GABI BABANU SI EDUARD KOVACS OAMENII DE LA VALEA ARGOVEI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 02 Aug 2007, 13:12

TARABOSTES bine ai venit !?!?, 8) nu mai fi suparat ca vbm despre Gabi si Edi si nu-ti mai fie sila de tara in care traiesti ci de unii oameni care traiesc :shock:in ia .Eu nu pescuiesc cu plase de guta ,nu curentez pestele ,platesc taxa pe unde merg la pescuit si vreau sa pescuiesc linistit nu sa fiu deranjat de oameni de genu GABI @EDI .Frustati :oops: sunt cei care credeau ca nu o sa se spuna nimic despre acesti "oameni de bine" :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 02 Aug 2007, 15:58

era o vorba :

FRUMOASA TZARA AVEM, PACAT A E POPULATA!daca cumva cineva se referea la mine ca as fi frustrat, tre sa citeasca mai bine! :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

tarabostes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tarabostes » 03 Aug 2007, 12:57

Domnilor, stimat auditoriu,

Existenta - ca si metaexistenta pre si post kantiana (ca si concept) are la baza un element definitoriu: noutatea. Elementul fundamental al celui de-al doilea component al noutatii : Posibilitatea experientei este o reconstructie teoretica a Criticii ratiunii pure, adica o reconstructie care nu trebuie confundata cu reconstructia istorica (cum este cea efectuata de H. Vaihinger), ori cu cea logica (cum este cea a lui Tonelli). Reconstructia teoretica isi propune sa scoata in evidenta tipul de teorie reprezentat de Critica ratiunii pure, numit teorie-de-tip-Kant. Principiul conditiei de posibilitate, ca teorema fundamentala a Criticii, are rolul de a solidariza actiunea elementelor structurii, motiv pentru care este prezent atit la nivelul Analiticii categoriilor, cit si al Analiticii principiilor. Interpretata structural, teorema fundamentala a Criticii permite intelegerea conditiilor de posibilitate nu in sensul logic obisnuit (de exemplu, pe baza relatiei de consecinta logica), ci intr-un sens oferit de metateoria structurala, ca matrice determinativa.

Din aceasta noua perspectiva, cred ca sunteti de acord, vizualizarea in ansamblu si in amanunt a actiunii si reactiunii lui Edi, pe alocuri si a lui Gabi, in intelegerea metastructurii determinative, capata dar si respinge in acelasi timp jocul ancorei implicite si a twisterului pitagorian....

Acum cred ca m-am facut clar :roll:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 03 Aug 2007, 13:06

naspa
near the beer

PREDATOR
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PREDATOR » 03 Aug 2007, 15:52

tarabostes scrie:Domnilor, stimat auditoriu,

Existenta - ca si metaexistenta pre si post kantiana (ca si concept) are la baza un element definitoriu: noutatea. Elementul fundamental al celui de-al doilea component al noutatii : Posibilitatea experientei este o reconstructie teoretica a Criticii ratiunii pure, adica o reconstructie care nu trebuie confundata cu reconstructia istorica (cum este cea efectuata de H. Vaihinger), ori cu cea logica (cum este cea a lui Tonelli). Reconstructia teoretica isi propune sa scoata in evidenta tipul de teorie reprezentat de Critica ratiunii pure, numit teorie-de-tip-Kant. Principiul conditiei de posibilitate, ca teorema fundamentala a Criticii, are rolul de a solidariza actiunea elementelor structurii, motiv pentru care este prezent atit la nivelul Analiticii categoriilor, cit si al Analiticii principiilor. Interpretata structural, teorema fundamentala a Criticii permite intelegerea conditiilor de posibilitate nu in sensul logic obisnuit (de exemplu, pe baza relatiei de consecinta logica), ci intr-un sens oferit de metateoria structurala, ca matrice determinativa.

Din aceasta noua perspectiva, cred ca sunteti de acord, vizualizarea in ansamblu si in amanunt a actiunii si reactiunii lui Edi, pe alocuri si a lui Gabi, in intelegerea metastructurii determinative, capata dar si respinge in acelasi timp jocul ancorei implicite si a twisterului pitagorian....

PREDATOR-TARABOSTES te-a prins canicula pe balta? :shock:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 03 Aug 2007, 16:09

tarabostes scrie:Domnilor, stimat auditoriu,

Foarte clar! :shock: :shock: :shock:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 03 Aug 2007, 19:54

domnu tarabostes,

citesc si ma minunez!

da oare cum e cu PLUTA?

adica nu cu ancora cu pluta; ci : Dvs cumva cu pluta? :lol: :lol: :lol:

:twisted:

tarabostes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tarabostes » 03 Aug 2007, 20:36

incercam sa va arat cat de ridicoli sunteti - nu mai aveti subiect de barfa si drenat bila si cautati ceva nou. Am reusit sa demonstrez ca megacuplul predat-or si compania este jalnic si doritor de bagator in seama - despre handicapul vostru in folosirea "limbii"romane - ca la golf (dak stiti ce-i aia) + 45 - adik nu aveti ce cauta pe teren fara insotitor, asa sper ca se intampla si pe balta, pentru siguranta celorlalti pescari... :twisted:[/img]

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 03 Aug 2007, 20:45

banuiesc ca nu te referi la toti, si in speta la mine...
am un citat din ala filozofidc transpus in HALIEUTIC, de ti se inhcurca neuronii!
asta, daca e cazul...dar cred ca nu.

ideea era ca nimanui nu-i place sa fie f...t pe lac cu " ia sa vad" de mai mult de 1 data pe zi, ca devine enervant.

ca sa nu mai zic ca pretul e pe masura lacului (lac mare, peste mare, pret... :lol: ) si daca il platesti, in majoritatea cazurilor "e placerea mare" :wink: :lol: :twisted: , ca de luat acas...e cam mult sub masura de bun-simt! :evil:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Aug 2007, 21:38

draga domnule tarabostes, noi comatii nu ne ridicam la pretentiile dumneavoastra nobile si nu avem haru de a intelege cuvintele dvs alese...ceea ce nu intelegeti este aceasta lupta asupra nobilimii parvenite (din care speram ca nu aveti a face parte :lol: ) care ocupa apele noastre candva apartinand oamenilor de rand si cer biruri pentru intrebuintarea lor, si mai pe deasupra la toate isi aroga dreptu de a goni oamenii profesionisti de pe mosia lor, pe motiv ca le prind pestele care avea loc in plasa....tot in acest sens vreau sa fa zic ca nu faci decat sa va aratat caracterul nobil-parvenit ( din care speram ca nu faceti parte :lol: )care se simte lezat cat oamenii marunti au indrazneala sa aibe ceva de spus

Închis