Grupa mortii sau grupa fotbalului de inalta clasa ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

eve
junior
junior

Mesaj de eve » 29 Mar 2011, 20:50

diferenta dintre o buburuza si nationala Romaniei? buburuza are mai multe puncte......

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 29 Mar 2011, 21:46

Hai ROMANIA :lol: Am jucat satisfacator!!Cu tendinte spre dezastru :lol: !Daca eram nemtean si mergeam pe stadion,plangeam!Dupa banii dati pe bilet,normal!

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 29 Mar 2011, 23:03

AM INVINS!!!URA!!AM INVINS!!IUBIREA MEA,AM INVINS!!!!!!!
SPER CA MAINE CAND MA TREZESC SA NU FIE 3-1 PT AILALTI CA MA STRIC DE CAP!!!!!FRUMOS!!L-a salvat el Muto pe el Luce jr!!ca sa vezi soarta si meci care inca nu-ti schimba destinul!!!

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 30 Mar 2011, 06:52

Constat ca multi nu si-au pierdut interesul pentru fotbal,asa ca va dau marea veste:am batut Bosnia!!!!!!!!!La masa verde vom primi 3 puncte! De aia priveau ai nostri cu nepasare mioritica zbaterea bosniacilor pe teren, stiau ca nu conteaza cit marchezi,important e sa cistigi
.Hai Romania!!!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 30 Mar 2011, 07:47

Trist nu e faptul ca ne-a batut Bosnia,ci faptul ca nu se intrezareste nimic bun...ca joaca titulari jucatori care nu au echipa,ca avem un antrenoras slab in contrapartida cu tacsu',ca avem scandaluri non stop s.a.m.d.;eu mai am o urma de speranta...de la acei juniori care s-au calificat la Europene ,nationala Under 17,Bravo baieti! ...sper sa fie caractere tari si sa ia model pe Chivu si nu pe Mutu sau Marica.Mai asteptam vreo 5 ani.
Sa speram!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 30 Mar 2011, 08:06

Sami scrie:eu mai am o urma de speranta...de la acei juniori care s-au calificat la Europene ,nationala Under 17,Bravo baieti! ...sper sa fie caractere tari si sa ia model pe Chivu si nu pe Mutu sau Marica.Mai asteptam vreo 5 ani.
Sa speram!
Corect,colegu...insa nu l-as ridica in slavi nici pe Chivu...Se cam da lovit de vreo 2 ani .Eu zic sa vedem daca joaca in echipa de club in week sau iar i se pare lui ca-l doare gamba :wink: .
Asta micu...ca si selectioner e zero...si dupa ultimile meciuri se pare ca nici antrenor nu prea este.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 30 Mar 2011, 08:16

Sami scrie:Trist nu e faptul ca ne-a batut Bosnia,ci faptul ca nu se intrezareste nimic bun...ca joaca titulari jucatori care nu au echipa,ca avem un antrenoras slab in contrapartida cu tacsu',ca avem scandaluri non stop s.a.m.d.;eu mai am o urma de speranta...de la acei juniori care s-au calificat la Europene ,nationala Under 17,Bravo baieti! ...sper sa fie caractere tari si sa ia model pe Chivu si nu pe Mutu sau Marica.Mai asteptam vreo 5 ani.
Sa speram!
:wink: :wink: :wink: :wink: DE ACORD 100% :wink: :wink:
BOSNIA n-am batut-o doar noi la "iarba verde""ci si ceilalti martalogi din grupa---asa ca nu-i nici o afacere!!e ca si cum n-ar exista---trist e ca ne bat si astfel de adunaturi care, de fapt ,nu ca nu conteaza in fotbal dar aproape ca nu exista-
Este ca "steaua ""lui Eminescu:"AZI O VEDEM SI NU E""dar ne-a ars asa invizibila cum e!!!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 30 Mar 2011, 10:19

[quote="storm xxx]Corect,colegu...insa nu l-as ridica in slavi nici pe Chivu...Se cam da lovit de vreo 2 ani .Eu zic sa vedem daca joaca in echipa de club in week sau iar i se pare lui ca-l doare gamba :wink: .
[/quote]

Da ,dar macar a avut atitudine cand a trebuit,dar nu a avut cu cine.Poate de asta i s-o fi luat si lui.Ziceam ca e bun ca exemplu pentru ca nu a participat la scandaluri...ca Mutu.

Are si Chivu momentele lui care nu ii fac cinste,dar tot nu se compara cu fitzosu' celalalt.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Mar 2011, 11:18

Mai bine il dati exemplu pe Gica Popescu, ala fotbalist (cati ajung capitani la Barcelona???), restul niste manelisti machitori si drogati. Talentul si faptul ca nu apari in presa de scandal nu e suficient, mai trebuie creier si multa multa ambitie. Chivu e aproape de Gica, ca si valoare, insa parca ii lipseste ceva ( cred ca norocul).
PS: cu sau fara antrenor bun, tot rahatu praf il facem cu mentalitatea noastra.
Urasc atarnatorii!

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 30 Mar 2011, 13:08

stefanflorin scrie:Mai bine il dati exemplu pe Gica Popescu, ala fotbalist (cati ajung capitani la Barcelona???), restul niste manelisti machitori si drogati. Talentul si faptul ca nu apari in presa de scandal nu e suficient, mai trebuie creier si multa multa ambitie. Chivu e aproape de Gica, ca si valoare, insa parca ii lipseste ceva ( cred ca norocul).
PS: cu sau fara antrenor bun, tot rahatu praf il facem cu mentalitatea noastra.
Sincer sa fiu cand am scris l-am pus si pe Popescu langa Chivu,dar apoi am realizat ca e totusi o prapastie intre ei.Cati au fost capitanul lui Ronaldo ??
Nu se poate asocia numele Chivu cu Popescu...ultimul a avut si are ,,altceva''.

Scrie răspuns