Fraude & Smenuri

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 17 Noi 2010, 14:10

PROMOTERITELE.

Actioneaza in general in parcare la Carefour sau alt hipermarket mare. Sunt 2 tinere foarte sexy imbracate in promoterite. Te agata cand iesi cu cosul de cumparaturi si iti spun ca li s-a stricat masina si te intreaba daca nu le poti duce pana la un alt Carefour unde sunt colegele lor. Barbatii in general nu prea pot refuza. Cand le iei in masina, se aseaza pe bancheta din spate. In timp ce tu esti atent la drum, ele incep sa se sarute, isi scot sanii din sutien, una trece pe scaunul din fata si incepe sa iti faca sex oral si cealalta iti fura portofelu....
Carrefour ferea! Da nu-i periculos? Eu numai la drum n-as mai fi atent ... :oops:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Noi 2010, 14:23

Armand scrie:Baieti...afacerile in retea(Network business) gen Avon, Oriflame, Emway, etc... nu sunt inselatorii in adevaratul sens al cuvantului. Ei vand produse "Neconventionale" intr-o metoda mai "neconventionala". In rest liberul arbitru este la loc de cinste si fiecare este stapanul deciziilor proprii.
Prin ascunderea adevarului despre sursa si suma banilor celor care se dau drept "varfuri" si spalarea pe creier organizata "de motivare", taxarea cu taraita pe excursii, pe accesul la "spectacole" live asemenea alora cu "vindecatori" "afacerea" in retea are tot dreptul de a fi numita frauda. Prin prescrierea si vanzarea de catre medici "afaceristi in retea" a unor produse nedovedite ca fiind eficace in prevenirea/ combaterea unor boli acestia se fac vinovati de frauda. 8)

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 17 Noi 2010, 14:58

Spalarea pe creier si trainingurile motivationale sunt specifice oricarei multinationale...nu doar afacerilor in retea.

Dar sa nu stricam topicul... :wink:

Sa revenim la shmenurile noastre:

CAMATARIA

Tu esti disperat ca n-ai bani. Te duci la camatarul tau preferat si ii spui ca ai nevoie de bani. Ala iti spune ca iti da banii da tre sa pui un gaj si tre sa ii aduci inapoi FIX pe data de XX.XX.XXXX. Tu iei banu, iti rezolvi problema, te pui pe picioare...si cand sa-i dai banu inapoi nu reusesti sa dai de el. Nu e acasa, nu raspunde la telefon ...NU MAI E !!!

3 zile mai tarziu iti suna telefonu "Ce faci frate...asa ne-a fost intelegerea?!"

Si pierzi gaju si pe deasupra tre sa ii mai dai si alti bani ca si PENALIZARE
Spining....Prea bun ca sa fie light...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 17 Noi 2010, 16:57

@armand

in care carrefour? cu toate ca mi-e frica ca daca le las sa-mi fure un portofek gol, ma dau ele in judecata pt inselatorie :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Noi 2010, 18:07

Armand scrie:Baieti...afacerile in retea(Network business) gen Avon, Oriflame, Emway, etc... nu sunt inselatorii in adevaratul sens al cuvantului. Ei vand produse "Neconventionale" intr-o metoda mai "neconventionala". In rest liberul arbitru este la loc de cinste si fiecare este stapanul deciziilor proprii.........................
Avonul vinde produse intermediul unor persoane ca capata un comision din vanzari.
cam acelasi lucru se intampla si pe la Oriflame, numai ca aici esti conditionat(a) de niste targeturi si alte bazaconii obligatorii
cu Emway insa este alta branza, asta este chiar un Network business, care defapt nu este nimic altceva decat un "joc piramidal", o noua escrocherie tip Ponzi transpusa in mediul economic si spoita putin la suprafata sa para ceva real palpabil si legal, defapt nu este altceva decat un smen la scara mare.

afacerea cu Promoteritele din cate stiu este cat se poate de reala
(ma oftic ca nu avem Car4 in Valcea) :lol:

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 25 Noi 2010, 14:58

Stie cineva amanunte legate de LYONESS?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Noi 2010, 15:45

Fiind MLM exista sanse sa fie o piramida.

Acum depinde ce promite si la ce te astepti... Ca regula generala "Daca pare prea frumos sa fie adevarat probabil ca nu este" .

De asta daca ma f#*e cineva la cap cu reclama unui produs/serviciu sau promisiuni despre cat am eu de castigat cu efort minim zic pas. Unde s-au dus zilele alea in care te oprea lumea pe strada sa-ti umple buzunarele de bani?... A, stai.. s-ar putea sa nu se fi intamplat niciodata...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Noi 2010, 15:57

"vindecatori, popi, vrajitoare"

Magie alba-neagra, servicii imaginare. Interesant e ca nu accepta bani imaginari...

Paranormalul in actiune:

http://www.youtube.com/watch?v=q7BQKu0Y ... re=related

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2010, 16:00

"Spalati-va pe dinti si cistigati bani....." :lol: :lol: Va suna cunoscut??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 25 Noi 2010, 16:08

mariuscalin85
Notă: 5
Vizitează profil

mesaj 23rd July 2008, 12:17

Mesaj #39

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 23-July 08
ID membru: 351 382

Liviu deja oamenii nu mai au ce comenta , in concluzie Lyoness a luat mare amploare si se duce tare, vad ca deja sunt 33.000 de clienti in Romania.

Eu sunt inscris , acuma fiecare cu decizia lui, poate sa profite sau nu, nu poti decat sa informezi oamenii de aceasta oportunitate, si cine este deschis la mai mult face mai mult, mancare oricum cumperi, haine si benzina la fel

Eu zic sa profitati cat mai repede pana incepe campania publicitara din toamna la TV, Radio, ziare, etc.. ca si client si nu numai, acum se cauta colaboratori pentru Business Team!"
Asta scria cineva in 2008 pe forumul softpedia. Si acelasi text l-am auzit si eu cu cateva zile in urma. De aceea am intrebat ca poate stiti mai multe despre detaliile afacerii-teapa?!

Scrie răspuns