"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Vine de la verbul to wade
wade you, pike
wade you, pike
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi,pe tine si wadersii te lasa rece,sau numai manusile??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Jiji, tu chiar asa de ...nu imi gasesc cuvantul sa nu iti insult anii
- semlecangheorghe
- veteran
No ce ai??Nu mai stii de gluma??
Vi s-au gatat replicile??

Vi s-au gatat replicile??
.
.
eee , o da de gard... , vorba aia... cind vulpea n-ajunge la struguri ... zice c-as acrii 

to wade = a merge prin apa
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Iti spun io cum sa faci...
Intri in wadersi...torni o galeata de apa rece inauntru....mai una....si inca una ,ca loc ai berechet...si stringi tare din dinti..Nu-i bai daca te rosesti...
Efectuata zilnic,aceasta asana,duce la activarea fortei shankpralnasana,pe care orice om o are in stare latenta la baza coloanei vertebrale,si care,poate face ,intre altele sa minuiesti SH,o lanseta DH...La nivele superioare de control a acestei forte se poate ajunge si la propulsarea mentala a snurului nefiind nevoie de toate acele miscari ample,care iti cheltuiesc energia si atrag atentia pestilor,cind pescuiesti pe ape limpezi..aceste neajunsuri fiind eliminate..In plus ai un autocontrol fenomenal...nici daca iti taie bunica snuru' cu foarfeca din 3 in 3 cm,nu zici nic'...doar tii in tine...
Succes, sa-mi zici daca ai ceva rezultate,ai inteles...wade-you???

Intri in wadersi...torni o galeata de apa rece inauntru....mai una....si inca una ,ca loc ai berechet...si stringi tare din dinti..Nu-i bai daca te rosesti...
Efectuata zilnic,aceasta asana,duce la activarea fortei shankpralnasana,pe care orice om o are in stare latenta la baza coloanei vertebrale,si care,poate face ,intre altele sa minuiesti SH,o lanseta DH...La nivele superioare de control a acestei forte se poate ajunge si la propulsarea mentala a snurului nefiind nevoie de toate acele miscari ample,care iti cheltuiesc energia si atrag atentia pestilor,cind pescuiesti pe ape limpezi..aceste neajunsuri fiind eliminate..In plus ai un autocontrol fenomenal...nici daca iti taie bunica snuru' cu foarfeca din 3 in 3 cm,nu zici nic'...doar tii in tine...
Succes, sa-mi zici daca ai ceva rezultate,ai inteles...wade-you???

Ultima oară modificat 13 Noi 2012, 21:04 de către semlecangheorghe, modificat 1 dată în total.
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Aha,de acolo ti se trage raceala...Bag seama, ca atit ai mers prin apa,ca nici manusile nu te mai incalzesc...Poi se merita??Pentru niste scobari,si cleni??Tavi scrie:to wade = a merge prin apa
.
.
mey... tu ai wadersi ?