Gripa....

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Oct 2005, 00:59

bogdank scrie:CAM asa. CAM-ul consta in faptul ca virusul gripei aviare se poate transmite la om (vezi cazurile de deces din Ungaria, de la abatorul de pasari), dar NU SE TRANSMITE DE LA OM LA OM . Deocamdata - speram cu totii. Teama (si masurile de prevenire aici bat) e sa nu se combine cu virusul gripal uman. De aceea e recomandata vaccinarea antigripala "obisnuita".
Asta am aflat si eu Bogdank, ca pericolul gripei aviare apare doar atunci cand
cel care contacteaza virusul H5N1 are si el gripa obisnuita.Pot aparea mutatii ale virusului si acesta este greu de tratat intr-o prima faza.In rest , H5N1 e un virus slab care moare, contactat de om in 24 de ore!
Cei care au murit prin asia lucrau la avicole si erau si bolnavi de gripa.In plus sistemul lor sanitar e si mai prost ca al nostru.
Nu sunt de specialitate ,daca gresesc corectati-ma.

Isteria provocata de la televiziuni si neinformarea corecta a oamenilor....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
'aceasta lehamite' !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 30 Oct 2005, 02:23

H5N1.....H5N1....vedetzi ce "putere" are media....daca va intreba cineva asta vara ce este H5N1 ce siatzi despre asta?....probabil ne intrebam daca nu este vreun element din tabloul lui mendeleev....... :lol: ...sa ne fie clar ca orice fel de societate de media traieste mai bine sau mai rau tocmai prin felul cum isi vinde "produsul" :lol: ....poate mai sunt shi oameni care cred ca media este vreo societate de binefacere care militeaza pentru binele omului ........ :lol: uitatzi-va la carcotasi sa va treaca de corectitudinea shi profesionalismul informarii din media TV......media este plina de analisti care se "pricep" la toate ..in materie de dezinformare imi vine in minte episodul cu falsa eliberare a ziaristilor din irac :lol: sau ca sa fiu pe tema unele articole din revistele despre pescuit care sunt clar facute ca sa vanda un anumit produs sau seviciu....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

gabryell
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gabryell » 22 Ian 2006, 09:49

... cica RAV-ul o scos un antivirus bun, are si firewall - o sperietoare de ciori - usor de instalat langa cort . Da io cred ca H5N1 e VAR ... adica Virus Anti Rumanian .
... in ceea ce ma priveste n-am spaime, cucuveaua n-a cantat de mult pe la noi, cred ca a mierlit-o cu mierla cu tot, amandoua tot cu H5N1. Dar cand vad o pasarica, o tai de-or intrat prietenii la banuiala.
... cat despre gippa aviara ... gippa, apropo, daca ai ratato de data asta, pastreaza cornitele shi aripioarele, ca cica H5N3 e in faza de laborator, iar H5N2 este pregatit de lansarea pe piata, shi e supranumit VAP (Virus Anti Pescarian ), se distribuie gratuit, antidotul - PAV - fiind ceva mai scump, dar merita ca se da bonus o luna spitalizare, shi inca vreo doua de izolare totala ( 10 metri distanta, dupa regulament )
...

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 22 Ian 2006, 11:39

Aveti grija sa nu contactati gripa aviara ca va moare cocoselul! :D :D
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

noname
veteran
veteran

mda

Mesaj de noname » 22 Ian 2006, 11:57

mda :|

Scrie răspuns