Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
"deltaic" e singurul om care "merge" in balta dupa deviza "in barca mea nu se retine peste".adrian99 scrie:baieti,pescuitul(sportiv si industrial)al sturionilor este intrezis inca din 2006...iar aici discutati despre retete de strurion salbatic... :roll:c
si la scoici nu pui vin??? sau n-am inteles io?deltaic scrie:>>> La multi ani , dragilor !
>2 kg midii cu cochilia curatata bine (eu am o perie de sarma) . Intr-o tigaie arunc cativa catei de usturoi taiati grosier care vor fi caliti impreuna cu un ardei iute tocat , in ulei de masline . Adaug midiile si piper rasnit proaspat , un praf de sare si astept sa se deschida scoicile . Adaug 2 conserve de rosii cuburi , sare si mai las tigaia pe foc circa 10 minute acoperita si vreo 5 fara capac . Ca tot am adus acasa niste Feteasca Regala de Valea Calugareasca , seaca dar plina de personalitate , “sacrific “ o sticla .
Salut stimabile ! Cam rar pe la noi ...Adi G scrie:si la scoici nu pui vin??? sau n-am inteles io?
La multi ani tuturor confratilor!D2O scrie:la multi ani !ca tot veni vorba. vreau sa lamuresc problema uleiului de masline ,cica ala extra virgin nu se foloseste la prajit , se foloseste numai la salate. la temperaturi mari devine destul de nociv, ati auzit ceva referitor la problema ?