Grupa mortii sau grupa fotbalului de inalta clasa ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- philiphito
- utilizator constant
Trist nu e faptul ca ne-a batut Bosnia,ci faptul ca nu se intrezareste nimic bun...ca joaca titulari jucatori care nu au echipa,ca avem un antrenoras slab in contrapartida cu tacsu',ca avem scandaluri non stop s.a.m.d.;eu mai am o urma de speranta...de la acei juniori care s-au calificat la Europene ,nationala Under 17,Bravo baieti! ...sper sa fie caractere tari si sa ia model pe Chivu si nu pe Mutu sau Marica.Mai asteptam vreo 5 ani.
Sa speram!
Sa speram!
- storm fish
- veteran
Corect,colegu...insa nu l-as ridica in slavi nici pe Chivu...Se cam da lovit de vreo 2 ani .Eu zic sa vedem daca joaca in echipa de club in week sau iar i se pare lui ca-l doare gambaSami scrie:eu mai am o urma de speranta...de la acei juniori care s-au calificat la Europene ,nationala Under 17,Bravo baieti! ...sper sa fie caractere tari si sa ia model pe Chivu si nu pe Mutu sau Marica.Mai asteptam vreo 5 ani.
Sa speram!

Asta micu...ca si selectioner e zero...si dupa ultimile meciuri se pare ca nici antrenor nu prea este.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- philiphito
- utilizator constant
Sami scrie:Trist nu e faptul ca ne-a batut Bosnia,ci faptul ca nu se intrezareste nimic bun...ca joaca titulari jucatori care nu au echipa,ca avem un antrenoras slab in contrapartida cu tacsu',ca avem scandaluri non stop s.a.m.d.;eu mai am o urma de speranta...de la acei juniori care s-au calificat la Europene ,nationala Under 17,Bravo baieti! ...sper sa fie caractere tari si sa ia model pe Chivu si nu pe Mutu sau Marica.Mai asteptam vreo 5 ani.
Sa speram!

BOSNIA n-am batut-o doar noi la "iarba verde""ci si ceilalti martalogi din grupa---asa ca nu-i nici o afacere!!e ca si cum n-ar exista---trist e ca ne bat si astfel de adunaturi care, de fapt ,nu ca nu conteaza in fotbal dar aproape ca nu exista-
Este ca "steaua ""lui Eminescu:"AZI O VEDEM SI NU E""dar ne-a ars asa invizibila cum e!!!
[quote="storm xxx]Corect,colegu...insa nu l-as ridica in slavi nici pe Chivu...Se cam da lovit de vreo 2 ani .Eu zic sa vedem daca joaca in echipa de club in week sau iar i se pare lui ca-l doare gamba
.
[/quote]
Da ,dar macar a avut atitudine cand a trebuit,dar nu a avut cu cine.Poate de asta i s-o fi luat si lui.Ziceam ca e bun ca exemplu pentru ca nu a participat la scandaluri...ca Mutu.
Are si Chivu momentele lui care nu ii fac cinste,dar tot nu se compara cu fitzosu' celalalt.

[/quote]
Da ,dar macar a avut atitudine cand a trebuit,dar nu a avut cu cine.Poate de asta i s-o fi luat si lui.Ziceam ca e bun ca exemplu pentru ca nu a participat la scandaluri...ca Mutu.
Are si Chivu momentele lui care nu ii fac cinste,dar tot nu se compara cu fitzosu' celalalt.
- stefanflorin
- veteran
Mai bine il dati exemplu pe Gica Popescu, ala fotbalist (cati ajung capitani la Barcelona???), restul niste manelisti machitori si drogati. Talentul si faptul ca nu apari in presa de scandal nu e suficient, mai trebuie creier si multa multa ambitie. Chivu e aproape de Gica, ca si valoare, insa parca ii lipseste ceva ( cred ca norocul).
PS: cu sau fara antrenor bun, tot rahatu praf il facem cu mentalitatea noastra.
Urasc atarnatorii!
Sincer sa fiu cand am scris l-am pus si pe Popescu langa Chivu,dar apoi am realizat ca e totusi o prapastie intre ei.Cati au fost capitanul lui Ronaldo ??stefanflorin scrie:Mai bine il dati exemplu pe Gica Popescu, ala fotbalist (cati ajung capitani la Barcelona???), restul niste manelisti machitori si drogati. Talentul si faptul ca nu apari in presa de scandal nu e suficient, mai trebuie creier si multa multa ambitie. Chivu e aproape de Gica, ca si valoare, insa parca ii lipseste ceva ( cred ca norocul).
Nu se poate asocia numele Chivu cu Popescu...ultimul a avut si are ,,altceva''.