Grupa mortii sau grupa fotbalului de inalta clasa ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 16 Dec 2007, 13:16

pt mondiale inca nu ma pronunt... :roll: cred ca depinde mult si de rezultatele de la euro ....

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 16 Dec 2007, 13:24

Nu stiu cat depinde de euro.Calificarea asta am obtinut`o in ciuda esecurilor trecute.Si pot spune ca a fost o grupa destul de dificila dar am defilat prin ea.Cum am reusit calificarea asta la euro la fel de usor o putem obtine si la mondiale pt ca avem un lot foarte tanar,pe care ne putem baza lejer inca 4ani de acum incolo. :)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 16 Dec 2007, 14:33

...de obicei,apar comentarii,declaratii de presa,din partea celor "abilitati"
-la inceput : avem sanse foarte mari,echipa s-a pregatit in mod deosebit,totul va fi OK,vom rupe gura targului ...
-pe parcurs : un mic esec,nu ne asteptam la asa o replica,sanse "matematice" mai avem,daca bat aia pe ceilalti si noi facem macar un egal,daca se accidenteaza 9 din titularii echipei adverse...
-la final :cu arbitrii din acestia de talie mondiala nu se poate juca,acolo nu a fost offside,dincolo trebuia dat 11 m,starea terenului a fost atat de proasta incat jucatorii nostri nu si-au putut etala calitatile deosebite...
-in cele din urma :tot am avut noroc,ca acum,dupa primul tur nu se inghesuie nimeni la bilete ,sa mearga acasa... :lol: :P :lol:
HAI ROMANIA :!: :!: :!:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Mar 2011, 22:19

ba frate mi-e scarba de ce fotbal practica natzionala

cum drak sa ne mai miram daca nu ajungem nicaieri,jucatorii mici ca si manelistii care gafaie de efortul depus,cu o tehnika de jok de copii,cu astia ne laudam,f.u.t.u.i christosu ei de liga de fotbal

mi-am pierdut timpu la meci,un jeg de jok,nu suntem in stare de nimik,plm de cocalari........

M............EEEEE R............AAAAA :arrow: :arrow: :arrow:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 26 Mar 2011, 22:40

Jenabil ... :!:

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 26 Mar 2011, 22:40

edâ„¢ scrie:ba frate mi-e scarba de ce fotbal practica natzionala

cum drak sa ne mai miram daca nu ajungem nicaieri,jucatorii mici ca si manelistii care gafaie de efortul depus,cu o tehnika de jok de copii,cu astia ne laudam,f.u.t.u.i christosu ei de liga de fotbal

mi-am pierdut timpu la meci,un jeg de jok,nu suntem in stare de nimik,plm de cocalari........

Nu mai fi pesimist, ne vom califica de Paste !!!
elev pescar

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 26 Mar 2011, 22:55

Cercelul lui ala mic...muc cel mic..a stralucit insa la finalul meciului.
ropotan :lol: :lol: :lol:
florescu :lol: :lol:
alexa :lol:
10-0 la cornere
9-2 suturi la poarta
70-30 posesie gazde
cel mic...muc cel mic...alias "cercelus" declara dupa meci:"Daca nu luam cele doua goluri din faza fixa...altul era rezultatul" :shock:...Vericule..ne bateau aia si in 7 oameni la ce mijlocasi centrali ai pus tu in teren.
Eu nu l-as demite...oricum e compromisa calificarea,l-as lasa sa se faca definitiv de kkt.
Pariu ca joaca cu Zicu la Piatra-Neamt din primul minut...pariu pe cel mai prinzator vobler al meu :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Mar 2011, 22:59

bau.bau scrie:
edâ„¢ scrie:ba frate mi-e scarba de ce fotbal practica natzionala

Nu mai fi pesimist, ne vom califica de Paste !!!
ce pesimist,nu cred in calificare,imi doream o schimbare a jokului,o schimbare care o astept de mult,poate astia mici sa se fi nascut cu acea dorintza de invingator,de lupta, ca ce e de catziva ani incoace nici macar teatru nu se poate numi,zici ca is pacalici ca si fernando

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Mar 2011, 23:07

suntem de 2 bani, jucatori prea putini pe teren si cu un antrenor care nu isi merita numele ...

ce naiba, nu suntem in stare sa scoatem niste jucatori si sa le punem un antrenor adevarat nu un fraier?

sper sa isi dea demisia lucescu ala ca sa scapam de el, ocazie cu care poate poate vine un antrenor mai OK si care va avea timp sa incerce ceva pentru calificarile urmatoare ...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Romania
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 27 Mar 2011, 02:22

ce calificari?nu va iutati la alte campionate??ce valori?
n-ai cum sa faci bici si sa pocnesti din ce ai acum!!putea "feisin"asta cu palton sau pardesiu sa fie si scamator ca tot nu-i iesea----cum sa scoti porumbei albi cand tu ai pitigoi in trusou?

Scrie răspuns