Cam asa trebe sa faci si nu uita dupa ce te bagi sub patura , trebe neparat sa arzi pasarica ....altfel nu scapi de gripa
Gripa....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
adrian frunza
- veteran

salut costica .treci pe salau ,ca asta nu are muci.
si deschide un topic "testamente ,coroane ,locuri de veci, la pescarii de spinning" ca vad ca forumul bataie de aviara,eu ma grabesc sa-mi torn niste jiguri.daca prinzi niste contracte pre-mortuare vreau procent ,ca eu am fost cu idea si tu cu logistica .
si deschide un topic "testamente ,coroane ,locuri de veci, la pescarii de spinning" ca vad ca forumul bataie de aviara,eu ma grabesc sa-mi torn niste jiguri.daca prinzi niste contracte pre-mortuare vreau procent ,ca eu am fost cu idea si tu cu logistica .
walleye
-
stoica stefan
- senior

mai baieti nu vreau sa va sperii dar miercuri la un curs de virusologie am aflat(tras de limba)ca virusul se transmite si prin aer.si mai cica n-are nevoie de nici o mutatie pt a"ataca"omul.cica daca "bate vantul intr-o dunga o........merlim".sa speram ca n-o sa fie probleme,sa mai apucam sa bibanim,sa stiucarim si orice altceva mai tine de noi pescarii.doamne-ajuta 
Metoda de prevenire-nu pui mana!Paul scrie:Mda... poate apucam...
Discutia asta mi-a adus aminte de ceva:
Culmea imbolnavirii: Sa pui mâna la PASARICA si sa faci GRIPA AVIARA
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
ddd
dc nu pui mana te imbolnavesti si mai tare 
E clar! S-a confirmat ca am fost invadati de gripa pasareasca, asa ca fratilor, grabiti-va sa urmati sfatul celor ce ne pastoresc: ARDETI CAT MAI MULTE PASARICI PENTRU A EVITA IMBOLNAVIREA
O gasca de la Cluj avem programata o partida de o saptamana in Delta, incepan cu 25 luna asta, asa ca sper ca pana la data respectiva sa fie arse toate pasaricile, ca sa avem o partida lipsita de riscuri
O gasca de la Cluj avem programata o partida de o saptamana in Delta, incepan cu 25 luna asta, asa ca sper ca pana la data respectiva sa fie arse toate pasaricile, ca sa avem o partida lipsita de riscuri
hyyg
cat e "kilu"? de acolo nema arsum...