"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Sigur nu te duci cu pluta?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Brady a zis
Las-o tu..vitejii tai colegi di club au nevoie de ..'orchestra'...singuri nu poa sa cinte??Au vocile cam pitigaite,nus,cred ia tras raceala la oooo,prin wadersi..
jiji ... laso moarta... , cinti fals !
regrupeazate...
i-ati avint ... , elan din bucatarie si vino cu viteza ... p´orma...
Las-o tu..vitejii tai colegi di club au nevoie de ..'orchestra'...singuri nu poa sa cinte??Au vocile cam pitigaite,nus,cred ia tras raceala la oooo,prin wadersi..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
N-are! Nici n-are nevoie, pen'ca are woblersi! N-ai vazut? Shemleh-Khan a mesterit atatea scule d-alea de ferfenitzat branhiile la pesti, ca nu mai are ce face cu ele... asa ca le da de suflet... premii la concursuri! Asa ca ocupantii primelor locuri se impiedica de inca un lemn cand cauta prin trusa ceva cu care sa si prinda...bradypus scrie:mey... tu ai wadersi ?
- semlecangheorghe
- veteran
N-am cum ,tu si cu Hell,a-ti ocupat toate locurile..Tavi scrie:Sigur nu te duci cu pluta?

Apropo...nu ne ,mai impartasesti din vasta ta iexperienta in pescuitul somnului??Hai ca ieri ,te-am citi cusufletul la gura.mirindu-ma intr-una cite le stii..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
tavistan scrie:N-are! Nici n-are nevoie, pen'ca are woblersi! N-ai vazut? Shemleh-Khan a mesterit atatea scule d-alea de ferfenitzat branhiile la pesti, ca nu mai are ce face cu ele... asa ca le da de suflet... premii la concursuri! Asa ca ocupantii primelor locuri se impiedica de inca un lemn cand cauta prin trusa ceva cu care sa si prinda...bradypus scrie:mey... tu ai wadersi ?
Te-ai trezit si tu maichii??No bine,sa fie haita completa..Ene nu vine??

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
tavistan scrie:N-are! Nici n-are nevoie, pen'ca are woblersi! N-ai vazut? Shemleh-Khan a mesterit atatea scule d-alea de ferfenitzat branhiile la pesti, ca nu mai are ce face cu ele... asa ca le da de suflet... premii la concursuri! Asa ca ocupantii primelor locuri se impiedica de inca un lemn cand cauta prin trusa ceva cu care sa si prinda...bradypus scrie:mey... tu ai wadersi ?

.
.
@ tavistan : la woblershi le zicea gumari prin moldova.... , o fi fix aia a lu Jiji ? 
mey Jiji.. , spune drept... te mai dai pe derdelus cu sacul ?

mey Jiji.. , spune drept... te mai dai pe derdelus cu sacul ?

lasa ma... ca leg si io 2 saptamina asta si pun si poze...semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
Floace de alea de ale tale poate lega oricine..
![]()
e ok asa ? de la unu caruia nu-i place sa lege ?

Tu chiar crezi ca ne provoci cu asta?semlecangheorghe scrie:
![]()
![]()
Floace de alea de ale tale poate lega oricine..
![]()

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13