Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi scrie:Si cine anume a pretins (serios) asta cu nivelul si superioritatea flyului ? Eu zic sa-i luati la intrebari fix pe cei care au spus-o dar sa va intrebati (totusi) cat era de serioasa discutia.![]()
Voi ati luat de ici de colo parerea unuia sau a altuia si ati luat-o de buna si drept parerea oficiala muscarilor sau a noastra...si v-ati gandit sa o ne verificati nivelul si superioritatea cautand poze cu pesti pe siteul nostru, ati mai deschis si topic dedicat....
hai bre, nu mai lasa mandria sa iti afecteze judecata.....incearca fly-ul....Adelin scrie:Nu e nici un concurs de pesti, dar tot nu imi vine sa cred ca dupa 88 de pagini inca nu am vazut un peste mai rasarit...trist dar adevarat.
Mult si lipsit de continut!tavistan scrie:Cum poa' sa fie fly-ul ultimul nivel cand ala e ocupat de voi? A deschis vreun muscar o discutie pe tema asta? Arata-mi o urma (serioasa) de desconsiderare in postarile muscarilor, la adresa domniilor voastre. Topicul este deschis de unul de-al vostru pe un ton evident persiflant. Ziceti ca nu stim de gluma? Razvane, zici ca ai umor? Bah, probabil ca aveti umor toti, voi astia din clubul de la West de SiBiu, dar vi-l camuflati cu multa pricepere; si multa ingamfare.
Pe la mijloc vine tutorele vostru si-si expune (semi)doct credinta lui de-o viata ca fly-ul (ma rog, la noi) e bambilici si ne face cu deshtiul ca ne comportam ca nishte baboieri (sic). Adeline, esti totusi prea inteligent sa nu discerni ca "Ultimul nivel" are in romana alte conotatii decat "Ultimate level" in engleza. Asta-mi da tot dreptul sa te banuiesc de o atitudine resentimentara ab initio fata de niste (pan'la urma) colegi pescari. Probabil ca in viata asta ai intalnit pe cine nu trebuia sau ai fost abuzat de vreun muscar cand erai mai fraged... nu stiu! Pe cand iti admiram capturile si pozele prin reviste nu ma gandeam ca o sa te compatimesc vreodata.
Pentru mine personajul principal in toata ecuatia asta care se cheama pescuit e pestele (la spin, la fly, la pluta - indiferent) - pentru voi pestele e doar masura unui orgoliu imbecil. Cum era Razvane? Too good to be light?
Probabil in orgoliul asta aveti iluzia ca a nu prinde peste (mare) este SIGUR marca unei incompetente pescaresti crase. Mah, stiti ceva? aveti dreptate! Dar daca toti ar prinde mult si mare, voi fata de cine ati mai fi asa de buni? Nu v-ati perpeli in somn?
Mi-a zis odata un pescar batran (Dumnezeu sa-l odihneasca): Tavi, sa prinda peste unde este si cand trage poate orice prost; sa nu prinzi si sa o faci cu gratie - asta cerne adevaratii pescari; pentru ca ei vor prinde si unde nu prea este si nu prea trage.
Ar fi trebuit ca pe topicul asta sa iasa o disputa de idei, sa spuna tot "obijnuitu" ce-i place si de ce-i place stilul pe care-l practica; cel putin asa trebuia sa se pozitioneze MACAR moderatorul. Dar cand un grup se autopozitioneaza de la inceput deasupra, si mai are si impertinenta sa sustina ca ceilalti o fac, dialogul e compromis. Si cand mai vine si un frustrat cu postari la limita injuriei, care rade copios de poantele lui si cu o atitudine de genul "stai beeeiii! ca tu nu stii nici ce stii! stai ca te luminez eu, ca stiu si ce nu stiu!" atunci dialogul nu mai este compromis, e de-a dreptul SHEMLECANIZAT!
Asa ca CONFRATI iubitori de spinning si de bait-casting si de alea-alea (voi le stiti cel mai bine), eu unul va las cu capturile voastre admirabile si invidiabile, nu mai am timp sa scriu pe topicul asta, sunt prea ocupat sa va admir si sa va invidiez. Capturile. Voi sunteti caraghiosi!Ne intalnim pe alte topicuri! Numai bine!
Prea multa cheltuiala pt NIMIC!Hell scrie:Trebuie doar sa iti iei echipamentul corespunzator locului si curentilor si sa inveti sa lansezi.
!
....Hell scrie:Cum NIMIC?????? Iti dai seama WSB-ul cat ar avea de castigat la IMAGINE??? Pe langa faptul ca aveti scoala de lurebuilding (respect Sava! ) rodbuilding, campioni, nationali / internationali.....ati fi si cei mai tari la Musca la categoria big xxx!
Atunci veti fi de nedoborat de pe harta pescuitului romanesc!
...pt ca in contextul acestui topic e considerat injuratura!Hell scrie:Q: dece este cenzurat cuvantul f.i.s.h. ?