orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
p5ih0
- veteran

-
pt noi astia care se mai uita si la fotbal, ia ziceti mai fratilor , avem vreo sansa sa ne calificam la euro 2008 ??? sau care credeti voi ca o sa fie cele doua echipe care o sa mearga mai departe ? eu unu sunt tare sceptic in ceea ce priveste sansele noastre de a merge mai departe... avem echipa bunicica totusi nu zic ca nu , dar sa recunoastem ca adversarii nostrii din grupa sunt toti fosti/actuali campioni europeni/mondiali...

-
stelian
- utilizator constant

Dar, oare, avem vreo sansa sa participam si noi de la anu cu Dacia la Formula 1? Dar sa castigam locul unu, atat la piloti, cat si la constructori?
-
bau.bau
- utilizator constant

Clar da.In fata Olandei nu am pierdut in calificari,Franta am urmarit cateva meciuri de ale lor si vizibil nu mai sunt ce erau odata si Italia ati vazut ca s`a calificat f greu.Deci orice e posibil.Eu personal cred ca noi o sa fim campionii pt ca eliminam tot ce e puternic din faza grupelor si o sa fim asa motivati ca nu ne mai poate oprii nimeni

.La mondiale cred ca e clara situatia,Serbia 3,noi cu ceva ghinion pe 2 si Franta norocoasa pe 1.Asteptam barajul si dk trecem mai departe poate ii mai nimerim in grupe si atunci klar ii eliminam

-
bau.bau
- utilizator constant

Ah,sa rectificam...la euro suntem calificati...problema minora ar fi grupele

-
onesti
- veteran

bau.bau scrie:cred ca noi o sa fim campionii pt ca eliminam tot ce e puternic din faza grupelor si o sa fim asa motivati ca nu ne mai poate oprii nimeni
Cu o conditzie: dupa ce trecem de grupe de pe locul I SA NU NE VOPSIM TOTZI BLONZI!
-
dan popa
- senior

-
stelian
- utilizator constant

bau bau - foarte tare!
-
bau.bau
- utilizator constant

Nu se pune problema de zilele proaste ale Frantei,sunt ca si mancati

. Spre norocul nsotru s`a retras Zidane ca de altfel cred ca iar o comitea...Ne dadea numai capete in boticuri si eram cu totii accidentati

) Rusine lui.Mutu pe cand juca la Parma a fost scuipat in fata si nu a ripostat cu a facut`o prea sfintenia lui de mare jucator la cateva vbe jignitoare.
-
PREDATOR
- utilizator constant

no va fie frica ROMANIA no pica ..............c-am FRANTA ar fi mai "moale"eu zic si ITALIA nu mai e asa tare ......au mai ruginit si astia ...OLANDA .....o sa vina cu ambitie.......daca nu jucam cu tupeu nu facem nimic .......nu-mi place sa stam cu toata echipa in aparare ...............TUPEU si i-ar TUPEU ..........ORI LA BAL ORI PE ACASA..............
-
bau.bau
- utilizator constant

PREDATOR scrie:no va fie frica ROMANIA no pica ..............c-am FRANTA ar fi mai "moale"eu zic si ITALIA nu mai e asa tare ......au mai ruginit si astia ...OLANDA .....o sa vina cu ambitie.......daca nu jucam cu tupeu nu facem nimic .......nu-mi place sa stam cu toata echipa in aparare ...............TUPEU si i-ar TUPEU ..........ORI LA BAL ORI PE ACASA..............
Hai ca ai lamurit`o cu europenele,dar mondialele?E mai simplu?Acolo merge doar prima din grupa si locurile doi(cu exceptia uneia care are punctajul cel mai slab) joaca baraje inte ele.