câte-o cola. :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Iun 2016, 13:16

geppetto scrie:Las' că pe termen lung n-o să le meargă rău. Poate mai trimit cu ocazia asta din asistații social către patria lor mamă: Suedia.
Daaaaa, clar votantul "leave" in varsta si cu studii medii fix din acest motiv a votat asa. Si-au facut ei un calcul temeinic si fundamentat, simulari, scenarii, etc si a rezultat ca pe termen lung n-o sa fie rau. Nici vorba de vot emotional, dirijat de propaganda populista (mandrii ca suntem...englezi) si conspirationista finantata...oare de cine? :roll:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Iun 2016, 13:36

mai elocvent calcul decat ce-l facut de prim ministru lor .... :lol: meseriash ...propaganda de propaganda
cand a fost referendumul pe teava o dat-o la intors :lol: dar bizonul ienglez are timp de reactie mai lung :lol:
speriat de propriul succes ..s a uschit .
aia n-au pedeapsa pentru fuga de la locul faptei? :lol:
sa vedem cine se baga la curatenie in locul lui ca la ei treaba asta, in mod traditional o fac emigrantii :lol1:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Iun 2016, 13:51

Tavi scrie:
geppetto scrie:Las' că pe termen lung n-o să le meargă rău. Poate mai trimit cu ocazia asta din asistații social către patria lor mamă: Suedia.
Daaaaa, clar votantul "leave" in varsta si cu studii medii fix din acest motiv a votat asa. Si-au facut ei un calcul temeinic si fundamentat, simulari, scenarii, etc si a rezultat ca pe termen lung n-o sa fie rau. Nici vorba de vot emotional, dirijat de propaganda populista (mandrii ca suntem...englezi) si conspirationista finantata...oare de cine? :roll:

..de evrei?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Iun 2016, 00:42

dai o cola din UK sa platesti vama :lol1:
is curios daca erau treji englejii cand au votat :lol: ca cica a doua zi cautau pe google ce inseamna Brexit :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Iul 2016, 13:08

Io unu stiu ca nu stiu , si nu am de unde sa stiu :wink: , ce mama dracului o sa traiasca englezii odata consumat Brexitu , ca deocamdata nu-i consumat :wink:

Acuma , poate sa fie neagra ,sau poate sa fie alba , ca observatie , exista persoane care au prevazut criza , prea putine si lipsite de importanta , dealtfel intrau in procentaju ala normal al persoanelor care sustin un rezultat contrar vantului si mareelor , insa cand se intampla.....v-am spus io :)

Ca niste forumistii pescari de pe rapitori.ro ,stiu cum o sa fie cu britanicii ...uite , ii o chestie , ii drept ca sant unii , io-s forumist da nu stiu :shock:

Stiu insa o chestie ! Clara ! Fiinta umana se satura :wink: Mai devreme sau mai tarziu se satura ! Nici un sistem , nici o dinastie , nici o regula nu rezista ! Cartile de istorie ne zic asta !

Oriunde in lume se poate schimba un sistem pentru unu mai bun , mai devreme sau mai tarziu omul o sa corupa noul sistem , asta ii asa , si atunci ii necesara schimbarea . Si nu ii doar coruptie , pur si simplu saturatie :wink:

Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample , sa vedem daca chiar se ajunge la brexit :wink: , mai intai ...

La urma urmei , nici UE nu tre sa fie forever , cine zice ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Iul 2016, 19:09

Interesant , dupa ce unu dintre sustinatorii brexitului , de nume Boris , Boris Johnson ,o renuntat , acuma se da la fund si mister Nigel Farage , nu mai vrea sa fie liderul partidului care a votat pentru iesire .

Asa , pe scurt , oare cum s-o simti aia care au votat sedusi de astia 2 :!:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 06 Iul 2016, 06:42

Între timp, în Germania, domnişoara asta a recunoscut într-un final că cei trei etnici germani care au tâlhărit-o pe la sfârşitul lunii ianuarie, erau de fapt 3 imigranți care au şi violat-o. Doar că n-a vrut să spună treaba asta de frică să nu incite opinia publică la rasism. Un exemplu perfect de urmat pentru toate stângistele.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... acism.html

Scrie răspuns