Stie, stie, dar ale drq ies de somn... Nah, si io vorbesc incet da' se aude tare! dibaci mesteru' da' are degetzele carnoase; la vioara ai incercat?Tavi scrie:Gigi, boblere de clean stii sa faci?
"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
- semlecangheorghe
- veteran
Va rog zice-tii lu' asta ca (virgula),cinta fals ca magarul strins de ooo..
Si n-are nici haz...
De substanta ,...nu mai vorbesc..
Si n-are nici haz...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Tavi scrie:Gigi, boblere de clean stii sa faci?
Pe bune Gigi, ai facut pana acum si de clean ? Sau cleanul nu e peste ?
Da dom'le! Uite, io nici nu rad de poantele mele... pe cand mata'... pai cin' se pune cu matale? poate doar matale... ia mai zi ceva nostim! si dup-aia ceva penibil, poate reusim sa vedem diferenta!semlecangheorghe scrie:Va rog zice-tii lu' asta ca (virgula),cinta fals ca magarul strins de ooo..
Si n-are nici haz...
As prefera sa-mi raspunzi serios, pe mine doar atunci ma faci sa zambesc. Cu glumele nu-ti iese...semlecangheorghe scrie:Depinde cum intrebi,serios sau la misto ca sa stiu cum sa-ti raspund..

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Ce va mai place spiritzul....dar cand e numa sifon in pahar
Ce naiba diluati asa esenta topicului?!Astea vreti voi sa ziceti ca is discutii pt ultimul nivel...parca m-am intors in timp la gradinita.
Hai ca va las...

Hai ca va las...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Frumos joc de-a " Care nu se ride mai tare la gluma celuilalt" ....

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Gigi, pana acum nu credeam pe nimeni cand imi zicea ca esti retard mintal. M-am tot abtinut sa iti zc.....dar sa fiu al dreacu de nu au dreptate....tu zici ca razi ca dai la caterinca, dar defapt esti retard big time omule.
Are dreptate Adelin....ai fotut topicu cu glumele tale si impresile de mistocar. Plm....I m out!
Are dreptate Adelin....ai fotut topicu cu glumele tale si impresile de mistocar. Plm....I m out!
- semlecangheorghe
- veteran
Hell o cedat primu'..
Poi se poate ..MUSKA13..sa trimeteti copchii in primele rinduri??
Saracutu'...iel ii foarte intelijent,sociabil si are simtul umorului superdezvoltat...atita doar sa nu fie el sau wadersii lui kustom,subiectul..Valabil si pentru restul..
Ajunsi in acest punct ,se vede de la o posta,..ba ce zic de 10 cvartale distanta,nivelul superior la care au ajuns unii in fly...
So...fly ultimul nivel..
P.S.As vara ,cind era canicula si nu mai merea nimic,am facut citeva iesiri cu u-l,la clean,si al naibii tot salaul mi-a intrat..
Poi se poate ..MUSKA13..sa trimeteti copchii in primele rinduri??
Asa,asa,iexerseaza asana aia cu apa rece in wadersi..te va ajuta pe cararea ingusta ce duce la iluminarea spirituala,unde 'atinerea' este unul dintre fructele care cresc pe marginea ei..M-am tot abtinut sa iti zc

Saracutu'...iel ii foarte intelijent,sociabil si are simtul umorului superdezvoltat...atita doar sa nu fie el sau wadersii lui kustom,subiectul..Valabil si pentru restul..
Ajunsi in acest punct ,se vede de la o posta,..ba ce zic de 10 cvartale distanta,nivelul superior la care au ajuns unii in fly...
So...fly ultimul nivel..

P.S.As vara ,cind era canicula si nu mai merea nimic,am facut citeva iesiri cu u-l,la clean,si al naibii tot salaul mi-a intrat..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Tu nu iti poti imagina ce trairi iti da cleanul cand intra la fly. Dupa cateva driluri te incarci cu atat de mult zen incat simti nevoia sa te asezi undeva jos...

Incearca si o sa vezi... Asta e ultimul nivel bre, cocalarilor, nu ce faceti voi pe acolo prin spinning !

Incearca si o sa vezi... Asta e ultimul nivel bre, cocalarilor, nu ce faceti voi pe acolo prin spinning !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.