orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
bradypus
- veteran

woau ! v-ati iemancipat coane... , nu cu mult timp in urma ai rezemat mobra di gard si ti so urcat la cap ca´i democratie
dar ... regulamentar... pestii tot din gura se prind ! , ai uitat ?
spune drept... te mai pozezi cu pesti luati la japca ?

-
Adelin
- Moderator

Ma acuma hai sa vorbim serios, fara misto sau arogante, ideea era ca noi nu vedem la voi pesti de care sa fim interesati, insa voi sustineti ca sunteti la un nivel superior celorlalte stiluri.
Asta a fost si intriga acestui topic! De aici toata avalansa de ciorapi in gura si de-o parte si de alta, dar de aici si pana sa ajungem la concurs ca sa vedem care e mai bun pe o balta sau pe-un rau cot la cot, e aiurea zau! Pai discutiile noaste, asa acide cum au ajuns, vreau sa cred ca sunt constructive si o sa ne determine pe fiecare dintre noi, ca e muscar ca e altceva sa se rezume la calitatea pestelui prins si sa renunte la balast. Daca o luam iar pe romanisme cu care e cel mai tare din balcani, nu ajungem nicaieri.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
MuskMd
- veteran

bre ... io ce zic ?:D nu mai stii care glumeste si care da la gioale , care e binevoitor si care o face la misto ....
Adelin , pe bune.... hai sa facem proba asta pe care am propus-o ...zic eu ca si tu si eu putem fi obiectivi. si dupa ce incercam stilul alalalt o saptamana sau o luna ( adica plm..pana prindem un peste macar

) sa ne dam cu parerea la rece despre cat e de greu cat e de usor, avantaje si dezavantaje si ce ne place ..... SI uite ... fiecare pe tarlaua aluilalt ...eu ma angajez sa te indrum cat mai bine sa te deslusesti cu belele de inceput si sper ca tu sa faci la fel ... ce zici ? iti irosesti o iesire pe vladimirescu in stilul asta ?
Ca mistouri om putea face si dupa aia mai cu spor

....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
MuskMd
- veteran

Si nah, ai avantaj ca ai balti cu peste mult aproape.... ca io....am vro doo stioalne pe siret si atat

.....
cleanul pe care il mai stiu cat de cat e oprit deja.... la pastrav oricum nu e voie

.....
-
razvan m.
- veteran

-
Pai ma, s-a propus din partea lor o incercare, intrecere, cuncurs sau spuneti-i cum vreti voi: care invata mai repede sa pescuie in stilul aluilalt. Incercare care nu are niciun sens in contextul dezbaterii cu privire la dilema daca fly-ul e ultimul ultimul nivel in pescuit, ce precede integrarea in absolut.
Mi se pare mult mai relevant, daca vreti pana la urma sa limpezim problema, o intrecere intre cele doua stiluri in care sa se stabileasca cine prinde cei mai multi sau cei mai mari ori chiar si cei mai mici pesti. Da' cumva sa fie cu pesti, ca vorbim totusi despre pescuit, nu de balet, dans modern, ecologie ori poezie...
Daca credeti ca lucrurile se pot transa din vorbe, iaca vorbim pana la primavara.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Hell
- veteran

-
Cum a zis si Tavi....noi nu cautam marimea pestllui....

-
Adelin
- Moderator

Hell scrie:Cum a zis si Tavi....noi nu cautam marimea pestllui....

Hai ma Hell, si asta o spui chiar tu, care esti obsedat de marime...ia da tu o fuga pana la oglinda sa vezi: o mai ai mare sau nu?!

WSB CLUB
-
MuskMd
- veteran

Razvan .... dupa cum mai inainte te-ai exclus de la acel ...test sa zicem ....hai lasa-l pe Adelin sa se pronunte daca vrea sa incerce ... Daca nu o sa vrea nici Adelin eu o consider o pierdere de vreme si voi mai continua strict la misto ( 100% nu 60% ca pana acum

) .... Sa stii ca eu chiar nu o vad ca pe un concurs... sau na e un concurs la care ala care participa daca ii place zice ca a castigat, daca nu ii place zice ca a pierdut...timpul ... ce dracu e asa greu de priceput ?
Adica plm..eu m-am declarat deschis

( cu riscul sa trimit sculele unuia pe care s-ar putea sa il doara la basca , sa le lase in sifonier si dupa o luna sa zica: "e de kkt" ) ... mai mult chiar ca e vorbarie .... ca oricum vad ca avem valori diferite...deci daca numai vorbim oricum o sa ni se para de kkt ce face alalalt

.... la nesfarsit

-
Adelin
- Moderator

Hell scrie:Cum a zis si Tavi....noi nu cautam marimea pestllui....

Acuma serios, hai sa te iau asa barbateste cum iti place tie: dar "voi" de fapt ce cautati?...ca sa nu ne mai pierdem atata in abureli si sa trecem la lucruri concrete.
WSB CLUB
-
semlecangheorghe
- veteran

Brae Andrei,nu te mai smotoci atita sa-l provoci pe Adelin sa invete fly..
Crede-ma ca ,DACA AR FI VRUT,sa faca chestia asta,ar fi facut-o in urma cu ceva ani ,atunci cind a avut ocazia pescuind alaturi de Petre Dima aka Borealis Fly..un adevarat as in domeniu,disparut se pare(

),de pe melagurile noastre..
Si o mai fost un aradean-pescar foarte bun si respectat dealtfel-Sepi,care o pescuit la fly...Dinpacate acesta a avut un sfirsit tragic...brrrrrr...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.