Gastronomie si alte dichisuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D2O
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 177
Membru din: 23 Feb 2012, 22:24

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de D2O » 19 Iul 2019, 19:05

am reusit sa realizez reteta pensionarului ,dacă pestele nu este foarte proaspăt,sunt probleme. la prima încercare am stricat tot cu ardeiul foarte iute si am aruncat cele două borcane cu fileuri .acum am facut reteta cu hamsii, cam chin,dar ,in final bune.

SF
veteran
veteran
Mesaje: 3530
Membru din: 31 Mar 2005, 22:54

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de SF » 24 Iul 2019, 20:24

marcel gheorghita scrie:
06 Mar 2019, 11:18
Stie cineva cum se poate marina/conserva obletele - pe modelul ansoa...?
Din pacate nu-i posibil , nu se poate , absolut !Is doua clase mult diferite de peste in cea ce priveste grasimile , mai bine zis enzimele care fac maturarea , nici vorba .

Daca nu ma insel , is vreo doua specii din care poti sa faci anchoua , restu is glume , din pacate , de la an la an , apar tot felu de ....aparitiii ... sa le zicem .
Ca sa ai o idee , kilu ajunge la vreo 80 de euro . minim , in Franta sau Germania poate trece de pretu asta .

Sa incerci ceva din oblete , buna idee , insa nicicum anchoua :wink:

pikeman
veteran
veteran
Mesaje: 3914
Membru din: 28 Ian 2006, 23:27
Localitate: Brasov
Contact:

Re: Gastronomie si alte dichisuri

Mesaj de pikeman » 25 Iul 2019, 09:59

poi faci ceva diluat, iei din speciile alea doua juma de kil si bagi oblete printre :lol1: :lol: iesi mai ieftin :headbash:

Scrie răspuns