orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
musKloiu
- veteran

H5N1.....H5N1....vedetzi ce "putere" are media....daca va intreba cineva asta vara ce este H5N1 ce siatzi despre asta?....probabil ne intrebam daca nu este vreun element din tabloul lui mendeleev.......

...sa ne fie clar ca orice fel de societate de media traieste mai bine sau mai rau tocmai prin felul cum isi vinde "produsul"

....poate mai sunt shi oameni care cred ca media este vreo societate de binefacere care militeaza pentru binele omului ........

uitatzi-va la carcotasi sa va treaca de corectitudinea shi profesionalismul informarii din media TV......media este plina de analisti care se "pricep" la toate ..in materie de dezinformare imi vine in minte episodul cu falsa eliberare a ziaristilor din irac

sau ca sa fiu pe tema unele articole din revistele despre pescuit care sunt clar facute ca sa vanda un anumit produs sau seviciu....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
gabryell
- utilizator nou

... cica RAV-ul o scos un antivirus bun, are si firewall - o sperietoare de ciori - usor de instalat langa cort . Da io cred ca H5N1 e VAR ... adica Virus Anti Rumanian .
... in ceea ce ma priveste n-am spaime, cucuveaua n-a cantat de mult pe la noi, cred ca a mierlit-o cu mierla cu tot, amandoua tot cu H5N1. Dar cand vad o pasarica, o tai de-or intrat prietenii la banuiala.
... cat despre gippa aviara ... gippa, apropo, daca ai ratato de data asta, pastreaza cornitele shi aripioarele, ca cica H5N3 e in faza de laborator, iar H5N2 este pregatit de lansarea pe piata, shi e supranumit VAP (Virus Anti Pescarian ), se distribuie gratuit, antidotul - PAV - fiind ceva mai scump, dar merita ca se da bonus o luna spitalizare, shi inca vreo doua de izolare totala ( 10 metri distanta, dupa regulament )
...
-
Jonin
- veteran

-
Aveti grija sa nu contactati gripa aviara ca va moare cocoselul!

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
noname
- veteran

-
mda