GABI BABANU SI EDUARD KOVACS OAMENII DE LA VALEA ARGOVEI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 27 Iul 2007, 14:28

Daca vbm despre lucruri murdare care le fac "niste unii"asta nu inseamna ca suntem turnatori ,vreau sa se stie adevarul despre unii care se dau ce a ce nu sint :)

bogdan72_coco
junior
junior

Mesaj de bogdan72_coco » 27 Iul 2007, 19:25

[quote="PREDATOR"] de fapt ce nu iti comvine gigele prietene!

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 28 Iul 2007, 07:12

COCOLINO te deranjeaza ca discutam despre GABI SI EDI ? :lol: .Te deranjeaza adevarul ? :oops: Sau vrei sa revii la" meseria" de paznic si nu stii cum sa faci :idea: .

tarabostes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tarabostes » 01 Aug 2007, 12:27

domne, ai dreptate: am si io o balta, populata cu hamsie de vara a doua si guvizi de vara a treia si-au venit haiducii aia doi si au scos tot! ba la twister, da' sa vezi ce-o ia hamsia pe vobler, numa' Edi stie cum!!!! 8)

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 01 Aug 2007, 19:14

Ca o curiozitate si sa nu fac vreo confuzie,stie cineva cam pe unde sta Gabi Babanu .

Numai bine...

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 01 Aug 2007, 23:18

Nu faci nici o confuzie sta exact unde stii tu .Numai bine ..... :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 02 Aug 2007, 00:11

l-am vazut pe gabi asta in actiune, in urma cu vreo 3 ani la branesti 4 la copca..., unde paznicii bagasera vreo 50 de pripoane si gabi care pescuia la vreo 400m departare a strigat la paznici " ba nu-i lasa pe aia sa dea la dandineta", "aia" eram noi (3 pescari) si prindeam salau.
a trebuit sa plecam; gabi erijandu-se intr-un fel de c_i principal acolo pe garla.
stiu ca am simtit o ura vie pentru astfel de personaj.

pescuiesc ( mai bine spus am pescuit) de multi ani , vreo 12 cred pe valea argovei -frasinet. de multe ori cu barca.
stiu sigur cate barci erau in urma cu 3-4 ani pe balta, si ce se intampla acum.
nu va tine mult si frenezia asta cu valea argovei; vorbeam cu un prieten de-al meu ca daca se va intampla ca la gostilele adica sa se rareasca pestele...ar fi mai bine
s-ar face o mare diferenta intre pescari.
am fost ultima oara pe V.A. pe 11 mai. urmatoarea iesire va fi undeva in noiembrie cand va fi vant turbat, ploaie, conditii cu adevarat imputite...sa stiu ca voi pescui linistit... fara controale...ca , doar n-oi prinde pe asa vreme, nu?

asa ca le urez privatilor spor la distrus! lasati 3 salai in balta; am incredere ca eu voi prinde unul.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 02 Aug 2007, 10:24

Este adevarat ce spui ,se credea principal pt ca venea si cumpara pestele care il prindeau paznicii si nu suporta sa vada ca vin si alti pescari si prind peste ,iarna spunea sa nu mai lase pe nimeni sa dea la dandineta sa poata sa dea el la ancora cu pluta la somn si fitofag i-ar in restul anului mai ales primavara si toamna spunea ca toti pescarii care dau la twister dau la fiofag sa nu mai lase pe nimeni sa pescuiasca la twister sa poata sa pescuiasca linistit la japca .Acum nu mai poate sa faca ce vrea pt ca Branesti 4 a fost loata de DAN BUGATI care i-a interzis sa mai pescuiasca pe Branesti 4 dupa ce la prins cu 2 fitoagi prinsi la ancora la gheata.
Tot cam asa se intampla si pe VALEA ARGOVEI in momentul de fata. :roll:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 02 Aug 2007, 10:52

sunt sigur ca oamenii aceia nu sunt niste "usi de biserica!"

insa, personal, sa dea dracu sa vad pe vreunul ca zice ceva de genul "nu mai da la peste aici" fara sa imi arate si mie ca e paznic sau proprietar, (in general, ii stiu si pe unii si pe altii), ca iese cu scantei, eu in general "nu dau primul", dar nici bataia lor dde joc nu sunt.

sa controleze, neica, ca daca esti baiat bun, iesi intotdeauna la liman!

paznicii de pe V.A. sunt ultra civilzati, tot respectul, si atata timp cat platesti, nu e problema.

asa ca...las sa controleze! prietenii stiu de ce!

:lol: :evil:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

tarabostes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tarabostes » 02 Aug 2007, 12:48

din ce scrieti voi pe-aici se citeste o mare frustrare: nu mai puteti bracona ca pe vremuri sau care este problema voastra? chiar nu inteleg care e problema voastra cu Edi si Gabi, nu mai puteti fura din cauza lor sau ce? duceti-va oameni buni la pescuit, platiti taxa, pescuiti si asta e. Iar dak nu va konvine regula baltii, mai aveti altele 100 in jur, nu e obligatoriu sa pescuiti cu totii intr-un lighean si sa va tot uitati in sakosa altuia. Mi-e sila cand vad in ce tara de kkt traiesc....

Închis